Canim Rabbim sabir versin,cok gecmis olsun.Ben de 11 Eylülde kaybettim bebeğimi.
Başın saolsun allah sabır versin cnm güçlü ol bırakma kendini çok kötü büyük bir acı illa kucağına alıp bakmak gerekmiyo o karnına düştüğü anda anne oluyosun zaten anlıyorum seni acının tarifi yok ama güçlü olmaktan başka çağrende yok çoğunun kullandığı o kelimeleri söylemicem allah anne olmayı nasip etsin sana en kısa zamanda ...Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Bir arkadasim doguma bir hafta kala cocugunu kaybetti ama onda normal dogum yapmayi basardilar cok aci cekti ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldi ve dun oglu dogdu cok saglikli.Hayat devam ediyor kendine eziyyet etme annelik farkli bir duygudur ama daha cocuklarin olma shansin var.bebeyin cennetde zaten uzulme (((Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
basın sagolsun canım bende erken dogumla kaybettim melegımı Rabbim bidaha böyle bi acı yasatmasın hıcbırımıze benımde ılk tı bende dogum yapalı 3 ay dolcak ikinciyi istiyorum Rabbim nasib ederse tek tesellim o olcak kendını toplamaya calıs hersey yoluna gırecek zamanla evet unutmıcaz ama hafiflicek biraz meleklerimiz bizi ahirette karsılıcaklarKizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Canım çok kötü oldum rabbim tesellisini kucağına başka bir melek gondererek yaşatır sana sen iyi ol toparlan inşallah başka bir melek gelecek koynunaAmib canim ins tek teselli seklimiz ahiret zaten... nedeni bebegimin kordonu burulmus kan akisi saglanamamis zaten bikac saat icinde aniden oldu. Bigun oncesi nst de hersey ii cikti ertesi gun hareket alamayunca korkup gittum ki kalbi durmus yapilcak bise kalmamisti. Cok cok buyuk bi aci hele gul yuzunu gordum kokusunu aldim ki tarifi yok
başın sağolsun canım.rabbim sabırlar versin...Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
slm canım başın sağolsun.acılarımız çok benzer.benim kızım 38 haftalıktı.sezeryanla doğdu ve sadece 21 saat yaşadı.hiç bi belirti vermedi.son 17.saatinde falan yanımızdan aldılar ve 21.saatte maalesef melek oldu.kalbinde sıkıntı varmış.yazini gordugumde allahm insallah cok eskidir yeni degildir die dua ederek actmtam 1 yil omce bende 37 haftalik melegimi kizimi kaybettm 14 saat yasadi. tarifi bile yok su an cektigin acinin nasil bi ruh halinde oldugunu o kadar iyi biliyorum ki allahm tez zamanda guzel gunler gostermeyi nasip etsn kucaklarimiz yavrularimizla dolsun.aci gecmiyo ama zamanla alisiyoruz biz secilmis anneleriz rabbim mukafatini vericek. su an hamileyim tekrar 1 ay var doguma ve icimde ki korkuyu telasi tarif edemem rabbim yardimcimz olsn. canm kardesim allahm dayanma gucu versn sana ve esine
canm dogumdan iki gun once muayene olmustum ben nst falan cekilmosti rutin hersey normaldi iki gun snra hareketsizdi bebegm doktora gittik hersey normal ama icerde skntisi var dedi ve gece 12 de sezeryana alindim dogum aninda oksijensiz kalmis ve birsuru teshis yazip soru isareti koymuslar otopsi yaptirmadgmz icin kesin sebebi bilemiyoruz ama oksijensiz kalmis dediler doktor ihmali diyo cogu doktor. takdiri ilahi smdi 35 haftalk hamileym rabbm nasip ederse uc hafta sonra kucagima alicam yavrumu insallahslm canım başın sağolsun.acılarımız çok benzer.benim kızım 38 haftalıktı.sezeryanla doğdu ve sadece 21 saat yaşadı.hiç bi belirti vermedi.son 17.saatinde falan yanımızdan aldılar ve 21.saatte maalesef melek oldu.kalbinde sıkıntı varmış.
çok çok özür dileyerek soruyorum melek kızının sıkıntısı neydi yani nesi vardıda sonuç böyle oldu.
bizde yaptırmadık otopsi falan.evet canım takdiri ilahi...aklına gelirsem bana dua edermisin yeni bebekler için..canm dogumdan iki gun once muayene olmustum ben nst falan cekilmosti rutin hersey normaldi iki gun snra hareketsizdi bebegm doktora gittik hersey normal ama icerde skntisi var dedi ve gece 12 de sezeryana alindim dogum aninda oksijensiz kalmis ve birsuru teshis yazip soru isareti koymuslar otopsi yaptirmadgmz icin kesin sebebi bilemiyoruz ama oksijensiz kalmis dediler doktor ihmali diyo cogu doktor. takdiri ilahi smdi 35 haftalk hamileym rabbm nasip ederse uc hafta sonra kucagima alicam yavrumu insallah
canm her zmn aklimdasiniz ediyorum hep. doguma girdigimde de allah nasip ederse edicem hepinizede bizi bizden baskasi anlamaz cunkubizde yaptırmadık otopsi falan.evet canım takdiri ilahi...aklına gelirsem bana dua edermisin yeni bebekler için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?