Oglumu cennete gönderdim

25 eylülde de ben kaybettim oğlumu 24+2 günlüktu 1 hafta oldu içim PARAMPARCA 1 gun bile dayanamadi kuvezde bende yeniden hamile kalmak istiyorum şu anda evde lohusayim internette araştırma yaptım 1 yıl beklenmeli diyor. Göz yaşımı ancak yeni bir bebek dindirebilir gerçi çok kötü bir hamilelik geçirdim korkuyorum tekrar aynı sıkıntıları yasayacakmiyim diye ama umudum yine var. Ara ara umutsuz oluyorum oğlumu istiyorum sadece onu istiyorum diye ama sonra da diyorum annem bana kardeşini gönder sen bjr melek oldun gül yüzlü yavrum

Çok üzüldüm Allahım sabırlar versın
Siz ve eşiniz sağ oldukça inşallah güzel güzel bebekleriniz olur Hem artık cennet kapısında bekleyen bir meleğiniz var..

Büyük rabbim sabırlar versin cok aci cok sözün bittiği an
Cennette bir çiçeğin var artık annesini bekleyen

Sabır diliyorum,bi yandan da sana gıpta ediyorum en azından hamile kalmışsın, o duyguyu yaşamışsın,umudun var yine bebek sahibi olacaksın. Ben hamile kalmayı bile başaramıyorum

Başın saolsun allah sabır versin cnm güçlü ol bırakma kendini çok kötü büyük bir acı illa kucağına alıp bakmak gerekmiyo o karnına düştüğü anda anne oluyosun zaten anlıyorum seni acının tarifi yok ama güçlü olmaktan başka çağrende yok çoğunun kullandığı o kelimeleri söylemicem allah anne olmayı nasip etsin sana en kısa zamanda ...

Canım çok gecmiş olsun, bende 25 haftalık bebeğimi kaybettim Mart Ayında. Kafayı Yicek gibi oluyorsun nefesim kesiliyor ama geçiyor Allah yeniden sağlıkla Hayırlısı ile nasip etsin inşallah. Benim birde genetik hastalığım var. 2. Bebeğimide kaybetme ihtimalim çok yüksek belkide hiç olmama ama Allah'a sığınıp dua etmekten başka çaremiz yok.

Bir arkadasim doguma bir hafta kala cocugunu kaybetti ama onda normal dogum yapmayi basardilar cok aci cekti ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldi ve dun oglu dogdu cok saglikli.Hayat devam ediyor kendine eziyyet etme annelik farkli bir duygudur ama daha cocuklarin olma shansin var.bebeyin cennetde zaten uzulme (((

allahım sabırlar versın . başın sağolsun ıns . sabırlar dılıyorum . ıns melegın cennette senı yanına çağıracaktır.

Teşekkür ederim kizlar allah razi olsun acisu gecmicek ama yavas yavas azalicak cok şükür ki inanan insanlariz tek tesellimiz bu melegim ole guzel ki Allah verdi allah aldi... kendimi toparlamaya calisiorum

basın sagolsun canım bende erken dogumla kaybettim melegımı Rabbim bidaha böyle bi acı yasatmasın hıcbırımıze benımde ılk tı bende dogum yapalı 3 ay dolcak ikinciyi istiyorum Rabbim nasib ederse tek tesellim o olcak kendını toplamaya calıs hersey yoluna gırecek zamanla evet unutmıcaz ama hafiflicek biraz meleklerimiz bizi ahirette karsılıcaklar

Canım çok kötü oldum rabbim tesellisini kucağına başka bir melek gondererek yaşatır sana sen iyi ol toparlan inşallah başka bir melek gelecek koynuna

başın sağolsun canım.rabbim sabırlar versin...

slm canım başın sağolsun.acılarımız çok benzer.benim kızım 38 haftalıktı.sezeryanla doğdu ve sadece 21 saat yaşadı.hiç bi belirti vermedi.son 17.saatinde falan yanımızdan aldılar ve 21.saatte maalesef melek oldu.kalbinde sıkıntı varmış.
çok çok özür dileyerek soruyorum melek kızının sıkıntısı neydi yani nesi vardıda sonuç böyle oldu.

Kizlar hepimizin acisi benzer boyle konustukca sanki ferahliyorum. Icimde bir aci var ama oyle ilginc ki ayni zamanda bir ferahlik da var diorum allahin var bi bildigi muhakkak...

Rabbim sabır versin canım kolay değil demek ki kısmeti yokmuş bu dünyada, en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah sana ve bütün isteyenlere

canm dogumdan iki gun once muayene olmustum ben nst falan cekilmosti rutin hersey normaldi iki gun snra hareketsizdi bebegm doktora gittik hersey normal ama icerde skntisi var dedi ve gece 12 de sezeryana alindim dogum aninda oksijensiz kalmis ve birsuru teshis yazip soru isareti koymuslar otopsi yaptirmadgmz icin kesin sebebi bilemiyoruz ama oksijensiz kalmis dediler doktor ihmali diyo cogu doktor. takdiri ilahi smdi 35 haftalk hamileym rabbm nasip ederse uc hafta sonra kucagima alicam yavrumu insallah

bizde yaptırmadık otopsi falan.evet canım takdiri ilahi...aklına gelirsem bana dua edermisin yeni bebekler için..

Allahım sana sabırlar versım. Baslıgı okurken aglamaya basladım. Ne desem bos. Kelımeler kıfayetsız kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…