- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Bende 30 eylul 2015 kaybettim Kizimi halbu ki iyiydi doktor ihmali kurbani oldu benim yawrum 41 gun yasadi 41 gun sutumu goturdum ona dokundum ama simdi ellerim de bos besigimde bos Ya Rabbim dedim Hamdolsun ote tarafta annemi istiyorum annemi istiyorum diyen bi yawrumuz var bu bizi teselli etsin dunyanin en zor en agir sinavi diger yarini kaybetmek...Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Evlat acisi o kadar çok zor ki anlatamam...Kizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Evlat acisi o kadar çok zor ki anlatamam...
Bende 30 ağustosta 31 haftalik oğlumu kaybettim simdi cennette bizi bekliyor. Hala oğlumu düşünüyorum yasasaydi oyunlar oynardik dedim beşik de yaninda. Kaldiramadik hic.. Esim kaldiralim dediydi bastan ben istemedim şimdi ben istedim kaldiralim diye eşim istemiyor. Çok zorallah Sabirlar versin
Evet ilk bebegimdiAllah sabırlar versin. Ilk bebegin miydi? Neden kaybettin?
Rabbbiiim sabrimizi versin cok cok cok zor dayanmasi boyle yasamasi cok zorrrr....peki tekrar gebelik dusunursek problem cikmaz mi sezeryandan dolayi?Evet ilk bebegimdi
Yuksek tansiyondan kaybettim doğumdan 3 gün önce kalbi durmuş sancilamam nedeniyle hastaneye gittim ve orda bebeğinin kalp atislari durduğu öğrendim hemen sezaryenle aldilar öğündür bugündür acim taze.. Tekrar gebelik istiyorum inşallah Rabbim verir amin.
Doktorlar bi sene bekle diyor bide kiloluyum zayiflamam lazim dedim veremedim kilolari aradan iki ay geçtiRabbbiiim sabrimizi versin cok cok cok zor dayanmasi boyle yasamasi cok zorrrr....peki tekrar gebelik dusunursek problem cikmaz mi sezeryandan dolayi?
Ben hic doktora gitmedim dogumdan beri 20 agustos dogumum du yawrumsa 30 eylul de yumdu o dunya guzeli gozlerini.. once asla istemiyorum dedim Kizim ruyama gelsin diye hergun yalvardim ki hala yalvariyoorum her gun Kizim degil bi baska Kizim var ruyamda sanki yawrum bile beni degil kardesimi iste der gibi o gunden beri bende istiyorum da esime diyemiyorum istemiyor gibi insan dayanamiyor herkesin yawrusu kucaginda elinde bizim ellerimiz bos gozlerimiz hep yawrumuzu arar olduDoktorlar bi sene bekle diyor bide kiloluyum zayiflamam lazim dedim veremedim kilolari aradan iki ay geçtiben 6-8 ay sora hamile kalmak istiyorum 1 seneyi bekleyemem
Allah sabirlar versinBen hic doktora gitmedim dogumdan beri 20 agustos dogumum du yawrumsa 30 eylul de yumdu o dunya guzeli gozlerini.. once asla istemiyorum dedim Kizim ruyama gelsin diye hergun yalvardim ki hala yalvariyoorum her gun Kizim degil bi baska Kizim var ruyamda sanki yawrum bile beni degil kardesimi iste der gibi o gunden beri bende istiyorum da esime diyemiyorum istemiyor gibi insan dayanamiyor herkesin yawrusu kucaginda elinde bizim ellerimiz bos gozlerimiz hep yawrumuzu arar oldu
Evet ilk bebegimdi
Yuksek tansiyondan kaybettim doğumdan 3 gün önce kalbi durmuş sancilamam nedeniyle hastaneye gittim ve orda bebeğinin kalp atislari durduğu öğrendim hemen sezaryenle aldilar öğündür bugündür acim taze.. Tekrar gebelik istiyorum inşallah Rabbim verir amin.
Aynen oyle gercekten bu boyle ve bende korkuyorum yawrum olur mu olursa gene kalp rahatsizligi ciAllah sabirlar versinistemiyorum dememek lazimdii ben eşime defalarca dedim se istedim ben istemedim diye esimde büyük konuşma allah elimden alir demişti işde aldi benim bu sözler Rabbimin gücüne gitmiş şimdiyse çok üzülüyorum elim bos ksldi düşünüyorum.. Yine bebeğimiz olucak mi bilmiyorum korkuyorum yinede.
Aminnnn Rabbim acimizi dindirsin basin sagolsun seninde.. ayni duygular iste hic bisey yokken bi anda herseyin ters olmasi biz esimle diyoruzki hic bisey tesaduf degil.evet onlar ozel bebekler melekler cunku aynisini bende dedim yawrum seni Rabbim kendi icin yaratip bana verdi emanetini aldi diye son zamanlarinda oyle bi toplamisti ki boylu poslu kilosu masallahti gozlerimi kamastiriyordu hep onlar Rabbimin melekleri bize en guzel vazifeyi verdi aslinda Rabbim kendi melegini bizlere tasitti Hamdolsun rabbim bize tekrar hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnnn ...Rabbim hepimize sabır versin. Ben de 8 Eylül'de kaybettim oğlumu. 36 haftalık hamileyken sabah kontrole gittiğimde kalp atışlarını alamadık. Oysa ki daha akşam hareket ediyordu oğlum. Doktor da zaten daha 12 saat bile olmamış kaybedeli dedi. Her şey o kadar normaldi ki... Gayet sağlıklı bir gebeliğim vardı ve oğlumun ölümüyle ilgili hiç bir sebep bulunamadı. Ben böyle bebeklerin özel bebekler olduğuna inanıyorum. Çok güzeldi oğlum, zaten gördüğümde dediğim ilk şey "Oğlum Rabbim seni kendi için yaratmış" demek oldu. İnanç olmasa dayanılacak bir acı değil. İçimi ferahlatan en büyük şey öbür dünyada da büyütebileceğim bir bebeğimin olması. Kendimi hep böyle teselli ediyorum. Oğlum bu dünya gelip geçici, öbür dünyada, sonsuz dünyada sarıp sarmalıycam, öpüp kokluycam, ninniler söyleyerek büyütücem seni diye teselli ediyorum hem oğlumu, hem kendimi... Aynı acıyla sınamasın Rabbim bir daha bizi ve kucağımız bir an önce dolsun inşallah...
Aminnn inşallah, en kısa zamanda. Senin bebeğin sezaryenle mi doğdu yoksa normal doğum mu? Doktorum bana en az 6 ay bekle diyor sezaryen olduğu için. Sana ne dediler?Aynen oyle gercekten bu boyle ve bende korkuyorum yawrum olur mu olursa gene kalp rahatsizligi ci
Aminnnn Rabbim acimizi dindirsin basin sagolsun seninde.. ayni duygular iste hic bisey yokken bi anda herseyin ters olmasi biz esimle diyoruzki hic bisey tesaduf degil.evet onlar ozel bebekler melekler cunku aynisini bende dedim yawrum seni Rabbim kendi icin yaratip bana verdi emanetini aldi diye son zamanlarinda oyle bi toplamisti ki boylu poslu kilosu masallahti gozlerimi kamastiriyordu hep onlar Rabbimin melekleri bize en guzel vazifeyi verdi aslinda Rabbim kendi melegini bizlere tasitti Hamdolsun rabbim bize tekrar hayirli saglikli evlatlar nasip etsinnnnn ...
Sezeryan oldu benimki de ama bana hic kimse bisey demedi benim bebegim 41 gun yasadi oldugunde dahi hic bi doktor yanima gelmedi aciklama yapmadi bende o yuzden hic bisey bilmiyorum kiAminnn inşallah, en kısa zamanda. Senin bebeğin sezaryenle mi doğdu yoksa normal doğum mu? Doktorum bana en az 6 ay bekle diyor sezaryen olduğu için. Sana ne dediler?
Çok geçmiş olsun , Rabbim sabrını versin sana bende 37 haftada bebeğimi kaybettim suni sancıyla doğum yaparak. Zamanla acısı azalıyor ama geçmiyor. Sen yavrunu görmüşsün ne güzel. Ben görmedim öyle istedilerKizlar bugun evimdeyim 4 gundur hastanedeydim 38 haftalik oglum karnimda birkac saat icinde cennete gitti. Hissettigim acinin tarifi yok uyusmus gibiyim. Ilk gebeligim oldugu icin suni sanciyla normal dogurtmaya calistilar ama olmadi sonunda sezeryan oldum. Oglumu gordugum an ki ask hicbirseyde yok kocaman bir bebek benim bebegim askim herseyimi topraga koydum. Eve geldim besiginin yanindayim karnimda acilar ama koynum bos... Allah kimselere yasatmasin...
Nerde doğum yapmıştın? İnanmıyorum yaaa ne kadar acımasız doktorlar var. Doğum yaptığın hastahane de çok önemli demek ki. Ben o konuda şanslıydım, benim doktorum ama hastahanenin psikoloğunu bile yollamıştı belki desteğe ihtiyacım vardır diye... Bazı insanlar neden bu kadar acımasız ki!!!Sezeryan oldu benimki de ama bana hic kimse bisey demedi benim bebegim 41 gun yasadi oldugunde dahi hic bi doktor yanima gelmedi aciklama yapmadi bende o yuzden hic bisey bilmiyorum ki
Zeynep kamil denen lanet yerde oldu zaten ben acil alindim suni sanci vereceklerdi yawrumun kalbi kaldirmaz diye hemen sezeryan dediler diyorum hepsi bagiripcagirdi hatta ben cok korktum bagirdim ne olur durun yavas olecegim korkudan anlamiyor musunuz dedim diye doktorun biri bana gerizekali gerizekali konusma be girip cikacaksin demisti en kucuk ornegi bu iste nefret ediyorum hastane doktor hepsinden yawrum canli dogdu orda olusu ciktiNerde doğum yapmıştın? İnanmıyorum yaaa ne kadar acımasız doktorlar var. Doğum yaptığın hastahane de çok önemli demek ki. Ben o konuda şanslıydım, benim doktorum ama hastahanenin psikoloğunu bile yollamıştı belki desteğe ihtiyacım vardır diye... Bazı insanlar neden bu kadar acımasız ki!!!
Doktorlara kiziyorum niye 41 günlük bebeği için birşey yapmadi kiSezeryan oldu benimki de ama bana hic kimse bisey demedi benim bebegim 41 gun yasadi oldugunde dahi hic bi doktor yanima gelmedi aciklama yapmadi bende o yuzden hic bisey bilmiyorum ki
Bana bi sene bekle diyor ama ben bi seneyi bekleyemicem 6-8 ay sora inşallah su an 2 ay geçti çocuk özlemi içimde halaAminnn inşallah, en kısa zamanda. Senin bebeğin sezaryenle mi doğdu yoksa normal doğum mu? Doktorum bana en az 6 ay bekle diyor sezaryen olduğu için. Sana ne dediler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?