- 25 Kasım 2023
- 258
- 437
- 23
- 26
- Konu Sahibi mucizemm27
-
İnşallah canım bir sorun yoktur bende deAy bende bekarken bile bazen olurdu. Evlendim 1 sene korundum. Gene geliyordu. Korunmayı bıraktığım ay daha gebe kaldım. Hiç engel mengel olmadı yanişimdi hala gebeyim tahmin edersin ki gene geliyor arada inşallah doğurunca süt sıkıntısı çekmem diyorum ben de Ama hiiç problem edilecek bir şey değil yani. Olsa bende olurdu muhtemelen. 15-16 yaşımda daha gelirdi
Çok geçmiş olsun bu durum beni de korkuttu 24 yaşındayım daha inşallah sadece basit bir durumdur benimKuzenim 40 yaşında, en küçük çocuğu 8 yaşında, ondan da süt geliyordu biyopsi yapıldı hatta. Hipofiz bezinde iyi huylu kitle çıkmıştı diye hatırlıyorum.
Prolaktin süt hormonu yüksekliği gebeliğe engel olabilir tabiki.
Sen gene hormon tahlili falan yaptır. Göğsünde ele gelen bir kitle var mı, bak ya da baktır. Tedbiri elden bırakma tabi de kafana da takma yaniİnşallah canım bir sorun yoktur bende de
Yok canım baktım adetimi normal oluyorum ben hiç onemsememistim bu durumu çocukta düşünmüyorum diye eşim çocuk istemeye başlayınca bir araştırayım dedim tedirgin oldumSen gene hormon tahlili falan yaptır. Göğsünde ele gelen bir kitle var mı, bak ya da baktır. Tedbiri elden bırakma tabi de kafana da takma yani
Bende de oluyor kuzum. Ben daha önce sormuştum da doktora bu durumu. Eşlik eden bir iltihap, kanama vs yoksa önemseme demişti bana. Ya da gögüste kızarıklık, renk değişikliği, ele gelen kitle gibi eşlik eden bir problem yoksa üstünde durmana gerek yok demiştiYok canım baktım adetimi normal oluyorum ben hiç onemsememistim bu durumu çocukta düşünmüyorum diye eşim çocuk istemeye başlayınca bir araştırayım dedim tedirgin oldum
Ay çok teşekkür ederim içimi ferahlattin biraz Allah seninde sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin bebeğini hayırlısıylaBende de oluyor kuzum. Ben daha önce sormuştum da doktora bu durumu. Eşlik eden bir iltihap, kanama vs yoksa önemseme demişti bana. Ya da gögüste kızarıklık, renk değişikliği, ele gelen kitle gibi eşlik eden bir problem yoksa üstünde durmana gerek yok demişti
Amin kuzum Allah razı olsun. Sen de istediğinde 2.bebişini kucağına alırsın inşallahAy çok teşekkür ederim içimi ferahlattin biraz Allah seninde sağ sağlık kucağına almayı nasip etsin bebeğini hayırlısıyla
Korkutmak için yazmadım zaten iyi huylu çıktı merak etmeyin çok kişide olabilen bir durummuş. Siz yine önce bir hormon testi sonra gerekirse kitle yönünden araştırma isteyin. İnşallah İstemediğiniz bir sonuç çıkmazÇok geçmiş olsun bu durum beni de korkuttu 24 yaşındayım daha inşallah sadece basit bir durumdur benim
İnşallah hayırlısı bakalımAmin kuzum Allah razı olsun. Sen de istediğinde 2.bebişini kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim bilgilendirdigin icinKorkutmak için yazmadım zaten iyi huylu çıktı merak etmeyin çok kişide olabilen bir durummuş. Siz yine önce bir hormon testi sonra gerekirse kitle yönünden araştırma isteyin. İnşallah İstemediğiniz bir sonuç çıkmaz
İlk işim adetimin 4.gunu tahlil vermek olacak çok teşekkür ederimProlaktin hormonunuza baktırın derim yüksekliği gebeliğe engeldir. Doğum öncesi yükselmesi beklenmez. Hamilelikte göğüs büyümesi doğum sonrası süt üretiminde etkili bir hormon. Bende süt gibi değil ama sıvı gibi şeyler gelirdi bir ara bu hormon yüksekti. Dostinex kullandım aynı zamanda hipofiz bezinde kitle var mı diye mr çektirdim bir şey çıkmadı ilaçtan sonra da düzeldi.
Sanırım benimkinde böyle bir durum ara ara bakınca kendini gösterecek kadar süt benzeri bir sıvı var hep doğumdan bu yanaEvlenmeden önce sıvı var gibiydi fark etmiştim sonra 2020den beri de net sutlüyüm bende oğlumu hamileyken basladi sonra hamileyim diye emzirmeyi kestim bir buçuk yaşından sonra, sütüm kesilmedi, düşük yaptım tekrar hamile kaldım hala şiş şiş ağrıyor göğüslerim sütten, zaten dediğiniz gibi hormonal bı durum bu hormonal bı bozuklukla alakası var mı bilmiyorum
Çok geçmiş olsun bu durum beni de korkuttu 24 yaşındayım daha inşallah sadece basit bir durumdur benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?