oglumu gordum şok oldum...kizlar bi bakin nolur

canım hiç korkma bnmde böle en ufak bişey değsin yürüsün ısırsın hemen şişerdim annem ne doktorlara götürdü ama faydası yok cildim hassas bi sabah bi uyandım gözümü tanımak imkansız nasıl şişmiş o gün sarımsak sürmüştüm ve inanırmısın yarım saate indi bende inanmazdım böle şeylere ama biri tavsiye etmişti o zaman bir deniyim demiştim işe yaramıştı..geçmiş olsun tekrar

ay cnm insallah gecer bizimkide tez zamanda sarimsagin arpaciga fln iyi geldigini biliyorum tabi ama bi sinek isirigi fayda edermiki

Mikrop kapma gibi olaylarda da böyle şişiyo hatta şöyle diyim için rahatlasın ben iki saat ağlayım buna yakın şişiyo gözüm hele ağlamanın üzerine uyursam ertesi gün hayatta dışarı çıkamıyorum resmen böyle oluyo iki saatlik ağlamada:44:

Telaş yapma ben de çok kötü sandım sen annesi olduğundan telaş yaptın anlıyorum ama korkulacak bi'şey yok içini ferah tut.
Çok geçmiş olsun kuzucuğa.

Mikrop kapma gibi olaylarda da böyle şişiyo hatta şöyle diyim için rahatlasın ben iki saat ağlayım buna yakın şişiyo gözüm hele ağlamanın üzerine uyursam ertesi gün hayatta dışarı çıkamıyorum resmen böyle oluyo iki saatlik ağlamada:44:

Telaş yapma ben de çok kötü sandım sen annesi olduğundan telaş yaptın anlıyorum ama korkulacak bi'şey yok içini ferah tut.
Çok geçmiş olsun kuzucuğa.
valla cnm ben sana panigimi sole anlatim ben normalde bir gunumun nerdeyse yarisini temizlik yaparak geciririm ama ne olursa olsun isterse hastaliktan surunim boyledir haftasonu evde olmamama ragmen dunya kadar kirlimin olmasina ragmen yediklerimizin bile bulasigini yikamadim sabah sekizden beri nette surekli bu konuyu arastiriyorum

ay cnm insallah gecer bizimkide tez zamanda sarimsagin arpaciga fln iyi geldigini biliyorum tabi ama bi sinek isirigi fayda edermiki

Ayy sakın canım aman diyeyim sarımsak felan,mahfvolur canı tahmin edemeyeceğin kadar çok yanar.Belk, daha kötü olur. Dr. verdiği şeyler dşında birşey verme çocuğa. Bana 3 merhem 1 damla birde antibiyotik verdi mesela inan toplandı gözüm? Size ne ilaçlar verildi?

Son düzenleme:
Can.cok gecmis.olsun benim.kizimda birkez aynisini yasadi dusun gece hemen acile goturduk
Sanirim.stilex vermisti bir kac gune gecti
Birkerede cimenlerlw.oynamisti eli uc kati kadar sismito

Ayy sakın canım aman diyeyim sarımsak felan,mahfvolur canı tahmin edemeyeceğin kadar çok yanar.Belk, daha kötü olur. Dr. verdiği şeyler dşında birşey verme çocuğa. Bana 3 merhem 1 damla birde antibiyotik verdi mesela inan toplandı gözüm? Size ne ilaçlar verildi?

Cnm ztn surememki ben korkarım bize allerset şurup berdi bide evde jelimiz zaten vardı onu suruyoruz dun aksam basladım ilaca acaba ne zaman fayda eder yaa

Can.cok gecmis.olsun benim.kizimda birkez aynisini yasadi dusun gece hemen acile goturduk
Sanirim.stilex vermisti bir kac gune gecti
Birkerede cimenlerlw.oynamisti eli uc kati kadar sismito

Cnm kızınında gozunuydu sinek ısırmasımıydı ve bu kadar şişmişmiydi çok soru sordum ama inanki çok panik yaptım ondan soruyorum

Yok cnm kullanmıyorum ztn arkadaşının çocugunundamı gozuydu

evet gözüydü,göz çok hassas bir organ elinden soksada bu kadar şişecekti ama bu kadar görüntüsü can sıkıcı olmayacaktı göz normalde açık bir organ ve azda olsa şişince kapanıyor buda insanın canını sıkıyor ama senin oğlunun resmine baktımda öyle morarması falan yok sadece şişmiş ciddi birşey yoktur sıkma canını sabaha dahada azalır ...

evet gözüydü,göz çok hassas bir organ elinden soksada bu kadar şişecekti ama bu kadar görüntüsü can sıkıcı olmayacaktı göz normalde açık bir organ ve azda olsa şişince kapanıyor buda insanın canını sıkıyor ama senin oğlunun resmine baktımda öyle morarması falan yok sadece şişmiş ciddi birşey yoktur sıkma canını sabaha dahada azalır ...

Cnm fotoda tam belli olmuyo ama diger tarafında yanagıyla kulagının arasındada şişlik var oda sanırım kulagından ısıran simeğin şişliği kendi kendime ya ne olabilir sinek işte diyorum ama sadece diyorum duşunmeden edemiyorum

Cnm fotoda tam belli olmuyo ama diger tarafında yanagıyla kulagının arasındada şişlik var oda sanırım kulagından ısıran simeğin şişliği kendi kendime ya ne olabilir sinek işte diyorum ama sadece diyorum duşunmeden edemiyorum

cnm sakın bu stresini oğlunada yansıtma korkmasın çocuk,sende sıkma canını doktora götürmüşsün nasılsa yarın azalma olmazsa tekrar götürürsün ama 1-2 güne geçer

kizlar biz esimle sehir disina ciktik ve uc yasindaki oglum annemle birlikte ciflik evine gittiler orda gozunun yanindan sinek issirmis annem telefonda sinek isirdigini ve gozunun sistigini soylemisti ama bu kadar oldugunu tahmin etmemistim gordugumden beri sinirlerim alt ust agliyorum surekli allahin gucune gitmesin oglumun yuzune bakamiyorum doktora gtrdum alerji ilaci verdi dun ama sanki sabah borazdaha sisti kotu bise olmaz dimi basina bole bise gelen varmi

aynı durum oğlum ve yegenlerimde de oldu . ilaçları ve kremi kullanmıştık bir müddet sonra geçiyor ,bende ilk gördüğümde aglama krizine girmiştim ,

Cnm kızınında gozunuydu sinek ısırmasımıydı ve bu kadar şişmişmiydi çok soru sordum ama inanki çok panik yaptım ondan soruyorum

Evet cnm sivrisinek isirmisti dr da onayladi resmen bir gizu kapanmisti bakmaya dayanamadik resmen ama birkaac gune gecti cnm kremide.kullandik panik yapma cnm bir daha basimiza gelmedi
Cok sukur

Back
X