Lütfen bir psikiyatriste gidin. Bir seye bu denli baglanmanin sonuclari kötü olur diye dusunmekteyim.Arkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
Ama ben artık bu kuskançlık beni üzüyor eşimle aramı açıyorNormal mi desem ne desem bilemedim ama bazen bende de oluyo böyle kıskançlık
Estireceği kaynana terörü şimdiden burnumu sızlattıİleriyi düşünemiyorum evlendiğinde ne yapacaksınız o zaman eşiyle olcak
Bence destek alın
Gümbür gümbür bi kaynana geliyor vallaArkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
Valla ben bu denli değilim tabi içimde yaşıyorum.Ama ben artık bu kuskançlık beni üzüyor eşimle aramı açıyor
Yani eşimin ailesinden biri sevince sanki bana küfür ediyorlar çok kötü oluyorum çok ağlıyorum hele üst kata götürüyorlar defalarca eşime dedim burda sevsinler yok efendim rahat etmiyorlarmış çok yoruldum eşimin abisi görümcem eşimin annesi hiçbirini sevmiyorumNe diyelim. Normal bir durum değil ki.
Onlarlâ aran kötü diye sevmeleriniistemiyorum desen anlarım da. Kimse sevmesin dediğin KVdışında kimler ?
Evet sözü yeni atmışken bu konuyu okumam tesadüf değil herhaldeEstireceği kaynana terörü şimdiden burnumu sızlattı
Canım sevmen çok normal tabi ki evladın canın kanın. Paylaşamamanı da anlarım ama bu çocuğun babaanne dede anneanne vs vs tanıması bilmesi onların da senin evladına ilgi ve sevgi göstermeleri gerekmez mi? Tam aksi onlar senin çocuğuna ilgi gösterince sevinmemişim. Benim bebeğim 1 yaşında farkettim ki artık farklı insanlar da görmek istiyor, diğer çocuklara ilgi vs gösteriyor ve ben şu an kv mi çağırdım gel çocuk babaanne dede görsün bilsin diye. Allah korusun sana bişey olursa bu çocuğa kim bakacak. Siz onları sevmeyebilirsiniz ama sakin bunu çocuğunuza belli etmeyin. Çünkü çocuklar bir zaman sonra farklı yüzler görmek istiyor bana göre. Tıpkı bizler gibi.Arkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
Gümbür gümbür bi kaynana geliyor valla
Çok haklısınız çok tşk ederim o kadar güzel yazmışsınız ki bana bşy olursa onun yıkılmamasınhiö böyle düşünmemiştim çok tşk ederimCanım sevmen çok normal tabi ki evladın canın kanın. Paylaşamamanı da anlarım ama bu çocuğun babaanne dede anneanne vs vs tanıması bilmesi onların da senin evladına ilgi ve sevgi göstermeleri gerekmez mi? Tam aksi onlar senin çocuğuna ilgi gösterince sevinmemişim. Benim bebeğim 1 yaşında farkettim ki artık farklı insanlar da görmek istiyor, diğer çocuklara ilgi vs gösteriyor ve ben şu an kv mi çağırdım gel çocuk babaanne dede görsün bilsin diye. Allah korusun sana bişey olursa bu çocuğa kim bakacak. Siz onları sevmeyebilirsiniz ama sakin bunu çocuğunuza belli etmeyin. Çünkü çocuklar bir zaman sonra farklı yüzler görmek istiyor bana göre. Tıpkı bizler gibi.
Evet ben evliliğimde düğünümde çok sıkıntılar yaşadım 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum Pazar günleri parka gideriz eşimle o kadar kendimi çok yalnızlaştırdım birtek ona bağlandımkendi çocuğu dahi olsa kimse kimseye bu kadar bağlanmamalı.
Evet sözü yeni atmışken bu konuyu okumam tesadüf değil herhalde
Çok sorun yaşadım kendimi çok yalnızlaştırdım ona bağlandım içim sızlıyor sürekli ağlıyorum oğlum başkasının kucağında olunca hep diyorum başka çocuğum olursa bile bu ilk oğlum gibi sevemem niye böyle oluyo bilmiyorumLütfen bir psikiyatriste gidin. Bir seye bu denli baglanmanin sonuclari kötü olur diye dusunmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?