Valla haklısınız işte sorunlar çok yaşadım kendimi düzeltmeye çalışacağım deniyorum
Riva ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıkla kalÇok haklısınız çok tşk ederim o kadar güzel yazmışsınız ki bana bşy olursa onun yıkılmamasınhiö böyle düşünmemiştim çok tşk ederim
Evet inşallah düElirizBendede var bu yeni dogum yaptim esimin ailesinin sevmesini istemiyorum,corona zamani vermedim kucaga zaten,esimden bile kiskaniyom bazen.
Aynen bende başladımUc aylık bir cücük de bende var. Ben de babası hariç herkesten kıskanıyorum. Ama torpulemeye başladım çünkü normal değil.
Ya neden böyle diyonuz kimsenin başını yakmam bu yorumunuz gerçekten üzdü beni eşimin ailesiyle çok köyü sorunlar yaşadık temele bakmak lazım yine de tşk ederimSen o oğlunu ileri de evlendirip el kızının başını yakma. şimdiden böyleysen
İnşallah birgün yürekten severimSevmediğin için öyle oluyor. Ben de sevmiyorum.
yok hayır bu derece oğlunuzu kıskanmanız hiç normal değil ne problem yaşarsanız yaşayın onlar çocuğunuzun ailesi büyükleri. yani şimdi onlardan kıskanıyorsanız yarın gelininiz size bir şey yapsa ondan da kıskanırsınız doğruya doğur şimdi. yanlış anlamayın kalp kırmak değil amacımYa neden böyle diyonuz kimsenin başını yakmam bu yorumunuz gerçekten üzdü beni eşimin ailesiyle çok köyü sorunlar yaşadık temele bakmak lazım yine de tşk ederim
Anladım haklısınız bu konuda kendimi düzelticem inşallahyok hayır bu derece oğlunuzu kıskanmanız hiç normal değil ne problem yaşarsanız yaşayın onlar çocuğunuzun ailesi büyükleri. yani şimdi onlardan kıskanıyorsanız yarın gelininiz size bir şey yapsa ondan da kıskanırsınız doğruya doğur şimdi. yanlış anlamayın kalp kırmak değil amacım
Arkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
Sanırım yanlış anlaşıldı onlarla çok kavga ettiğimden onların almasını istemiyorum çok tartıştık bunu aşıcam inşallah tşk ederim
Hangi sehirdesin adin ne oglunun adi ne?Kizlarimdan uzak dursun oglusunOgluna yapisik kaynana istemem.
Baslarda olur ama uzatma bence evlat tabi candir kiskanilir ama abartma cok.Cocugun psikolojik gelisimine de zararin olur annesi.O zaten senin yavrun azicik sevseler eksilmez.Hem sonrayi da dusun sen gibi kv ister miydin?
Ooo ben ne kavgalar ettim seviolarr hatta benim kv benden kiskanio cocuklarimiSanırım yanlış anlaşıldı onlarla çok kavga ettiğimden onların almasını istemiyorum çok tartıştık bunu aşıcam inşallah tşk ederim
Canım benim sevmek zorunda değilsin sana nasıl davranıyorlar ki sevmiyorsun. Zorlama kendini ama elinden geldiğince saygı gösterİnşallah birgün yürekten severim
Senin evladını senden kıskanması ne saçma şeyOoo ben ne kavgalar ettim seviolarr hatta benim kv benden kiskanio cocuklarimiAma onlar benim yavrularim hep cocuk kalmayacalar ki ben onlara yeterli ozeni gosterdigim sürece gözdeleri ben olacam
Hiçbirzaman hesaba almıyorlar herşeyi eşime der konuyu kapatırlar bizi bacısına gönderecek mesela oğluna diyo yarın teyzene gideceksin bitti ve ben çıldırıyorumCanım benim sevmek zorunda değilsin sana nasıl davranıyorlar ki sevmiyorsun. Zorlama kendini ama elinden geldiğince saygı göster
Sacma olan o kadar sey icinde bu gözüme pek batmio artikSenin evladını senden kıskanması ne saçma şey
Düşüncesiz insanlar sinir olmakta haklısın bana da kaynanam o ne isterse onu giyiyirdum eşime benim yanımdayken nasıl istersem öyle senin yanında istediği gibi giyinsin demişti. Bunların hepsi birikti birikti bir kıyamet koparttim bana tik diyemiyor. En iyisi istemiyorsan istemiyorum demek yoksa kafana biniyorlarHiçbirzaman hesaba almıyorlar herşeyi eşime der konuyu kapatırlar bizi bacısına gönderecek mesela oğluna diyo yarın teyzene gideceksin bitti ve ben çıldırıyorum
Valla çok haklısın bende patlarsam geri dönüşü olmazDüşüncesiz insanlar sinir olmakta haklısın bana da kaynanam o ne isterse onu giyiyirdum eşime benim yanımdayken nasıl istersem öyle senin yanında istediği gibi giyinsin demişti. Bunların hepsi birikti birikti bir kıyamet koparttim bana tik diyemiyor. En iyisi istemiyorsan istemiyorum demek yoksa kafana biniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?