Oğlumu kıskanıyorum

Bosver sevsinler alem cocuk gorsun analar neler doguruyor diye nasilsa cocuk senin

Uc aylık bir cücük de bende var. Ben de babası hariç herkesten kıskanıyorum. Ama torpulemeye başladım çünkü normal değil.

Çok haklısınız çok tşk ederim o kadar güzel yazmışsınız ki bana bşy olursa onun yıkılmamasınhiö böyle düşünmemiştim çok tşk ederim
Riva ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu sağlıkla kal

Sen o oğlunu ileri de evlendirip el kızının başını yakma. şimdiden böyleysen
Ya neden böyle diyonuz kimsenin başını yakmam bu yorumunuz gerçekten üzdü beni eşimin ailesiyle çok köyü sorunlar yaşadık temele bakmak lazım yine de tşk ederim

Ya neden böyle diyonuz kimsenin başını yakmam bu yorumunuz gerçekten üzdü beni eşimin ailesiyle çok köyü sorunlar yaşadık temele bakmak lazım yine de tşk ederim
yok hayır bu derece oğlunuzu kıskanmanız hiç normal değil ne problem yaşarsanız yaşayın onlar çocuğunuzun ailesi büyükleri. yani şimdi onlardan kıskanıyorsanız yarın gelininiz size bir şey yapsa ondan da kıskanırsınız doğruya doğur şimdi. yanlış anlamayın kalp kırmak değil amacım

Anladım haklısınız bu konuda kendimi düzelticem inşallah

Hangi sehirdesin adin ne oglunun adi ne?Kizlarimdan uzak dursun oglusun Ogluna yapisik kaynana istemem.
Baslarda olur ama uzatma bence evlat tabi candir kiskanilir ama abartma cok.Cocugun psikolojik gelisimine de zararin olur annesi.O zaten senin yavrun azicik sevseler eksilmez.Hem sonrayi da dusun sen gibi kv ister miydin?

Sanırım yanlış anlaşıldı onlarla çok kavga ettiğimden onların almasını istemiyorum çok tartıştık bunu aşıcam inşallah tşk ederim

Sanırım yanlış anlaşıldı onlarla çok kavga ettiğimden onların almasını istemiyorum çok tartıştık bunu aşıcam inşallah tşk ederim
Ooo ben ne kavgalar ettim seviolarr hatta benim kv benden kiskanio cocuklarimiAma onlar benim yavrularim hep cocuk kalmayacalar ki ben onlara yeterli ozeni gosterdigim sürece gözdeleri ben olacam

Canım benim sevmek zorunda değilsin sana nasıl davranıyorlar ki sevmiyorsun. Zorlama kendini ama elinden geldiğince saygı göster
Hiçbirzaman hesaba almıyorlar herşeyi eşime der konuyu kapatırlar bizi bacısına gönderecek mesela oğluna diyo yarın teyzene gideceksin bitti ve ben çıldırıyorum

Hiçbirzaman hesaba almıyorlar herşeyi eşime der konuyu kapatırlar bizi bacısına gönderecek mesela oğluna diyo yarın teyzene gideceksin bitti ve ben çıldırıyorum
Düşüncesiz insanlar sinir olmakta haklısın bana da kaynanam o ne isterse onu giyiyirdum eşime benim yanımdayken nasıl istersem öyle senin yanında istediği gibi giyinsin demişti. Bunların hepsi birikti birikti bir kıyamet koparttim bana tik diyemiyor. En iyisi istemiyorsan istemiyorum demek yoksa kafana biniyorlar

Valla çok haklısın bende patlarsam geri dönüşü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…