Oğlumu kıskanıyorum

Evet ben evliliğimde düğünümde çok sıkıntılar yaşadım 2 yıldır evden dışarı çıkmıyorum Pazar günleri parka gideriz eşimle o kadar kendimi çok yalnızlaştırdım birtek ona bağlandım

bence bir anne kendini iyi hissetmedikçe aslında çocuğuna da faydalı olamıyor. bakın ne güzel kv niz alıyormuş, arada bırakın ona, çıkıp nefes alın. dinlenin. hobiler edinin, onlarla ilgilenin.
siz rahatladıkça bu çocuğunuza da iyi gelecek.
hem emin olun hiçbir nine-dede zarar vermez torununa.

bence bir anne kendini iyi hissetmedikçe aslında çocuğuna da faydalı olamıyor. bakın ne güzel kv niz alıyormuş, arada bırakın ona, çıkıp nefes alın. dinlenin. hobiler edinin, onlarla ilgilenin.
Ben izmirdeyim 20 yaşındayım hiçbiryer tanımıyorum o yukarıda bakıyor çok seviyor ama yapabileceğim hobim aktivitem arkadaşım yok o kadar ihtiyacım varki bir arkadaşa bir dosta

Çok sorun yaşadım kendimi çok yalnızlaştırdım ona bağlandım içim sızlıyor sürekli ağlıyorum oğlum başkasının kucağında olunca hep diyorum başka çocuğum olursa bile bu ilk oğlum gibi sevemem niye böyle oluyo bilmiyorum
Bunlar düşünmen çok vaktin olmasından.
On tane olsa hepsini aynı seviyorsun benim 3 tane ellerinden öperler. Hepsi ayrı bir dünya ama hepsini aynı seviyorum.
Affetmeyi dene inan en çok sen faydalanacaksın bundAn
Affet oğlunu al çık birlikte oturun. Onlar oğlunu sevdiklerinle senin bir parçanı seviyorlar bunu bil. Öyle kaynanalar aileler varki. Ben şahit oldum. Yeğeni kedisiné benzesin istemiyor. Öyle nefret ediyor gelinden. Şükret affet sabret ve en sonunda dünyanın nasıl güzelleitiğini seyret 😍

Bunalımı düşünmen çok vaktin olmasından
Affetmeyi dene inan en çok sen faydalanacaksın bundAn
Affet oğlunu al çık birlikte oturun. Onlar oğlunu sevdiklerinle senin bir parçanı seviyorlar bunu bil. Öyle kaynanalar aileler varki. Ben şahit oldum. Yeğeni kedisiné benzesin istemiyor. Öyle nefret ediyor gelinden. Şükret affet sabret ve en sonunda dünyanın nasıl güzelleitiğini seyret 😍
Çok tşk ederim :)

Benim bırakacak kimsem yok çok zor bir durum :(

Hiç normal değil bu durum genelde esten gerekli ilgi alinmadiginda anneler evlatlara bağlanır ama sizinki biraz ileri boyutta piskolijik destek şart iyi bir doktor bulup tedavi olun derim zira burda herkesin söylediği cümle sizi tatmin etmez

ne diyim allah sabır versin oğlunuz şimdiden gelecege hazir.. eşiyle senin yüzünden tartışma yaşayacak. :KK57: sende eşinin ailesiyle orun yaşadiysa gelin de yaşamasin bari

ilk cocukta insan cocuga daha bir duskun daha bir pimpirikli davraniyor herhalde.cevremde de gordugum hep bu sekilde.bir de es ailesi sevilmezse insan cocuga dokunulmasina bile katlanamiyor.tamam onlar da ailesi elbette sevecekler ama iste gel de anlat kendine bunu.
ben de kiskanirdim ama oyle oturup aglamadim sizinki baya abartili olmus.

ne diyim allah sabır versin oğlunuz şimdiden gelecege hazir.. eşiyle senin yüzünden tartışma yaşayacak. :KK57: sende eşinin ailesiyle orun yaşadiysa gelin de yaşamasin bari
Yok öyle değil eşimin ailesiyle kötü olduğum için onlarda oluyor öyle bir insan değilim ya

(20 yıl sonra) eşi ile oturuyor, karısı senin yanında oğlunu sevdiğini belli ediyor ve yatıya kalmıyorlar diye arıza yaratan Neriman teyze sen misin:rolleyes:

Ne diyelim. Normal bir durum değil ki.
Onlarlâ aran kötü diye sevmeleriniistemiyorum desen anlarım da. Kimse sevmesin dediğin KVdışında kimler ?
Teyzeleri de iki dayısıda teyzesi gelir bu sehpa burda olmayacak bu çocuğa güzel giydirmiyor teyzesine kadar karışıldı evime evliliğime öyle yani

(20 yıl sonra) eşi ile oturuyor, karısı senin yanında oğlunu sevdiğini belli ediyor ve yatıya kalmıyorlar diye arıza yaratan Neriman teyze sen misin:rolleyes:
😭ya öyle demeyin bende sevmem öyle şeyleri öyle arıza değilim valla ilgisizlik insanı buralara getiriyor demekki çok daha dikkat edicem

Arkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
kv ya da KP den kıskanma durumu oluyor bende de sırf bu yüzden yardım istemedim kimseden. Kızım altı aylık geçti bu durum. Sizde yavaş yavaş alışın başkalarının sevmesine.

Yani eşimin ailesinden biri sevince sanki bana küfür ediyorlar çok kötü oluyorum çok ağlıyorum hele üst kata götürüyorlar defalarca eşime dedim burda sevsinler yok efendim rahat etmiyorlarmış çok yoruldum eşimin abisi görümcem eşimin annesi hiçbirini sevmiyorum
Sevmediğin için öyle oluyor. Ben de sevmiyorum.

3buçuk aylk bebeğim var.. babaannesi kuzenleri anne annasi dedesi amca dayı hala onu sevip ilgilennce çok mutlu oluyorm.. Bebeğim yalnz değil diye sevnyorm

Arkadaşlar saçma diyebilirsiniz ama benim kendime çözüm bulmam lazım ya 9 aylık oğlum var eşinin akrabaları ve ailesiyle pek muhattap olmuyorum çok kavgalar geçti herşeyim oğlum olmuş eşimi seviyorum ama herşeyim oğlum kayınvalidemle çocuğu üst kata götürüyor sevmek için ben sürekli ağlıyorum oğlumu sevince çok üzülüyorum oğlumu sadece ben seveyim kimse sevmesin oda sadece beni sevsin diyorum ağlıyorum lütfen bşy diyin
Bendede var bu yeni dogum yaptim esimin ailesinin sevmesini istemiyorum,corona zamani vermedim kucaga zaten,esimden bile kiskaniyom bazen.

Sen o oğlunu ileri de evlendirip el kızının başını yakma. şimdiden böyleysen

Back
X