Oğlumu koruyamadım :(

Ne olabilir amacı Allah aşkına?? Yok yani kafanızda kurduğunuz senaryoyu çok merak ettimde. Bir bebek resmiyle ne yapılabilir diye düşünüyorum bulamadım...
Yani daha Bir kaç gün önce trafik kazası geçirdik, oğlum ile , arabamız devrildi . Oğluma tekrar kavuşmuş gibi hissediyorum kendimi, o yüzden duygularım çok karışık. Kaza geçirdiğimizde bir arkadaşımız oğlumun resmini komşularına gösteriyormuş sonra içine bir sıkıntı girmiş . O sırada kaza geçirdik . Çok korktum ...
Bilmiyorum :( öyle çok koruyan biri değilim aslında nazardan da çok korkmam da, böylr olaylar üstüdür gelince

Gizli degildir de siz bu kuruntuyla gizli cekti hissetmissinizdir. 9 aylik bebegin fotosuyla hic bir sey yapilmaz. Konuyu dusunmeyin bile derim lakin sık sık boyle takintilariniz varsa uzman destegi sart.

Yaaaa çok korkuttunuz Allah iyiliğinizi versin:KK66:
Bazen ben de çekmek istiyorum tatlı bir bebek gördüğüm zaman ama annesinden çekiniyorum ve çekemiyorum yani bunda korkulacak bişey yok ki demek ki çok tatlı oğlunuz dayanamamış çekmiş.
Geçenlerde bir çocuk gördüm 2 yaşlarında kıvırcık saçlı ama o kadar tatlı ve güzeldi ki maşallah subhanallah içime sokasım geldi bi daha öyle çocuk göremem diye fotosunu çekmek istedim fakat annesi bayağı yabaniydi yaklaşamadım bile:KK43:
O da benden çekinerek gizli çekti demekki, işin garibi bebeğim uyuyordu öyle şirinlik falan da yapmıyordu yani
Neyse

Tövbe tövbe ya ! Çocuğa bişey oldu sandım !
Başlık atarken dikkatli olun lütfen ! Tamam kadının yaptığı çok yanlış, tedirgin edici ama koruyamadım falan ne alakası var, bi daha olursa azarlar geçersiniz, herkeste kötü niyet arar olduk.
Ben de şüphelenirdim ama başlığınız çok yanlış..

Gizli degildir de siz bu kuruntuyla gizli cekti hissetmissinizdir. 9 aylik bebegin fotosuyla hic bir sey yapilmaz. Konuyu dusunmeyin bile derim lakin sık sık boyle takintilariniz varsa uzman destegi sart.
Gizli ya bundan eminim. Çünkü hiç gözgöze gelmedi benimle telefonu oğluma doğru çaktırmadan tuttu. Otururken bebeğime hiç bakmayarak telefonu dik tuttu ve çekti. Gayet de gizliydi ah keşke gizli olmasaydı takılmazdım bende böyle :(

O da benden çekinerek gizli çekti demekki, işin garibi bebeğim uyuyordu öyle şirinlik falan da yapmıyordu yani
Neyse
Demekki kadını çekti çok tatlı buldu belki bebek sahibi olmaya çalışıyo belki çocuğu olmuyo o yüzden çoğu çocuğa imrenerek bakıyo.Yani kafanıza takmayın art niyet yok;)

Çocuğunu aşırı derecede sakınan biri değilim ama yabancıların müsade bile istemeden pis pis elleriyle kızıma dokunmasından öpmesinden nefret eder oldum artık. O kadında neyin kafasını yaşıyorsa artık. İstediği kadar tatlı olsun elin çocuğunun resminin telefonumda ne işi var. Ne kazandıracak bu bana. Bazı insanlar o kadar lüzumsuzki hayret ediyorum

Gizli ya bundan eminim. Çünkü hiç gözgöze gelmedi benimle telefonu oğluma doğru çaktırmadan tuttu. Otururken bebeğime hiç bakmayarak telefonu dik tuttu ve çekti. Gayet de gizliydi ah keşke gizli olmasaydı takılmazdım bende böyle :KK43:
allah allah gizli olsa bile ne olur ya. Sizin tepkinizden kotkmus ama cok sevimli buldugu icinde cekmistir. Neden korkuyorsunuz anlqmiyorum. Benim oglum bebekken insanlar gordugumuz en sevimli bebek derlerdi. Ee ben sokaga da cikarmasaydim o zaman. Millet savimli, tombis beneisleri dizilerde reklamlarda oynatiyor da milyonlarca insan goruyor. Nazar filan da degmiyor. Madem cok panik yaptiniz okuyan 3 felak 3 nas.

ayol kadın selfie çekmiştir napsın sizin bebeğinizin fotoğrafını.
Ya selfie ile ayırt edemeyecek miyim Allah aşkına, daha Nasıl anlatayım bilmiyorum , kadın otururken bacağının üstünde telefonu hiç havaya kaldırmadan bebeğime çevirdi ve fotoğrafını çekti, kameranın açık olduğunu ve foto çekilme sesini duydum. Ve kadın bunu çaktırmadan yaptı müzik dinliyormuş gibi önce kulaklığı taktı kulağına . Gerçekten bak yine şüphelendim bu kadar role neden girdi diye, neyse Allah'a emanet

allah allah gizli olsa bile ne olur ya. Sizin tepkinizden kotkmus ama cok sevimli buldugu icinde cekmistir. Neden korkuyorsunuz anlqmiyorum. Benim oglum bebekken insanlar gordugumuz en sevimli bebek derlerdi. Ee ben sokaga da cikarmasaydim o zaman. Millet savimli, tombis beneisleri dizilerde reklamlarda oynatiyor da milyonlarca insan goruyor. Nazar filan da degmiyor. Madem cok panik yaptiniz okuyan 3 felak 3 nas.
Aynen bende okuyayım. Ne bileyim yaz gecesi yaz gecesi insanlar Bi garip, daha bir kaç gün önce trafik kazası geçirdik arabamız devrildi, bebeğim ile beni zor çıkardılar arabadan. Çarptığımız arabanın sahibi biz orada can derdindeyken kendi arabasının muhabbetini yapıyordu. Bu aralar duygu dünyam çok karışık

Ay Allah'ım. Aklımdan açana kadar, taciz tecavüzden, kaçırmaya dövmeye kadar zibilyontane ihtimal geçti. Arkadaşım her yerden akıl dondurucu haberler gelirken atılacak başlık mı bu?
Kadının izinsiz fotoğraf çekmesi çok çok yanlış. Ama bu kadar da abartmayın, en fazla anasına danasına gösterip ayyy ne güzel falan diyecektir.
Bu kadar endişelenmeyin.

Böyle bir başlık atmak niye, çocuğunuz (Allah korusun) intihar etti sandım.
Kadının fotoğraf çekmesi ille de internette paylaşacağı anlamına gelmez belki de tatlı bulmuştur ve çekmiştir.

Ayy ask olsun nasıl konu başlığı o aklım çıktı kaçırdılar ,öldü falan sandım offf boşver ceksin cani sağ olsun cocugun

Valla benimde ödüm koptu bebeğinize
Bir şey oldu diye . Yapmayın bu kadar dert
Olan olmuş .. Abartılacak bir durum yok , kadın yalnızca sevmek istemiş. Bebeğiniz sağlıklı ya şükür edin.

Arkadaşlar 9buçuk aylık bir bebeğim var. Az önce otobüste kadının biri bakıp bakıp gülümsüyordu bebeğime, sonra tam inecekken yerinden kalkmadan önce bana çaktırmadan kamerasını açtı bebeğimin fotoğrafını çekti !! Bi de etrafına bakıyor çaktırmamaya çalışıyor. Sonra ben bişey diyemeden indi. Ya çok sinir oldum. Neden bebeğimin fotoğrafını çekiyor ?? Bişey de diyemedim ya kaldım o an resmen, Nasıl sesimi çıkaramam allahım yiyip bitiricem kendimi :KK43: ben bebeğimin resmini internete bile koymaya kıyamazken kadının biri gelip izinsiz çekiyor ! :KK43:
Ya bi git ya ne var resim çektiyse öldürmemiş ya oğlucuğunu:KK34:

Başlığı görünce elim ayağım boşaldı, lütfen rica ediyorum olayı bu kadar dramatize etmeyin.. tamam hoş bir şey değil ama felaket tellallığıda yapmayın....

Back
X