Merhaba arkadaşlar oncelikle bende calisan bi anne degilim..benim oglumda 4 yasinda cok hareketli ve cok konuskan bi cocuk ewde zapedemiyordum ve piskolojik olarak cok zorlandim cunku cok cok yoruluyordum.cok zeki bi cocuk cok sukur ama yetemedimi dusunup daha da kendime yukleniodum tabi hikayenin ozeti boyle.. bir gun artık esime ya beni piskologa gotur yada cocugu krese yazdiralim dedim ve yazdırdık 1 kac ayligina sırf dinlenmek kendime vakit ayirabilmek ve cocugumu ozleyerek dahada sabırlı dawranabilmek hemde onun icin arkadas edinsin etkinlikler yapsın kendini gelistirsin hareketlilik konusunda belko doger çocuklari gorur onlar gibi olabilir falan filan.1 ayin sonunda gayet guzel gitti geldi degisim mutlaka oldu bendede ayni sekilde sma ailemden kimse gondermemi istemiyo ewinde bak ne gerek die esim sen ne dersen o dio.bende surekli degil zaten kışın ewde dirana kadar gitsin yazin nasilsa disarda oynatirim ney diorm.velasil ne yapmaliyimm sizce göndermeye dewam edeyimmi aliyimmi kresden of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?