oğlumu nasil sakinlestirebilirim??

Buna benzer konu acmistim. Soz konusu 17 aylik oglum. Bugun buyuk bir hayavanat bahcesine gittik. Inanin zehir etti bize. Ne bebek arabasinda duruyor ne indirince yerde. Yere birakinca kafama gore kosuyum kaciyim istiyor. Buna engel olmaya calisinca kafayi yiyor. Oyle boyle bagirmak aglamak degil. Butun millet bakip durdu ama ne yaptiysak susturamiyoz. Arabasina eziyetle oturtup bagliyoruz. Agliyor agliyor sonra bir susuyor, bes dk gecmeden yine basliyor. Kucaga alincada cogu zaman saldiriyor vuruyor. Ne yapcagimi sasirdim artik gercekten. Dr olur bunlar daha kucuk nasilsa dedi. Her cocuk farkli kimi oyle kimi boyleymis..
Size mutlaka ama mutlaka Adem Güneş Güvenli Bağlanma kitabını tavsiye ederim.. öncelik olarak onu.. onun dışında tüm kitaplarını tabiki de.. ben çok faydasını gördüm siz de görürsünüz muhakkak..

hatalı davrranıyorsunuzz. çocuğunuz özerlik istiyor dış dünyayı keşfetmek istiyor. burada engel olmak yerine ortamı güvenli hale getirip uygun istediği davranışları yapmasını sağlayın ama siz kontrolü elden bırakmadan ama ona sezdirmeden . bu arada başka sorunlar varmş gibi de geldi sizin açınızdan .o yüzden çocuk üzerine ihtisas yapmış bir uzmanla görüşmeniz en iyisi.

Bunların sorunu bitmiyor mu arkadaş. 43 günlüğüz gaz sorunu 5 aylık olunca diş sorunu sonra ek gıda sonra şu bu sürekli sendromlar sorunlar. 2. Yi yaparken baya baya düşüncem herhalde :)

Oglunuz çok agladiginda illaki susturmak istiyorsanız oldugunuz yere oturun ve onu gogsunuze yaslayip hafif sırtını sivazlayin.

Avm nin orta yerine bagdas kurup yaptım bunu bi süre sonra sakinlesiyorlar.
Bunu okuyunca çok etkilendim kimi kadınlar ortalıkta bağırıp çağırarak çocuğu susturmaya çalışıyor fakat sizin gibi düşünüp etraf ne der önemsemeden yere oturup çocuğunuzu sakinleştirmeniz çok hoşuma gitti

Bunu okuyunca çok etkilendim kimi kadınlar ortalıkta bağırıp çağırarak çocuğu susturmaya çalışıyor fakat sizin gibi düşünüp etraf ne der önemsemeden yere oturup çocuğunuzu sakinleştirmeniz çok hoşuma gitti

Etraf umurumda olmaz benim oğlum söz konusu iken kimseyi de görmez gözüm.

Çocuk güvenlik askısı al diyeceğim ama o kadar densiz insanımız var ki , gelecek laflara cevabımı veririm diyorsan hiç vakit kaybetme al.
Ben de ablam da çok rahat ettik.
Yolda gören kimisi aa ne güzel diyor kimisi çocuğu bağlamışlar diyor.
Google'da arattim gorunce kahkaha attim gercekten askiymiş :D Evcil hayvan gibi cok tatlilar ama ise yariyor mu gercekten?

Benim kızımda 17 aylık ve anlattığın şekilde..
Ama araba vs. çıkmayan bi yerse ben bırakıyorum kendi dolanıp dolanıp yoruluyo
Acıkıyo veriyorum biberonunu arabasına bağlıyorum
Pili bittiği için duruyo :D yoksa durmaz arabasında
Sonra da uyuyo
Önce enerjisini atması lazım, sonra yemek ister, sonra uyur

Valla Adem gunes kitaplarini akliniza doldurup onlari baz almayin da, siz bilirsiniz. Birakin enerjisini atsin tehlikesiz yerlere goturun.

Çocuğunuzun çevreyi tanıma yaşı

Bir de ablalar yürüyor istediğini yapıyor o bağımlı

Bu da onu hırçın yapıyor

Arabada oturunca kısıtlanmış hissediyor

Bir de benim oğlum da arabayı sevmezdi sonra çözdük zira bizi duramıyordu yukarıda kalıyorduk o da muhabbetten uzak olunca kızıyordu

Koşturmak istiyorsa koştursun mesela ama şartınız elinizi tutmak olsun ya da sadece şuradan şuraya koşmak gibi sınırları olsun

Back
X