- Konu Sahibi tacsizprenses
çok kötü bişey bu ya..Rabbim yardımcısı olsun inş. bu dengesizler yüzünden bizim de dengemiz kalmadı..
tatilden döndük geçen hafta perşembe..KAyınvalidem oğluma oğlum kime gelmiş Annesine gelmiş die seviyor eşim sesini çıkarmadı bende güldüm sinirli bir şekilde ama anlamaz ki sonra eşime dedim ayıp değil mi yaptığı ne yaptı diyor duymamış bile eşime de sinir oldum kızdım sonra hep aynı şeyler ya artık tahammülüm yok bu ara yeni adet çıkardı gündüz gelip seviyor akşam da küçük oğlunu gönderiyor oğlumu istiyor yenge annem yusuf kayrayı istiyor sevecekmiş die..Geçen de geldi dün hatta amcası soruyordu dedi bende gelsin sevsin eve mi almıyoruz sanki..Spariş usulu nerden çıktı insin sevsin dedim..Hayır yani yukarı istese ne oluyormuş ki dedi seslendim geldi amcası sevdi k.v. de küstü gitti astı yüzünü şuan konuşmuyorum.. eşime anlattım ne gerek vardı cevap vermeseydin dedi o zaman başlatmasın desim ille bana bulaşacak yoksa duramaz..
canım kayınyaviden çok büyük ihtimalle;
nispette yapıyor;
o an senin yüz ifadeni görüyor ve bundan keyif alıyor olabilir...
ben senin yerinde olsam;
eğer düzelmiyorsa bazı şeyler;
duymamaya çalışırım;
evet nasıl olcak diyorsun haklısın;
bırak anne desin;
çocuk zaten büyüyünce neyin ne olduğunu anlayacak...takılmamaya çalış..
zihnini başka şeylere yönlendir...
kayınvaliden senin psikolojinide bozuyor...
buna izin verme....keyifli görün...gül.....strateji...çünkü eşin belliki müdahale etmeyecek...
sende bas kahkahayı....o babannen gelmiş...hoş gelmiş....baksın çocuğa işini yap...
biliyorum çok zor ama başka şansın yok gibi