Maalesef hiç beklemediğim anda yakaladı beni, ağlamaktan konuşamadım ve telf kapadım içime attım bu olayı kapadıktan sonra kendimi toparlayıp eşime patladım annen böyle böyle söylüyo bi daha aramasın söyle yeter artık ben konuşmak istemiyorum dedim
Henüz acılarınız çok taze, anlamaya çalışıyorum kendi zor bir anımın yerine koyarak evet, bazen insan ne diyeceğini bilemeyebiliyor dumura uğruyor, algılayamıyor. Bir süre görüşmeyin, zaten bu davranışların üstüne mideniz kaldırmaz böyle bir insanı, gerçekten çiğlik yani kvnizin yaptığı.
Biraz toparlandıktan sonra da artık duruma göre belli edersiniz tavrınızı.
Ve yineliyorum, acılı anlarınızda öfkenizi içinize hapsetmeyin, hasta olursunuz Allah korusun.
Seneler önce ince, suskun, alttan alan bir insandım
scarlettjohansson
, en öfkeli-acılı zamanlarımda bile dişlerimi sıkar karşımdakine zerre laf söylemezdim. Sonra hasta oldum, ailecek ne zor zamanlar geçirdik... Değer miydi? Saçma sapan insanların saçma sapan davranışları karşısında susmaya değer miydi?
Doktorumun ilk tavsiyesi "İçine atma, bağırmak istiyorsan bağır suratlarına" oldu.
Bu yüzden, acı ile öfkeyi bir arada yaşayan insanlara tek tavsiyem budur. İçinde tutma, hak edene lafını sok sokuştur.