Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkoğlumun adı asil mi olsun nesil mi ?
bence asil çok güzel bir düşün derim ...benim 2 yaşın da oğlum var adı Özerk herkes o ne öyle ne değişik bir isim falan dediler ama biz çok beğenmiştik ve anlamınoı bilenler anlayanlar çok beğeniyor..bence asil de öyle bir isim....
ne biliyim bende ege olsun diyorum...bi yandan da diyorum bırakıyım adamcağız ağız tadıyla ne istiyorsa onu koysun...bende asil de mutabık kalabiliirm ama nesil hiç olmaz ya
arkadaşımın oğlunun adı özgür asil.nesil güzel değil canım ya çok saçma geldi.arkadaşların dediği gibi asil tek başına değil iki isim olunca güzel oluyor
ikiside çok hoş değil bence.
Hem neden sadece eşinizin isteiği ismi koyuyorsunuz. sonuç olarak ortak bebeğiniz. bence ya ikinizinde ortak olarak beğendiği bir ismi koyun.yada çift isimli olsun ama birbirine uyumlu olması gerekio tabii kulaga hos gelmesi bakımından.
tabiki mesele sadece eşimin istediği ismi koymak değil..ama bundan bi sene önce ilk erkek bebişimizi doğmadan kaybettik..
bu bebeğimiizinde erkek olmasını çok istiyordu ve oldu da...şöyle diyorum gönlünce takılsın adamcağız..
yine bi şey olacak korkusuyla neredeyle hamileliğimle ilgli hiç konuşmadı bile hele bi müddet geçsin,dillendirmeyelim diye..
nesil kız ismi cnm benim bi kaç ksı arkadaşım vardı nesil diye..asil daha iyiii..
bennn genelde klasik ve kısa isimleri seviyourm..ali,emre,cem,can..:)