:)))
Biraz daha sohbet etsek akraba çıkacağız desene. Enteresan oldu hakkaten. İstanbul'da mısın sen peki? Hangi hastaneye gidiyorsun?
Kaan Emir Sultan Han Ece gibi kraliyet belirten isimlerden Allah hoşlanmazmış. Onun yerine kul anlamına gelen Abd ile başlayan isimleri severmiş Abdulkerim Abdulrezzak Abdullah gibi.
İstanbuldayım..Nisa Hastanesine gidiyorum..Çalışıyorum :) Yarın diş çektireceğim için yokum :)
Vallahi akraba çıkıcaz :) gözüm bir yerden ısırıyor zaten :)))
Krallar, padişahlar, prensesleri Allah yaratmadı mı? Onlarla ne alıp veremediği olabilir Allah'ın :) İnanan herkes onun kuludur. Abdülrezzak koymaya ne gerek var kulluğunu anlatmak için, sen hakiki kul ol yeter, o bilir....
Allah adına bu şekilde fikir beyan etmenin doğru olmadığını düşünüyorum kendi adıma...
O zaman şeytanı da Allah yarattı onu da koyabiliriz senin mantığınla.......?? Ha burda arkadaş biraz yanlış anlatmış ama konu Allahın gücüne gitmesi deil İnsanın bu tür ismlerle belki gurur ve kibir sahibi olmasının önüne geçmek olabilir diye düşünüyorum.. Ayrıca Krallık Padişahlık doğduktan sonra kazanılan bi statüdür. Yani Allah bu insan kral şu insan padişah diye yaratmaz.. ( Konuyu Okudum ve belirtmek istedim )
Hmm, ben de İstanbul'dayım. Avcılar Hospital'a gidiyorum. Nisa Hastanesi'ni bilmiyorum.
Şimdiden geçmiş olsun, diş çektirince antibiyotik kullanman gerekecek. Hamile olduğunu söylemeyi unutma diş doktoruna, ona göre ilaç yazar.
Benim diş doktorum işlem yapmak için kadın doğum doktorumdan yazılı izin istedi....
Çok zor bir operasyon geçirdin,cidden çok zordu..Şuan hala dikişli ağzım..2 saat sürdü..Gömük 20lik çok zormuş..1 hafta raporluydum yattım..Allah kimseye yaşatmasın..
Zaten kadın doğum onay vermeden olmuyor..Yazacağı ilaca bile tlfon açtık tamam dedi öyle yazıldı..
bu arada oy veren arkadaşlara teşekkürler :)
Oyy geçmiş olsun...Sana bir tesadüf daha söyleyeyim o zaman...Bu kadar olur yani :) Hamileliğimin ilk ayında aynı 20'lik diş operasyonunu ben de geçirdim...Gebeliği denediğim ilk aydı ve gebelik testim negatif çıktığı için rahat rahat operasyon oldum, antibiyotik kullandım filan...Meğer hamileymişim...Şu evde yapılan gebelik testlerine hiç güvenmemek lazım...
Benimki de çok zordu, 1,5 saat sürdü, eve geldiğimde yaşadığım ağrıyı unutamayacağım kaldı ki ağrı eşiğim yüksektir...
Bol bol buz koy yanağına ilk üç gün, şişmesin, çok çok geçmiş olsun...
Kurduğun mantığa hayran kaldım doğrusu...Padişahları da Allah yarattı dedim diye şeytanla padişahı nasıl bir tutabiliyorsun, hayret doğrusu...Hayır efendim padişahlık doğduktan sonra filan kazanılan bir statü değildir, doğmadan önce de o kişinin padişah olacağı yazılıdır, şayet kader diye bir şeyi daha önce duyduysan...:)
Dediğim gibi Allah adına fikir beyan edemezsiniz. Onun kibirli, gururlu olma ihtimali ancak sizin yorumunuz olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?