Hepinize çok teşekkür ediyorum oy verdiğiniz için..
Oğlum olursa Emir Poyraz koyacağım kesin :) Ama oğlum olursa dedim dikkat ederseniz :))))
Çünkü Kızım olacağını öğrendim
Sağ gösterip sol vurdu resmen.! Şok olduk ama önemli olan sağlıklı olması..Ve anladım ki anneler gerçekten hissediyorlarmış..Hamile olduğumu öğrendiğim ilk an "benim kızım olacak" demiştim..Sanırım daha çok sevindim..
Hepinizin sağlıklı bebekler dünyaya getirmenizi diliyorum..Kız ismi için yine anket yaparım sanırım
allah bağışlasın canım emir poyraz çok hoş.benimde oğlum olacak inşallah rüzgar düşünüyoruz ama yinede kararsızızız emir ismide hoşuma gidiyo ama hayırlısı.
kuzey ve poyraz biri soğuk demek kuzey.kuzeye hiç güneş girmez.poyrazda çok sert rüzgardır ve oda soğuk eser.isimler çocukların hayatını etkiler .bence kuzey ve poyraz iyi isim değil.sadece emir olsun.
kuzey ve poyraz biri soğuk demek kuzey.kuzeye hiç güneş girmez.poyrazda çok sert rüzgardır ve oda soğuk eser.isimler çocukların hayatını etkiler .bence kuzey ve poyraz iyi isim değil.sadece emir olsun.
ben de arkadaşa katılıyorum hatta poyraz soğuk kuru rüzgar demek, isimlerin insanların kişiliklerini etkilediğine inanıyorum. sadece söylemi güzel diye isim koyanlar var çevremde, bence anlamına ve çağrışımına bakılmalı. illa ikisinden biri ise emir kuzey i tercih edin derim nacizane
bir de şimdiye kadar tanıdığım emirler akıllı, aynı zamanda çok yaramazdılar. umarım sizinkinde sadece ilk özellik olur :)
Allah analı babalı büyütsün