Bence çok abartıyorsunuz.Onlar çocuk.Öğrenmeye de açıklar.Onlara ellerini yüzlerini yıkatabilirsiniz.Benim kzımda 7 yaşında.Haftalardır alman arkadaşları geliyor eve.Çocuklar alışkın olmadıklarından ayakkabıyla girmeye çalışıyorlar.Başlarında durup sürekli söylüyorum.eğer çorapları aşırı kirliyse de çıkarttrıyorum.daha küçükken evin her yerinde oynuyorlardı.tabii sonradan toplarken canım çıkıyordu.büyüdükçe bazı yerlere girmemeleri gerektiğini anlatıyorum.Çocuğuma başka odalara eğer o girmezse diğerlerinin de girmyeceğini söylüyorum.Zatende öyle.Sonuçta benim çocuğum diğerlerinin evinde her yere girmiyor çünkü izin verilmiyor.Bunların hepsi yavaşa yavaş zamanla.daha şimdi konuştum.
Ama diyorum ki onlar çocuk.Zihinsel engellilerde çalışırdım.Çocuklar sidik kokardı elllerinden tutardık.temizik elbetteki,hijyen elbetteki önemli ama her şey değil.
Doğuda çalışıyorum okulumun yanında lağım akıyor.çocuklar sürekli orada duruyor.Oynuyorlar hayret ederdik.ilçe millieğtim müdürüne söyledik bize dedi ki onlara hiç bir şey olmaz hocam ama siz kendinize dikkat edin asıl siz hastalanabilirsiniz.haklıydıda.
O yüzden diyorum ki dikkat etmeniz çok normal ama elbette temizlikte önemli ama kendini huzursuz edecek kadar değil.
Ama diyorum ki onlar çocuk.Zihinsel engellilerde çalışırdım.Çocuklar sidik kokardı elllerinden tutardık.temizik elbetteki,hijyen elbetteki önemli ama her şey değil.
Doğuda çalışıyorum okulumun yanında lağım akıyor.çocuklar sürekli orada duruyor.Oynuyorlar hayret ederdik.ilçe millieğtim müdürüne söyledik bize dedi ki onlara hiç bir şey olmaz hocam ama siz kendinize dikkat edin asıl siz hastalanabilirsiniz.haklıydıda.
O yüzden diyorum ki dikkat etmeniz çok normal ama elbette temizlikte önemli ama kendini huzursuz edecek kadar değil.