- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Atalha4238
sen kötü bir anne degilsin. Canim benim cok gecmis olsun umarim cabuk gecer...
cok üzüldüm icim ciz etti 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki 1 derece yanik ki doktor eve gonderdi. Onemli gormedi. Endise etmeyin onlar cok hizli toparliyorlar. Bunu cocugu 2. Derece yanmis ce hastanede yatmak zorunda kalmis bir anne olarak soyluyorum endise etmeyin. Iciniz rahat olsun. Gecmis olsun bu aradaTabi ki götürdüm doktora bazı yerleri su topladı bazı yerleri de soyuldu dün gece hiç uyumadım kahvaltı bile yapadim Allah razı olsun komşu duyunca yemek hazırlamış öğlen çağırdı gittim orda yedim öbür komşum da evi süpürdü sürekli kucak istiyor durmuyor akşama doğru uyudu artık bi çorba yaptım onu içtik eşim kardeşleriyle kuş bnm de kimsem yok burda çok zor oldu inşallah çabuk iyileşir
Öncelikle geçmiş olsun.
Sizinkine nazar değil, ihmâl deniliyor. Nazar diye dolaylı yoldan elalemi suçlayacağınıza kendi dersinizi alın önce ki çocuğun başına daha büyük işler getirmeyin.
Sürekli tutsaydınız ilk yandığı andan itibaren yarım saat bi saat. Benim erkek kardeşime olmuştu bebekken su ısıtıcısı kaynar bir şekilde ayağına döküldü ben hemen suya tuttum akan suya. Uzun bir müddet. Sonra kabul başladı kabardı. Hastaneye gitti o kabukları söktü doktor hiç iz kalmadı şu an da hiç iz YokTuttum canım
Suya tutmayın dedi yanık ünitesindeki doktorlar.Sürekli tutsaydınız ilk yandığı andan itibaren yarım saat bi saat. Benim erkek kardeşime olmuştu bebekken su ısıtıcısı kaynar bir şekilde ayağına döküldü ben hemen suya tuttum akan suya. Uzun bir müddet. Sonra kabul başladı kabardı. Hastaneye gitti o kabukları söktü doktor hiç iz kalmadı şu an da hiç iz Yok
Evet benim yaşadığım ülkede bu olayla hastaneye gitsem polisler beni sorguya almış bir sürü sıkıştırırlardı.Konu nereden tutsam elimde kalıyor. Ağır ebeveyn ihmali var, başka bir ülkede belki şu durumda çocuğunuzu elinizden alırlar. O çocukta ciddi bir yanık izi de kalabilirdi, sinir uçları zarar görebilirdi. Onu geçtim yüzüne gözüne gelebilirdi. Yaşayabilecek miydiniz bu vicdan azabıyla? Bunu daha da üzmek için değil; artık çocuğunuzu ihmal etmemeniz için yazıyorum. Yer yatağına yatırıp koltuğun üzerine çaydanlık koymak bildiğin kazaya davetiye çıkarmak demek; nazar falan değil bu. Ebeveynler olarak sorumsuzluk etmişsiniz. Daha ciddi kazalar olmaması adına rica ederim daha özenli olun artık. Geçmiş olsun.
Yanlış biliyorsunuz 1.derece bilinenin aksine basit yanıklara denir.Yanik ciddi,ama kastettiginiz 1. derece yanik. Onda hastanenin yanik unitesinde tedavi gorur, yasama sansi dusuktur. Saglikci arkadaslar daha dogru bilgi vereceklerdir.
Yanik ciddi,ama kastettiginiz 1. derece yanik. Onda hastanenin yanik unitesinde tedavi gorur, yasama sansi dusuktur. Saglikci arkadaslar daha dogru bilgi vereceklerdir.
Dogru haklisiniz. Bilgimi tazeledim. Yavrucagin durumu pek iyi degil o zaman.Konu sahibi 3. derece olduguna emin mi acaba. Bebegi eve gondermezlerdi oyle ise.Ysmnzgr .!.:
1. Derece yanïk yuzeysel yanıklardır. En agır yanıklar 3. Derecedir.
Gecmis mesajlarda bir uye konuyu aciklamisti. Bu ilk mesaj ve digerini alinti yaptim,sonlara dogru gorebilirsiniz.Yanlış biliyorsunuz 1.derece bilinenin aksine basit yanıklara denir.