Oglumun babasına düşkün olmasını kıskanıyorum 🙄

Kızım babasına düşkün oğlum bana. Benim içinde dünya bir yana babam bir yanaydı, evlendikten sonra anneme doğru bir geçiş yaptım biraz daha ama babama hassasiyeti hâla başkadır.
Çok problem edecek bir şey olarak görmüyorum açıkçası. Düşkün olunan kişi de babaları neticede.

Yok artık ya inanamıyorum ne kadar nankörlük etmiş Allah'ım sen yaşatma böyle şeyler ne hata edebilir yani bir anne evladına çok yazık çok

Yok artık ya inanamıyorum ne kadar nankörlük etmiş Allah'ım sen yaşatma böyle şeyler ne hata edebilir yani bir anne evladına çok yazık çok
Annesi konusunda bizim de ona hak verdiğimiz zamanlar oldu. Buraya açık açık yazamıyorum. Annesi de tekrar evlendi ve kötü bir evlilik yaptı. Ama bizi de bir tutması ve silmesi çok koydu.

Annesi konusunda bizim de ona hak verdiğimiz zamanlar oldu. Buraya açık açık yazamıyorum. Annesi de tekrar evlendi ve kötü bir evlilik yaptı. Ama bizi de bir tutması ve silmesi çok koydu.
Ama tabii ki ne olursa olsun öz annesi, onu 9 ay karnında taşıdı baktı büyüttü bu yaşa getirdi. Bu kadarını hakediyor muydu hayır.

Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Olayi siz ozetlemissiniz anneler daha çok düzen kuran yasak koyan daha iyi olması için çabalayan taraf babalar sadece oyun oynamak için kullandıkları için biz onlara sıkıcı geliyoruz sizlik bir problem yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…