Sıkıcı şeyleri anne ile keyif veren şeyleri baba ile yaptığı içindir. Bence hafta sonları biraz görev değişimi yapın eşinizle...Oğlum 6 yaşında babasını benden çok seviyor. Öyle ki mesela bjr sesten korkunca ben sarılmak isteyince beni itiyor babasina sarılıyor ya da mesela hayali anıları var babasıyla aslında yaşamadığı falan. Halbuki o hayali anısını gerçekte benimle yaşamıştı vb. Babamız evet çok tatlı davranıyor oğluma. Babasını sevmesi zoruma gitmiyor aslinda ama beni dışlamasi üzüyor beni. Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Ben tabi etkinlik vs derken daha disiplin veriyorum yeri geliyor kızıyorum. Ben 10 kızıyor isem babası 1 kızıyor. Babasına olan düşkünlüğü rahatlıktan özgürlükten kaynaklanıyor bunu anlıyorum tabiki ama bu böyle devam etmez umarim.
Yani benim onun için yaptıklarımı ilerde umarım anlar ve sevgisini benden esirgemez. Büyüdüğünde de böyle bir çocuk olursa kahrolurum.
Kafa dinlenmeye vaktim oluyor tabiki. Ama büyüyünce umarım böyle olmazZaten insanoğlu böyledir nankördür sen her p*kunu temizle o babayı sevsin
Akşam baba gelince o ilgilensin sende kafa dinle boşver
Kızım 3 yaşına gelene kadar babasına aşıktı sürekli pencere önünda beklerdi o yedirirse yemek yerdi vs.ama benim hiç umurumda olmadı birazcık bile zoruma gitmedi,karşılıksız sevgi ne demekmiş nasıl olurmuş anne olunca anladım,istediğini sevsin isterse beni hiç sevmesin ben onu yinede seviyorum ve bu ilk zamanlar beni olağanüstü şaşırttı çünkü ilişkilerde yada hayatımdaki diger insanlara fedakarlık yapan taraf hiç ben olmamıştım,muhtemelende daha önce hiç kimseyi gerçek anlamda sevmemişim,kimseyi üşüyormu,açmıdır,canı sıkıldımı diye düşünmemiştim,hep karşılık bekledim ama bu karşılıksız,benzersiz o yüzden çokta önemli değil.Oğlum 6 yaşında babasını benden çok seviyor. Öyle ki mesela bjr sesten korkunca ben sarılmak isteyince beni itiyor babasina sarılıyor ya da mesela hayali anıları var babasıyla aslında yaşamadığı falan. Halbuki o hayali anısını gerçekte benimle yaşamıştı vb. Babamız evet çok tatlı davranıyor oğluma. Babasını sevmesi zoruma gitmiyor aslinda ama beni dışlamasi üzüyor beni. Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Ben tabi etkinlik vs derken daha disiplin veriyorum yeri geliyor kızıyorum. Ben 10 kızıyor isem babası 1 kızıyor. Babasına olan düşkünlüğü rahatlıktan özgürlükten kaynaklanıyor bunu anlıyorum tabiki ama bu böyle devam etmez umarim.
Yani benim onun için yaptıklarımı ilerde umarım anlar ve sevgisini benden esirgemez. Büyüdüğünde de böyle bir çocuk olursa kahrolurum.
UmarımKafa dinlenmeye vaktim oluyor tabiki. Ama büyüyünce umarım böyle olmaz
Galiba ben oğlum bile olsa hala karşılık bekliyorumKızım 3 yaşına gelene kadar babasına aşıktı sürekli pencere önünda beklerdi o yedirirse yemek yerdi vs.ama benim hiç umurumda olmadı birazcık bile zoruma gitmedi,karşılıksız sevgi ne demekmiş nasıl olurmuş anne olunca anladım,istediğini sevsin isterse beni hiç sevmesin ben onu yinede seviyorum ve bu ilk zamanlar beni olağanüstü şaşırttı çünkü ilişkilerde yada hayatımdaki diger insanlara fedakarlık yapan taraf hiç ben olmamıştım,muhtemelende daha önce hiç kimseyi gerçek anlamda sevmemişim,kimseyi üşüyormu,açmıdır,canı sıkıldımı diye düşünmemiştim,hep karşılık bekledim ama bu karşılıksız,benzersiz o yüzden çokta önemli değil.
Çoğu çocuk öyle babası oynatıyorsa özellikle onu daha çok istiyorlar,daha çok sevdiği için değil oynadığı eğlendiği için bence.Galiba ben oğlum bile olsa hala karşılık bekliyorumya aslında beni üzen babasıyla mutlu olması değil de benimle oynarken hep babasıyla kiyasliyor babam daha komik babamla oynamak daha zevkli babam daha güzel boyuyor vs vs gibi. Keşke babamın işi bitse. Dakika sayıyoruz hep babasının işinin bitmesine. Bu da beni artık sinirlendirmeye başlıyor.
Bjr de haklısınız sanki benim bozuldugumu anlıyor ve bunu bana koz olarak da kullanıyor.
Yani illa kötü polis iyi polis oluyor evde. Normal değil mi ? Bunu kafanıza takmayın tam tersi verin babasına siz çıkın dolaşın biraz nefes alın.Oğlum 6 yaşında babasını benden çok seviyor. Öyle ki mesela bjr sesten korkunca ben sarılmak isteyince beni itiyor babasina sarılıyor ya da mesela hayali anıları var babasıyla aslında yaşamadığı falan. Halbuki o hayali anısını gerçekte benimle yaşamıştı vb. Babamız evet çok tatlı davranıyor oğluma. Babasını sevmesi zoruma gitmiyor aslinda ama beni dışlamasi üzüyor beni. Oysa ben onun için herşeyi düşünüyorum. Babası ise işinden kaynaklı sadece oyun oynayabiliyor.
Gelişimsel bir süreç olduğunu düşündüm. Çocukların ilk eol modelleri aileden sonrakiler de genelde okuldan olur. Çocuğu birileriyle kıyaslıyor musunuz farkında olmadan? Anne babayı rekabete sürüklemeyi bir şekilde öğrenmiş olmalı. Babanın size tavrıyla ilgili de olabilir, ebeveynler eşit mi yoksa hır gür gibi durumlar var mı? Sizin bu kadar tetikleniyor olmanızın altında farklı bir sebep olmalı ben olsam bunun üzerine çalışıp destek alırdım.Galiba ben oğlum bile olsa hala karşılık bekliyorumya aslında beni üzen babasıyla mutlu olması değil de benimle oynarken hep babasıyla kiyasliyor babam daha komik babamla oynamak daha zevkli babam daha güzel boyuyor vs vs gibi. Keşke babamın işi bitse. Dakika sayıyoruz hep babasının işinin bitmesine. Bu da beni artık sinirlendirmeye başlıyor.
Bjr de haklısınız sanki benim bozuldugumu anlıyor ve bunu bana koz olarak da kullanıyor
Kaç yaşında oldu buBenim ablam aynı sizin gibi disiplin koyar ders çalış der gerektiğinde kızar. Eşi de tam tersiydi çocuk ne derse alır ne isterse yapar ders çalış demez sürekli gezdirir. Ablam eşiyle ayrıldı. Çocuk babasının yanına yerleşti. Kendisini doğuran bakan eden anneyle alakası yok şu an. İleride ne olur bilinmez tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?