- Konu Sahibi NihalTurkan
-
bunun erkeği kızı yok. valla 16 yaş cinsellik,erkek içinde kız içinde yanlış. çocuk bunlaraynen ya. ben çok küçük buluyorum bu yaşları cinsel ilişki için orası ayrı ama değil 16 yaşındaki kızın 23 yaşındaki kızımın çekmecesinde doğum kontrol hapı ya da kondom onu bile geçtim tampon buldum kızıma ne diyeyim dese çarmıha ger diyen çıkar şu forumdan eminim.
O halde birgün allah muhafaza aldatılırsanız 'amaannn nolcak eşim/sevgilim dışarda yemek yemek istemiş farklı tatlar denemek istemiş' mi dersinizbence konuşmak ya da imada bulunmak gibi bir hata yapmayın. bırakın, ileride zaten yaşayacak eve mi kapatacaksınız oğlunuzu. cinsellikten neden böyle öcü gibi korktuğunuzu anlayamıyorum. yemek, içmek kadar doğal bir durum yahu!
Bencede kızımın ilişkisi var yazsa hemen emgelle falan tarzı bir sürü yorum gelirdi sanki ilişki yaşadıgı kız değil valla cok garipsinizbence oturup konuşun
ne demek özel hayatı var, o bir birey falan..
oglunuza bişey olmaz da o ilişkiye girdiği kız ne olacak
o kız sizin de kızınız olabilirdi
derhal uyarın oglunuzu ve anlatın guzelce
Ama datlum bi tanemhayaller Amerika, hayatlar Türkiye.. he he o bir birey he, zaten yarın kızın annesi "alacaksın bu kızı" da demez he.. genellikle bizim halkımız "kızımız bir birey, önemli olan bunu sevdiği biriyle yapması" der he.. zaten bu "küçük yaşta kıza tecavüz" olarak da geçmez, oğlunuzun başı belaya da girmez he..
işte bunlar hep Hollywood..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?