- 9 Nisan 2014
- 1.972
- 1.310
- 158
- Konu Sahibi NihalTurkan
-
Bence siz değil eşiniz konuşsun. Daha yaşı çok küçük yaaaa16 yaşında oğlum var geçen gün çekmecesinde prezervatif gördüm sürekli kız arkadaşının evine gidiyor düzenli olarak tek korkum çok genç yaşta yapmış olması ve işin dini açısı sizce nasıl konuşmalıyım ?
düşüncenize hayran kaldımBu bir ihtiyac öcü değil kiz da olsa erkekte ayni şey artik oda bir birey prezarvatifte kullaniyormus zaten onu kullanmasini bilen gunahi sevabida bilir yani rahat birakin gencleri
gençmi. yaş 16 kız belki 15 ne demek rahat bırakalım.Bu bir ihtiyac öcü değil kiz da olsa erkekte ayni şey artik oda bir birey prezarvatifte kullaniyormus zaten onu kullanmasini bilen gunahi sevabida bilir yani rahat birakin gencleri
Nasil zihniyetler var bende okudukça şaşıyorum.düşüncenize hayran kaldım
gençmi. yaş 16 kız belki 15 ne demek rahat bırakalım.
çocuk gelin kavramını biliyormusun.
peki çocuk nedir bilirmisin
Tam ergenlik dönemi çocuk nedir bilirim fakat bu bahsettiğimiz yaşlar kendini ve sexi keşfetme yaşları..gençmi. yaş 16 kız belki 15 ne demek rahat bırakasım.
çocuk gelin kavramını biliyormusun.
peki çocuk nedir bilirmisin
tmm siz kızınıza bu aklı verirsiniz ozmn.....komiksinizTam ergenlik dönemi çocuk nedir bilirim fakat bu bahsettiğimiz yaşlar kendini ve sexi keşfetme yaşları..
Çocuk gelin meselesi bambaşka şeyler karıştırmayalım..
arkadaşım reşit olmayan çocukların cinsellik yaşamalarının neyi normal.Tam ergenlik dönemi çocuk nedir bilirim fakat bu bahsettiğimiz yaşlar kendini ve sexi keşfetme yaşları..
Çocuk gelin meselesi bambaşka şeyler karıştırmayalım..
siz daha benim ne demek istediğimi anlamamışsınız sizden NORMAL bi düşünce beklenemezdi ztnNasil zihniyetler var bende okudukça şaşıyorum.
Bizim mantalitemizde sex tabu değildir ailecek ve kizim yada oglum fark etmez tercihlerinde ozgurdur cunku onlarin hayatlarini ben yasamiyorum adi ustunde onlarin hayatlari!tmm siz kızınıza bu aklı verirsiniz ozmn.....komiksiniz
Hayata farkli acilardan bakiyoruz diyelim seviyemizi koruyarak!siz daha benim ne demek istediğimi anlamamışsınız sizden NORMAL bi düşünce beklenemezdi ztn
bravo 15 16 yaşında çocuğun cinsellik yaşarsa aferin,özgürsün dersin artıkBizim mantalitemizde sex tabu değildir ailecek ve kizim yada oglum fark etmez tercihlerinde ozgurdur cunku onlarin hayatlarini ben yasamiyorum adi ustunde onlarin hayatlari!
peki........ kızınız alelade bi adamdan hamile kaldığında da çok normal karşılayabilirsinizBizim mantalitemizde sex tabu değildir ailecek ve kizim yada oglum fark etmez tercihlerinde ozgurdur cunku onlarin hayatlarini ben yasamiyorum adi ustunde onlarin hayatlari!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?