oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Kanser türlerinin hepsinin sıçrama olasılığı var. Ama umut hep var. Siz dua edin bol bol. Bir kemik alınmasının bir çaresi bulunur. Platin vs gibi.

Anne sütü alıyor mu? Sütünuz ona şifa kaynağı. Üzüntüden sıkıntı yaşarsanız mutlaka anne sütü donöru bulun. Bildiğiniz hastalığı olmayan biri olsun. Umudumuzu kesmeyin. Allah şifa versin

Allah şafi isminin hürmetine şifa versin inşallah canım. Çok üzüldüm.

Hastalık İle ilgili bilgim yok ama geçmiş olsun demeden geçmek istemedim. Dualarım sizin İle

Umarım en kısa zamanda iyilesir bebeginiz. Kötü bi anı olarak kalır hayatınızda.

Rabbim tez zamanda sifalar versin size bağışlaasin yavrunuzu

Rabbim tüm şifa bekleyen kullarına şifa versin inşallah Bebeğiniz iyileşir bu çektiğiniz acıları hatirlamazsiniz

Allah korusun yavrunuzu yavrum doğar doğmaz sıkıntı çekmiş inşallah sonrası güzel olur

Sen
İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Sen ne kadar terbiyesiz insana benzeyen bi yaratıksın yaa defol git burda ban yemiycemi bilsem daha neler yazarım da

Rabbim yavrusuna şifa,siz anne ve babasından sabırlar versin.Allah tan gelene sabır gösterip dua etmek gerek.

Allahım şifa versin,evladını sana bağışlasın inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…