- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
İsmi öyle de olsa, bir bebeğin adina öğğğ nedir ya? Yaş kaç? Yeni ergenlerdensinizgaliba.Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Musluman olmayabilirsin. Herkesin inancı kendine. Bir bebeğin adı ne olursa olsun ogg denir mi?Bu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Allah şifa versin yavrunuza inşallah . Rabbim büyüktür.Yumuşak doku sarkomu olarak geçiyor kemoterapi için bebek kaldiramaz tekrar ameliyat diyorlar kemikler üretiyor olabilir deniliyor ama sıçrarsa heryerden sicrayabilir kemiklerin alinip kolu sakat birakilması üzüyor beni ne düşünecegimi sasirdim
İsmi öyle de olsa, bir bebeğin adina öğğğ nedir ya? Yaş kaç? Yeni ergenlerdensinizgaliba.
Vicdaniniz yerinde mi? Sabah sabah
hastalıkla ılgılı bır bılgım yok ama allah yardımcınız olsun bende hamıleyım bbenım de korkularım var rabbım tüm hastalara şifalar versin.yavrunuzu rabbım size bağışlasın.Merhaba arkadaslar hamileliğimin son haftasinda farkedilen kitle dogumdan sonra 3 haftalik yoğun bakim sonrasinda ameliyatla alinda 220 gr olan kitle patoloji sonucunda kötü huylu olduğu söylendi tani olarak fibrosarkom dendi ama tam olarak bu hastalik hakkinda birsey ögrenemedim kitle köprücük ve kürek kemiğinde oldugu için kemiklerin alinmasi gerekebilecegi söyleniyor ameliyatta temizlendi tekrarlayabilir diyorlar ama tekrarlamazda diyorlar tekrarlarsa organlarinda tekrarlar müdehale edemeyebiliriz diyorlar bu hastalik hakkinda bilgisi olan var mi acaba
Allah razı olsun. Ne güzel dua ettiniz. Rabbim duaniza misliyle karşılık versin, darda koymasin hiç.Sizlerden de Allah razi olsun. Bu siteden bu yuzden kopamiyorum. Biliyorum ki birileri tanimasak da yardim icin var... Yureginize ruhunuza saglik. Dilerim sizler dojtor ismi arastirmak zorunda kalmadan sevdiklerinizle uzun yillara sahip olursunuz.
Bu cehalet ne ya öğğğ.Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Ne diyon sen ne gerizekalı ağzını topla yoksa derinden sokerim senin aptal sen kim oluyorsunda bizim dinimize laf ediyorsun cahil kes sesini defol git ateist mis iyyyyy kedi kanı iciyonmu iğrenç mahlukat bana bak kızım bizim muhteşem dinimize inanmıyorsan o senin gerizekalı sorunun anladın mı bizim dinimize laf etme edemezsin anladinmi beyinsiz aptal senin gibilerine cevap vermezdim aslında çünkü çok cahilsin ama o kadar çok sinorlendirdin ki gerizekalıİyi de ben ateistim !
Ne diyon sen ne gerizekalı ağzını topla yoksa derinden sokerim senin aptal sen kim oluyorsunda bizim dinimize laf ediyorsun cahil kes sesini defol git ateist mis iyyyyy kedi kanı iciyonmu iğrenç mahlukat bana bak kızım bizim muhteşem dinimize inanmıyorsan o senin gerizekalı sorunun anladın mı bizim dinimize laf etme edemezsin anladinmi beyinsiz aptal senin gibilerine cevap vermezdim aslında çünkü çok cahilsin ama o kadar çok sinorlendirdin ki gerizekalı
Doğru canım haklısın ama gerçekten çok sinirlendim ya tutamadım birden kendimi vallaO kişi zaten banlanmış yazmayın buna konu sahibine yazık okumasın bunları tekrar tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?