oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

Geçmiş olsun. Umarım sağlığına bir an önce kavuşur.

Not: birine hakaret etmek için şu hayvanları kullanmayın!

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara

Bu kadar kötü bir insan olabilmek için ne yaşadınızda böyle oldunuz diye merak ettim. Nasıl başardınız? Kötülük yaparken zevk alıyormusunuz?
Profesyonel yardım almayı düşünüyormusunuz?

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara

Pardonda ateistliginizi inanmadiginiz o dinleri tartışma yeri,her mesajın başında ben Müslüman değilim ben ateist değilim inanlara hakaret etme yeri degil.ben ve diğer kk üyeleri hakaretlerinizi savunan savunmayan farketmez okumak zorunda da değil .burası bdv bölümü dinsel konularinizla inanmadiginiz konularla polemik yaratacaginiz bir ortam hic değil.
Ateistligin seni insan yapamamış kusura bakma .
Konu sahibi Allah acil şifalar versin inşallah.

Allah şifa versin yavrunuza inşallah . Rabbim büyüktür.

İsmi öyle de olsa, bir bebeğin adina öğğğ nedir ya? Yaş kaç? Yeni ergenlerdensinizgaliba.
Vicdaniniz yerinde mi? Sabah sabah

ergen falan değil bildiğin yetişkin kadın senin gibi benim gibi.şimdi hakkında çok şey yazarım ama böyle gereksiz biri için de banlanmak istemem.

hayatındaki saçmalıkları buraya yansıtmaya çalışmış biri. hasta bir bebeğin konusunu pisletip gitti.

keşke konu kapatılsa ya da o iğrenç mesajlar yok edilse.

hastalıkla ılgılı bır bılgım yok ama allah yardımcınız olsun bende hamıleyım bbenım de korkularım var rabbım tüm hastalara şifalar versin.yavrunuzu rabbım size bağışlasın.

bebeğinize acil şifalar diliyorum.biliyorum çok zor ama,güçlü durun,çünkü o bebeğin size ihtiyacı var.bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.

Kitleyi aldılar ise bir süre kontrol altında tutup
sıçrama yapıp yapmadığına bakacaklardır.
İnşallah bitmiş, gitmiştir tamamen
Şifa dilerim kuzunuza.

Rabbim sifa versin sizede sabirlar versin inşallah. Umarım tamamen iyileşir en kisa zamanda

Sizlerden de Allah razi olsun. Bu siteden bu yuzden kopamiyorum. Biliyorum ki birileri tanimasak da yardim icin var... Yureginize ruhunuza saglik. Dilerim sizler dojtor ismi arastirmak zorunda kalmadan sevdiklerinizle uzun yillara sahip olursunuz.
Allah razı olsun. Ne güzel dua ettiniz. Rabbim duaniza misliyle karşılık versin, darda koymasin hiç.

Allah yardımcınız olsun temizlendiyse eğer tekrarlanmasın inşallah. Cuma gününün cuma saatinin hürmetin; Rabbim evladınıza uzun güzel sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin.

Rabbim tez zamanda şifasını versin çocuğunuzun umarım bir an önce sağlığına kavuşur çocuğunuz ve tüm şifa bekleyen hastalar.

İyi de ben ateistim !
Ne diyon sen ne gerizekalı ağzını topla yoksa derinden sokerim senin aptal sen kim oluyorsunda bizim dinimize laf ediyorsun cahil kes sesini defol git ateist mis iyyyyy kedi kanı iciyonmu iğrenç mahlukat bana bak kızım bizim muhteşem dinimize inanmıyorsan o senin gerizekalı sorunun anladın mı bizim dinimize laf etme edemezsin anladinmi beyinsiz aptal senin gibilerine cevap vermezdim aslında çünkü çok cahilsin ama o kadar çok sinorlendirdin ki gerizekalı

O kişi zaten banlanmış yazmayın buna konu sahibine yazık okumasın bunları tekrar tekrar

O kişi zaten banlanmış yazmayın buna konu sahibine yazık okumasın bunları tekrar tekrar
Doğru canım haklısın ama gerçekten çok sinirlendim ya tutamadım birden kendimi valla
Konu sahibi: Geçmiş olsun canım özür dilerim Allah en yakın zamanda şifasını verir inşallah bu konu hakkında hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…