oğlumun çözülemeyen hastaliğı hakkinda

Öncelikle çok geçmiş olsun.

İçinizi bir nebze olsun ferahlatması açısından söylüyorum, doktorlar düşük ihtimal dahi olsa her zaman

en kötü sonucu söylerler.Öyle yapmak zorundalar.Binde bir ihtimal bile olsa söylerler.

Onun için ümidinizi yitirmeyin daha iyi şeyler olması da muhtemel.Olacaktır inşallah.

Alınıp tekrarlamaz umarım.Bu süreç çok zor.Bunu atlatın gerisine zaman geçtikçe çözüm bulursunuz.

Allah şifa versin inşallah. İnşallah üstünde etki bırakmayacak ve tekrarlamayacak bi ameliyat olur. Öp güzel oğlunu yerimize.

Rabbim şifa versin oğlunuza sizede sabır

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Şu mesaja kadar dinaizliğinize saygı duydum, lakin siz şafinin ne olduğunu bilerek yaptığınızı gösterdiniz bu yorumla size ne milletin inancından biz size karışıyor muyuz hadi dinin yok saygında mı yok ki başka inançlara saygı duymuyorsun ..

cok gecmis olsun .allah sifa versin insallh.her seyin iyisini dusunmeye calisin elinizden geldigince iyi dusunun iyi olsun.insallh en kisa zamanda bu gunleri geride birakir saglikla buyutursunuz bebeginizi..

Konu sahibi Allahim Safi sifatinin ve Es Selam sifatinin hurmetine evladina saglik ve rahatlik versin. Konuyla ilgili bilgim yok ama dua edicem bu aksam bebegin icin.

Nerde yaşıyorsunuz? Bu konuda çok uzman bir doktor tanıyorum. Belki yardımcı olur özelden yazacağım çok geçmiş olsun.

Bu konuyla ilgili bildiğim bir uzman var. Özelden yazacağım size adını

Sizlerden de Allah razi olsun. Bu siteden bu yuzden kopamiyorum. Biliyorum ki birileri tanimasak da yardim icin var... Yureginize ruhunuza saglik. Dilerim sizler dojtor ismi arastirmak zorunda kalmadan sevdiklerinizle uzun yillara sahip olursunuz.

Coook buyuk gecmis olsun. Rabbim Şafi ismiyle sifa versin. Kuzucugum hayata kotu bir baslangic yapmis. Insallah tez vakitte sagligina kavusur. Rabbim sabir guc kuvvet versin. Bebeginede saglikli uzun omurler versin. Konuyla ilgili bilgim yok ama dua edicem bebegin icin.

off offf senin gibiler hala Bu çağda var dimi hiç bitmeyeceksiniz örümcek beyinli insanlar bile bi beyni var sizin kafanın için ne alemde allah bilir

off offf senin gibiler hala Bu çağda var dimi hiç bitmeyeceksiniz örümcek beyinli insanlar bile bi beyni var sizin kafanın için ne alemde allah bilir
Ha bu arada akli dengesi yerinde olmayanların dini sorumlulukları yok rahat ol yırttın

Konu sahibimizdende özür dilerim dayanamadım Rabbim bebeğinize şifa versin inşallah güzel sonuçlar alırsınız

İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Beyinsiz! sana çok şey yazardım da bu konuya yakışmaz.Ağzın var konuşuyorsun ,beyninde var mutlaka biraz kullanmayı dene.Sağdan soldan duyduğun laflarla ahkam kesme.Sizin ateistliğiniz uçak türbülansa girene kadardır,uçak biraz fazla sarsılsın en dinsizinizin bile ağzındaki tek kelime ALLAH tır.

Son düzenleme:
Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Velev ki bebeğin ismi diyelim öğğğ demek senin haddine mi peki ?

Şu forumda yüzlerce insanın kullandığı Ya Şafi sözünün Allahın adlarından biri olduğunu bilmeyecek kadar cahilsen o da senin ayıbın. bilerek yaptıysan da seni ismin sahibine havale ediyorum. Bu sözümü de unutma.

Bu mesajımla da ceza yiyeceksem oh yarasın.

Konu sahibi büyük geçmiş olsun Allah doğru doktorlarla karşılaştırıp bir an evvel bu dertten kurtarsın bebeciği

Hee pardon garip geldi de birden.
Umarım sağlığına kavuşur bebiş
Sen nesin ya senin ne isin var burda ya.kimsin sen peygambere dil uzatiyosun utanmaz insanmi sin sen.dinin yoksa ne yorum yazip duruyosun her dinsiz senin gibi mi kustah! o dilin kokunden kopsun insallah yaratik insan degilsin ki neye benziyosun dur kimbilir.kafanda beyin yok o bellide saksi tasiyosun rezil pislik!!!

Çok çok geçmiş olsun.Evladınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Not:Gereksiz birinin provoke edici cümlelerine karşılık veren arkadaşlar,o üye için yönetim gereğini yaparak banlamış.
Gereksiz yere konuyu uzatıp konu sahibin konusunu istemeyerek de olsa sabote ediyorsunuz.Yapmayın bence.

İyi de ben ateistim !
Havlamak yetme di de isirmak mi istiyosun kuduz asini oldunmu kemik istersen aksamdan yemekte artti baya ye de kendine gelirsin belki ha doymassan komsuda da var baya kemik ye ye iyi gelicek sana uzun uzun ulu kucu kucu arka

İyi de ben ateistim !
"Peygamberin seks hayatını anlatan kitap" olduğuna karar vermek için bari bi okuyaydınız :) İnanmak sizin sayenizde daha da anlamlı hale geliyor :) Çok şükür Rabbime , indirdiğini okuyup anlayabilecek akıl ve basiret verdiği için

Hanımlar,

dini içerik zaten yasak, herhangi bir dini veya mezhebi aşağılamakta yasak, bu sebeple üye uyarı alıp banlandı, banlanan birini alıntılayarak polemiğe girmeniz, hakaret etmeniz uyarıdan başka birşey getirmediği gibi konu sahibesine de bilmeden ayıp ediyorsunuz, kadın bebeğinin hastalığı hakkında bilgi beklerken tartışmanız olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…