- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
Şu mesaja kadar dinaizliğinize saygı duydum, lakin siz şafinin ne olduğunu bilerek yaptığınızı gösterdiniz bu yorumla size ne milletin inancından biz size karışıyor muyuz hadi dinin yok saygında mı yok ki başka inançlara saygı duymuyorsun ..İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Nerde yaşıyorsunuz? Bu konuda çok uzman bir doktor tanıyorum. Belki yardımcı olur özelden yazacağım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin. Çocuk doktoru Kadir Tuğcu ya bir danışın isterseniz. Kendisi bir sitede soru cevapliyor. Görüntülü konuşma da yapıyor sanırım . İsmini aratırsanız yazdığı site çıkar. Rabbim yardımcınız olsun. ..
Bu konuyla ilgili bildiğim bir uzman var. Özelden yazacağım size adını
off offf senin gibiler hala Bu çağda var dimi hiç bitmeyeceksiniz örümcek beyinli insanlar bile bi beyni var sizin kafanın için ne alemde allah bilirHerşeye maydonoz olmayı seven ve herşeyi çok bilen hanımlar size benim insanlığımı ve vicdanımı sorgulamak düşmez tanrı bile ölmeden yargılamazken siz kimsiniz?
Evet şafi ismi öğğğğğğğğhhh tür benim için ancak örümcek beyinlilerin koyabileceği türden çünkü!!!
Varmı polemiğe girmek isteyen?
Konu sahibinden de özür diliyorum!
Ha bu arada akli dengesi yerinde olmayanların dini sorumlulukları yok rahat ol yırttınoff offf senin gibiler hala Bu çağda var dimi hiç bitmeyeceksiniz örümcek beyinli insanlar bile bi beyni var sizin kafanın için ne alemde allah bilir
Beyinsiz! sana çok şey yazardım da bu konuya yakışmaz.Ağzın var konuşuyorsun ,beyninde var mutlaka biraz kullanmayı dene.Sağdan soldan duyduğun laflarla ahkam kesme.Sizin ateistliğiniz uçak türbülansa girene kadardır,uçak biraz fazla sarsılsın en dinsizinizin bile ağzındaki tek kelime ALLAH tır.İyi de ben ateistim !
Bir inancım yokki olmayan dinlere de saygı duyamam hepsi uydurmaca prygamberin sex hayatını size anlatan bi kitap sizde amin amin ya geeçekten bayılıyorum sizin gibi saflara
Velev ki bebeğin ismi diyelim öğğğ demek senin haddine mi peki ?Şafi ne ya el kadar bebeğe başka isim mi yok öğğğ
Ben müslüman değilim Ama Allah yardımcınız olsun demez mi bideBu cehaletten değil tatlım müslüman değilim ki ben !!!
Allah size yardımcı olsun benim vicdanım sağlam!
Sen nesin ya senin ne isin var burda ya.kimsin sen peygambere dil uzatiyosun utanmaz insanmi sin sen.dinin yoksa ne yorum yazip duruyosun her dinsiz senin gibi mi kustah! o dilin kokunden kopsun insallah yaratik insan degilsin ki neye benziyosun dur kimbilir.kafanda beyin yok o bellide saksi tasiyosun rezil pislik!!!Hee pardon garip geldi de birden.
Umarım sağlığına kavuşur bebiş
Havlamak yetme di de isirmak mi istiyosun kuduz asini oldunmu kemik istersen aksamdan yemekte artti baya ye de kendine gelirsin belki ha doymassan komsuda da var baya kemik ye ye iyi gelicek sana uzun uzun ulu kucu kucu arkaİyi de ben ateistim !
"Peygamberin seks hayatını anlatan kitap" olduğuna karar vermek için bari bi okuyaydınız :) İnanmak sizin sayenizde daha da anlamlı hale geliyor :) Çok şükür Rabbime , indirdiğini okuyup anlayabilecek akıl ve basiret verdiği içinİyi de ben ateistim !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?