Öncelikle çocuğunuz sağ salim temel yasam becerilerine sahip. Şükürler olsun. Ne mutlu.
Sizi tanımıyorum size karsi olumlu olumsuz bir on kabulum yok. Bunu yanlış anlamayın, alınmayın diye yazıyorum. Bazı annelere yanlış giden bir şeyleri söylediğimizde premses prens anası muamelesi görüyoruz. Aslan surusuyle cocuk yetistirme es deger goruluyor.
Yazdığınızdan anladığım kadarıyla çocukta sosyal uyuma dair yolunda gitmeyen bir şey var. İşinin ehli bir uzmana gidin yardim alın aşılamayacak bir durum değil. Neler gördüm çözülmedi düzelmedi. Lider ruhlu olmak kesinlikle böyle bir şey degil.
Komşumun çocuğunda sıkıntılı hâller vardı. Kabul etmedi. Benim çocuğum indigo çocuk diye gezindi ortalarda. Cevresinde kimse kalmayınca, çocuk doğum günü mumunu arkadaşsız üfleyince üç okul değiştirince yolunu tuttu pedagoglarin.
1 senede bariz bir yol aldı.Hem annenin hem çocuğun sosyal ilişkileri iyileşti. Her perşembe gidiyorlardı profesöre onların öğrendiklerinden ben de faydalandım.
Hepimiz insaniz. Başımıza her türlü sorun gelebilir sorunları çözmek için önce kabul etmeli sonra doğru adreslere gitmeliyiz.
Lütfen üzülmeyin uzmanlar bunun için var. Kolaylıklar diliyorum size yavrunuza da sevgilerimi yolluyorum. Sağlıcakla.