- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Yok keyfi yerinde oynuyor zıplıyor o yüzden acilden vazgeçtim yarın direkt diş doktorunabu aksamdan acil olmaz mı acaba nasıl dayanacak acıya sabaha kadar doktor en azından bılgı verırdı
Doktor nasıl bakacak kara kara düşünuyorum...oğlum hayatta durmaz offf
Hiç sevmiyor yüzüyle oynanmasınaKova hatunu affınıza sığınıyorum ama okurken güldüm daha doktora gitmeden bunu düşündüğünüze göre oğlum çok yaramaz bir çocuk :) çok şeker yaramaz bir oğlan canlandı aklımda. Çocuklar düşmeye çarpmaya dayanıklı oluyor, zaten sütdişiymiş umarım düşmeden zarar görmemiştir.
Çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, benim kız 3 yaşındayken ağzının üstüne düşmüştü, üst ön dişler hasar görmüştü ama sonradan çıkan dişlerine hiçbirşey olmadı, doktora da götürmüşsünüz, içiniz ferah olsun, oğlunuzun inci gibi dişleri olacaktır.Şimdi geldik eve
Kalıcı dişe zarar verip vermediğini ancak filmle anlaşılır ve 15 aylık bebeğe yapmam bunu dedi...diş biraz içine gömüldü ve öne kaydı biraz...15 gün sadece yumuşak şeylerle beslemeliymişim...bi tane de jel verdi 2 hafta sonra kontrole çağırcak...şimdilik durum bu
Offg telefonumun ekranı da gitti...saatimin de taşı ddüştü...bu neyaaa ?!
Var biz cnm Gecmis olsun kizim bir yasindayken dusmusdu cikan dis geri gitmisti ve ust damagida yarilmisdi bende cok korkmusdum acile goturdum hemen Ama dk cocuklarda dis etleri yumusak oldugu icin oldugunu soylemisdi mikrop kirici sprey verilmisdiOğlum çenesinin üstüne düştü ve alt iki dişinin yarısı içeriye girdi diş etine
Diş eti de kan topladı
Yarın ilk saate pedadontiye götürücem
Bizi ne bekliyor bunu yaşayan var mı
Bu arada yanlarda iki diş patladı patlayacak...onları çok etkiler mi
İnanılmaz üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?