• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlumun dişi :(

Şimdi geldik eve
Kalıcı dişe zarar verip vermediğini ancak filmle anlaşılır ve 15 aylık bebeğe yapmam bunu dedi...diş biraz içine gömüldü ve öne kaydı biraz...15 gün sadece yumuşak şeylerle beslemeliymişim...bi tane de jel verdi 2 hafta sonra kontrole çağırcak...şimdilik durum bu
Offg telefonumun ekranı da gitti...saatimin de taşı ddüştü...bu neyaaa ?!
Canım gecmiş olsun benim oğlumda bu kış evde koşarken düşmüştü onunda damakları şişti ağzı damakları kan içindeydi götürdüm hemen özele sprey vermişti o canını baya yaktı ama uyusmasına ii gelmişti bide ağrı kesici surup vermişti sonra diş canlılığını yitirdi gri gibi oldu ama hala sağlam :) inanırmısın okuyunca şok oldum neden biliyomusun ogün benimde diş olayından sonra telimin ekranı kırılmıştı tamamen.buarada durumu cok ii olmayan birine tuz ve ekmek ver canım.

benim oglan 3 yaslarindayken park da dustu ust on dis kirildi once sonra dusmedi , kendiligindne kaynadi ama hep siyahti,6 yasinda da zamani gelince dokuldu
yenisi geldi simdilik saglam baya :)

Cok gecmis olsun canim. Insallah disler toparlanir ve kalici bir hasar olusmaz. Ozellikle cocuklar belli hir yasa gelene kadar bu tarz kazalar cok geciriyorar. Sut disinin akabinde kalici dislerin cikmasi insanlara verilmis bir sans sanirim:) Doktorunun yaklasimi da cok hos gercekten. Hangi hastaneye gittiniz?
Antera çocuk diş hekimliği

Canım gecmiş olsun benim oğlumda bu kış evde koşarken düşmüştü onunda damakları şişti ağzı damakları kan içindeydi götürdüm hemen özele sprey vermişti o canını baya yaktı ama uyusmasına ii gelmişti bide ağrı kesici surup vermişti sonra diş canlılığını yitirdi gri gibi oldu ama hala sağlam :) inanırmısın okuyunca şok oldum neden biliyomusun ogün benimde diş olayından sonra telimin ekranı kırılmıştı tamamen.buarada durumu cok ii olmayan birine tuz ve ekmek ver canım.
Aslında korkum ilthap kapması
Antibiyotiğe ne kadar geç başlarsao kadar iyi hatta hiç nasip olmasa daha iyi :)
Tabi kullanmak zorunda olursa da yapacak bişwy yok...telimin ekranı yarısına kadar siyah ne oldıya artık...tuz ve ekmek aklımda bulunsun

benim oglan 3 yaslarindayken park da dustu ust on dis kirildi once sonra dusmedi , kendiligindne kaynadi ama hep siyahti,6 yasinda da zamani gelince dokuldu
yenisi geldi simdilik saglam baya :)
Diş öne kaydı remen ve o kadar belli ki ve yapacak birşey yok...inşallah ilthaplanmaz

Ayy canım nazar olmuştur zavvali bebek yaaa. Ayet'el kürsi duasını biliyorsan sesli bir şekilde oku, evine oğluna kendine üfle. En iyi koruyucu dualardan birisidir. Rabbim melegini korusun

Birazcık sallanıyormuş şimdilik öyle kalsın dedi bakalım 2 hafta sonra ne diycek...
benim kızım da çene üstü düştü geçen sene. hem dişi yamuldu ve sallanıyordu. hem de dili yarıldı. biraz araştırınca dr a gitmekten vazgeçtim.
ağrı yapar diye birkaç kez calpol verdim. iki hafta sonra hem dişi hem dili iyileşti.

çok geçmiş olsun

Back
X