- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Evet bence de ekmek bulamıyorsa pasta yesinler5 yaşındaki çocuk ucuz bir hediyeden bile mutlu olur, bence tedi gibi bir yerden ya da bir milyoncudan bile olsa ufak bir hediye alın, markasına bakacak değil ya :) maşallah bu arada nice yaşlara
Ne alaka?Evet bence de ekmek bulamıyorsa pasta yesinler
İroniyi anlamayana açıklama yapmayı düşünmüyorumNe alaka?
Çünkü konu sahibi kardeşimiz tanıyoruz ve maddi yönden zor durumda olduğunu söylerken "gerçekten çok zor durumda olduğunu " söylemek istiyor.Ne alaka?
Yardımcı olun o zaman. Tabii siz de zor durumda değilseniz.Çünkü konu sahibi kardeşimiz tanıyoruz ve maddi yönden zor durumda olduğunu söylerken "gerçekten çok zor durumda olduğunu " söylemek istiyor.
Üzmeyin kendinizi, sonra telafi edersiniz. Oğlum da yani girdi 5 yaşına. Pasta yaptım, ama hediye almadım. Dışarıdan gelen birşeyi ne kadar temiz olacağına emin olamayacağım için. Çoğu dükkan da kapalı zaten. Ona da virüs dolayısıyla şu anda alamıyorum, ama ilk fırsatta istediğin şeyi alacağız dedim. Gayet olgunlukla tamam dedi. Hatta evde ki bir oyuncağını süsleyip öyle verebilirsiniz bile dedi.Yine bir dertlenme konusuyla geldim.
Ücretsiz izne ayrıldım bi süre önce virüs ve kriz sebebiyle.. bilenler bilir onun öncesin de de zor bir dönemden geçiyorduk zaten.. Yardım taleplerinin hepsini yaptım,henüz hiç birinden dönüş gelmedi.. Ücretsiz izine ayrılanlara devlet ödenek verecek dediler ama daha ordan da bi ödeme alamadım.. Hepsi üst üsteykenn bugün de oğlumun doğum günü..
Hediye alamadım ama ona küçükken annemin bana yaptığı bisküvili pastadan yaptım sabah erkenden kalkıp.. Görünce eminim mutlu olacak.. Sadece benim zoruma giden ona alamadığım hediye oldu işte..
Dün akşam yatarken sordu bi de miniğim, bana ne hediye aldınız diye.. Pasta yapıcam annecim deyip sustum.. Hediye dedi tekrar, çünkü öğrendi artık bunları.. 5 yaşına giriyor kolay mı.. Bişe diyemedim ki..
Onun için bugün en çok rahat bir hayat ve sağlık diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?