- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Merhaba özelden de yazmışsınız çok teşekkür ederim asla kabul edemem benim tek söylemk istediğim içimdeki yetersizlik hissiydi.. almış kadar oldunuz çok sağolunYanlış anlamasanız ben kk da ki bir ablası olarak hediye göndermek istiyorum miniğe..
bana mesaj atabilir misiniz
Maske fikriniz cok cok güzel.Biraz da beraber dans ,oyun işte bu.Bizde kutladik 6.yaş gününü,sihirli çubuk yaptı halasi .Toka,bileklik aldik.Balon şisirdik.Müzik açtik ,dans ettik.Gece yatarken bu benim en güzel doğumgünüm diyordu.
33 yaşındayım. Annemin yaptığı pasta kadar değerli bir hediye almadım şuana kadar. Şimdi küçük anlamaz belki ama büyüyünce anlayacaktır.
Kızlar teşekkür ederim. akşam bizde maskeli parti yaptık çok eğlendi oğluşum.. Eksiklik hissimi kapadı onun gülüşleri.. Herkese çok teşekkür ederim.Hayırlı sağlıklı yaşları olsun. Benim de gecen cumartesi oğlum 3 yaşını doldurdu. Ben de ona biskuviden pasta yaptim.
Bir ara hani hediyem diye sordu, balık kraker verdim. Oyuncakçılar kapalı, açılınca alırız dedim ve gerçekten anladı...
İllaki dışardan birley almaya gerek yok ki değer verdiği tarzda birşey yapın elinizde resim bile olur bol kalpli falan onu da bişeyle ambalaj yapın ve sürprizz deyin olsun bitsin bencw bu bile çoj mutlu eder onu.Yine bir dertlenme konusuyla geldim.
Ücretsiz izne ayrıldım bi süre önce virüs ve kriz sebebiyle.. bilenler bilir onun öncesin de de zor bir dönemden geçiyorduk zaten.. Yardım taleplerinin hepsini yaptım,henüz hiç birinden dönüş gelmedi.. Ücretsiz izine ayrılanlara devlet ödenek verecek dediler ama daha ordan da bi ödeme alamadım.. Hepsi üst üsteykenn bugün de oğlumun doğum günü..
Hediye alamadım ama ona küçükken annemin bana yaptığı bisküvili pastadan yaptım sabah erkenden kalkıp.. Görünce eminim mutlu olacak.. Sadece benim zoruma giden ona alamadığım hediye oldu işte..
Dün akşam yatarken sordu bi de miniğim, bana ne hediye aldınız diye.. Pasta yapıcam annecim deyip sustum.. Hediye dedi tekrar, çünkü öğrendi artık bunları.. 5 yaşına giriyor kolay mı.. Bişe diyemedim ki..
Onun için bugün en çok rahat bir hayat ve sağlık diliyorum..
Yine bir dertlenme konusuyla geldim.
Ücretsiz izne ayrıldım bi süre önce virüs ve kriz sebebiyle.. bilenler bilir onun öncesin de de zor bir dönemden geçiyorduk zaten.. Yardım taleplerinin hepsini yaptım,henüz hiç birinden dönüş gelmedi.. Ücretsiz izine ayrılanlara devlet ödenek verecek dediler ama daha ordan da bi ödeme alamadım.. Hepsi üst üsteykenn bugün de oğlumun doğum günü..
Hediye alamadım ama ona küçükken annemin bana yaptığı bisküvili pastadan yaptım sabah erkenden kalkıp.. Görünce eminim mutlu olacak.. Sadece benim zoruma giden ona alamadığım hediye oldu işte..
Dün akşam yatarken sordu bi de miniğim, bana ne hediye aldınız diye.. Pasta yapıcam annecim deyip sustum.. Hediye dedi tekrar, çünkü öğrendi artık bunları.. 5 yaşına giriyor kolay mı.. Bişe diyemedim ki..
Sağlıklı, mutlu, huzur dolu bir ömür diliyorum
Şu dönem sokağa çıkılmadığını, daha sonra telafi edeceğinizi söylerseniz anlayacaktır.
İllaki dışardan birley almaya gerek yok ki değer verdiği tarzda birşey yapın elinizde resim bile olur bol kalpli falan onu da bişeyle ambalaj yapın ve sürprizz deyin olsun bitsin bencw bu bile çoj mutlu eder onu.
dün akşam kutladık maskeli parti verdik pastasını ben yaptım çok mutluydu.. bi dahaki doğum günü çabuk gelsin diyor şimdi uyandı oğluşum. çok güzel geçmiş partisi öyle diyorille buyuk bir sey almak orunda degilsiniz ki bir paket etiket ya da bir boyama kitabi alin. cocuga dogum gununde paramiz yok mesaji vermeyin lütfen. nice saglikli yaslari olsun insallah
Uzulmeyin zaten cogu oyuncak Çinden geliyor biraz bekleyin hem korona gecer hem maddi olarqk toparlanirsiniz yine alirsiniz hediyenizi sıkmayin caninizi bu gunlerde saglikli olun birlikte olun en guzel hediyeYine bir dertlenme konusuyla geldim.
Uzulmeyin zaten cogu oyuncak Çinden geliyor biraz bekleyin hem korona gecer hem maddi olarqk toparlanirsiniz yine alirsiniz hediyenizi sıkmayin caninizi bu gunlerde saglikli olun birlikte olun en guzel hediye
teeşkkür ederimÜzülmeyin. Geçecek bu günler.
İmkanınız tekrar el verdiğinde ona en güzel hediyeyi alırsınız. Çocuğunuza da böyle anlatın.
Çocuğunuzun doğum günü kutlu olsun . Nice sağlıklı yaşları olsun.
Çocuğa her zaman doğruyu söyleyin o da sizinle beraber dua eder, o zaman neden diye de sorgulayarak üzerinize gelmez.Yine bir dertlenme konusuyla geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?