ne demek istediğinizi ben anlayamadım. evlenmek isteyn her gün evleniyor derken?
Nasip kısmet teyzecim benim iki erkek kuzenim var birisi 25 diğeri 30 yaşında evlendi. Erken evlenen şu an mutsuz ama geç evlenen çok mutlu iki tanede oğlu oldu nazar değmesin. Oğlunun kaderi belli kısmeti er geç gelir teyzecimMerhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
bu zamanda kızlar zor evleniyor..okuyor iş meslek ediniyorlar kocaya muhtaç olmuyorlar dolayısıyla evlenmeye yanaşmıyorlar..Merhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
83 doğumlu iyi bir mesleği var yakışıklıda arkadaşı oldu ama kısmetsizlik gibi nasip olmuyor şuan arkadaşı yok[/QUOTE Ayyyyy sizin gibi anneler var mı benim esim de84 doğumlu ama annesi evlenmesin diye elinden geleni yaptıah sizin gibi kayınvalidem olsaydı basımda gezdirseydim ayyyy ne tatlı bi annesiniz siz insallah hemencik bulursunuz teyzecim merak etmeyin sizzzz
Kadınlar Kulübü'nde açarsa kork zaten.İki yıl sonra mezun olduğumda annemin de böyle bir başlık açmasından korkuyorum açıkçası.
Kadınlar Kulübü'nde açarsa kork zaten.
Bak o aklıma gelmemişti. İyi fikir.Aslında belki açarsa, kısmetsiz oğulların anneleriyle tanışıp bana uygun bir eş adayı bulabilir burdan asdfg.
Ay teyzemmm sen ne tatlı bi kayınvalidesin ayyyy sen gibi anneler kaldı mı ? Benim kaynanam olacak Cadı oğlu evlenmesin diye kırk takla Attı neler neler yaptı evlenmeyelim diye ah sen gibi oğluna düşkün kaynanam olaydı daha ne isterdim var ol sen oğlunun parasını yemeyip evlendirmeye çalışan vefakâr. AnneMerhaba sevgili üyeler benim derdim de çocuğumun kısmetinin kapalı olması bir anne olarak çok üzgünüm geç kalacağından korkuyorum evliliğe her şekilde hazır kısmeti açılıyor ama engeller oluyor bu devirde evlilik böyle zor mu ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?