libulibu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2010 Mesajlar 95 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Ankara 7 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi libulibu #1 Oğlumun ismini Deniz Kağan koydum yalnız emin olamıyorum güzel bir isim olduğundan.Sizce nasıl? Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Oğlumun ismini Deniz Kağan koydum yalnız emin olamıyorum güzel bir isim olduğundan.Sizce nasıl? Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
libulibu Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 24 Haziran 2010 Mesajlar 95 Emoji Skoru 1 Puanlar 46 Yer Ankara 7 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi libulibu #2 Hatta bu konuda bir anket oluşturmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimle ilgili yardımcı olurmusunuz?
Elvo Guru Kayıtlı Üye Katılım 22 Mayıs 2013 Mesajlar 699 Emoji Skoru 886 Puanlar 333 7 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi libulibu #3 Ben begendim oglunuzun ismini, Allah bagislasin. http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler-f499/ Bu yukardaki linke girip cevap ver buttonuna tiklayin, sonra asagidaki seceneklerde "konuma anket eklemek istiyorum" diye bi secenek var. Öylece olusturabilirsiniz anketinizi.
Ben begendim oglunuzun ismini, Allah bagislasin. http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler-f499/ Bu yukardaki linke girip cevap ver buttonuna tiklayin, sonra asagidaki seceneklerde "konuma anket eklemek istiyorum" diye bi secenek var. Öylece olusturabilirsiniz anketinizi.
bardakkulpu Guru Kayıtlı Üye Katılım 27 Aralık 2009 Mesajlar 845 Emoji Skoru 442 Puanlar 323 Yer Kahramanmaraş 11 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi libulibu #4 Deniz Kağan bence çok güzel olmuş hayrlı olsun dyelim :)) bu arada ben de anket açmak istyorum ama açamadım nasıl oluyo acaba
Deniz Kağan bence çok güzel olmuş hayrlı olsun dyelim :)) bu arada ben de anket açmak istyorum ama açamadım nasıl oluyo acaba