bence doruk... zievede olsun, hiç inmesin erkekin
yok canım, gelmedi mesajın. henüz belli değil. nedense göstermiyor kendini sıpa. kız diye tahmin ediyoruz o yüzden. sağlığı yerinde olsun da... ötesinin hiç önemi yok. haa cinsiyeti belli olsa isim düşünürdük, şimdilik beklemedeyiz. nisanda belli olur herhalde.seninki erkenden gösterdi ne güzel, hiç üzmüyor annişini
tamam canım, söylerim. biz de seni öpüyoruz:80::79:şimdi derse gidiyorum.
bitanem hepsi güzel isimler ama soyismine uygun olmasına dikkat et bence .mesela e harfi varsa efe olablir u - o varsa doruk olabilir...
ben egemen dedim.. tanıdığım bütün efeler resmen azman.. yaramazın yaramazı :)) diğerleride çok fazla konuluyor.. ve seslenişi kulağıma hoş gelmedi.. egemen anlamlı bir isim...
canım brnim ben kuzey e oy verdim.... adıyla büyüsün inşallah. bebişinin ileride seveceği bi ismi olması çok önemli bu yüzden çok iyi dfüşünmek lazım. ismiyle gurur duysun.... isim birazda kişinin yansıması
isim mavi boncuk derler bizde..ismiyle sağlıkla yaşar inşallah..
ben tuna dedim ces..
kuzeyle efeyi çok duyuyorum çevremden..tuna çok şirin geliyo benim kulağıma..
amin canım..Allahım hepimizin yardımcısı olsun isim yaşamınıda etkiliyo insanın..Teşekkür ederim Adacim, isim bulmak cok zor ya. Allah hepimize kolaylık versin bu konuda.
ben dorugu begendim hepsi güzel isimler ama doruk daha bir havalı geldi
Ben de begeniyorum Doruk'u. teşekkür ederim fikrin icim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?