Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi için hangisi daha güzel?

• Kuzey

OY: 54 23,8%
  • Batu

OY: 12 5,3%
  • Batuhan

OY: 22 9,7%
  • Tuna

OY: 24 10,6%
  • Egemen

OY: 17 7,5%
  • Doruk

OY: 55 24,2%
  • Efe

OY: 43 18,9%

• Ankete Katılan
    227
bence doruk... zievede olsun, hiç inmesin erkekin

Ayyyyyyyyyy Sedacim cok tesekkur ederim, ben sana özel mesaj attim gelmedi miiii? doktora gitcektin ayın 8inde. onu sordum cinsiyeti belli olmadı mı? sagliginiz nasıııl? ,iyisinizdir inşallaaah.

yok canım, gelmedi mesajın. henüz belli değil. nedense göstermiyor kendini sıpa. kız diye tahmin ediyoruz o yüzden. sağlığı yerinde olsun da... ötesinin hiç önemi yok. haa cinsiyeti belli olsa isim düşünürdük, şimdilik beklemedeyiz. nisanda belli olur herhalde.seninki erkenden gösterdi ne güzel, hiç üzmüyor annişini

hay Allah neden gelmedi ki mesajim. Ya iyi olun siz de cinsiyeti elbet belli olacak birgün. cok saklayamaz Sedacim. Seninki de üzmez annesi seni, Allah saglik versin size canim, Esra'ya selam söyle topike girersen olur mu..opuyorum sizi.

bence efe güzel ama yurt dışıyla alakalı bir işi olursa,telaffuzu biraz kötü duruyo,..sanki doruk daha karizmatik geliyor kulağa..

tamam canım, söylerim. biz de seni öpüyoruz:80::79:şimdi derse gidiyorum.

bitanem hepsi güzel isimler ama soyismine uygun olmasına dikkat et bence .mesela e harfi varsa efe olablir u - o varsa doruk olabilir...

soyismimde hep a harfi var, başka sesli harf yok. Fikrin için teşekkür ederim.

Anketi oylayanlar, hangisine oy attığınızı da yazarsanız çok iyi olur :)

ben egemen dedim.. tanıdığım bütün efeler resmen azman.. yaramazın yaramazı :)) diğerleride çok fazla konuluyor.. ve seslenişi kulağıma hoş gelmedi.. egemen anlamlı bir isim...

ben egemen dedim.. tanıdığım bütün efeler resmen azman.. yaramazın yaramazı :)) diğerleride çok fazla konuluyor.. ve seslenişi kulağıma hoş gelmedi.. egemen anlamlı bir isim...

Fikirlerin icin tesekkur ederim.

Son düzenleme:
canım brnim ben kuzey e oy verdim.... adıyla büyüsün inşallah. bebişinin ileride seveceği bi ismi olması çok önemli bu yüzden çok iyi dfüşünmek lazım. ismiyle gurur duysun.... isim birazda kişinin yansıması

Çok dogru, isim konusu çok önemli, o yuzden baya zorlancaz bakalım. Fikir için teşekkür ederim.

isim mavi boncuk derler bizde..ismiyle sağlıkla yaşar inşallah..
ben tuna dedim ces..
kuzeyle efeyi çok duyuyorum çevremden..tuna çok şirin geliyo benim kulağıma..

isim mavi boncuk derler bizde..ismiyle sağlıkla yaşar inşallah..
ben tuna dedim ces..
kuzeyle efeyi çok duyuyorum çevremden..tuna çok şirin geliyo benim kulağıma..

Teşekkür ederim Adacim, isim bulmak cok zor ya. Allah hepimize kolaylık versin bu konuda.

Teşekkür ederim Adacim, isim bulmak cok zor ya. Allah hepimize kolaylık versin bu konuda.
amin canım..Allahım hepimizin yardımcısı olsun isim yaşamınıda etkiliyo insanın..
ama seçtiğin isimlerin hepside güzel ve güncel zaten..çok problem olmaz bebişin için

efe ismi bence saçma çocuk pısırık olacak adı efe.. doruk ismide güzel değil.. kuzey güzel ama bu ara çok var.. en iyisi tuna.... ben olsam demir koyardım ama :)))

sizce soisminizle hangisi uyumlu ikisinin uyumuda çok önemli.
söylediğinde hangisi kulağa hoş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…