Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi için hangisi daha güzel?

• Kuzey

OY: 54 23,8%
  • Batu

OY: 12 5,3%
  • Batuhan

OY: 22 9,7%
  • Tuna

OY: 24 10,6%
  • Egemen

OY: 17 7,5%
  • Doruk

OY: 55 24,2%
  • Efe

OY: 43 18,9%

• Ankete Katılan
    227
o zaman doruk olabilir tatlım...burada yok ama bir de çınar ismini de ben çok beğenirim

o zaman doruk olabilir tatlım...burada yok ama bir de çınar ismini de ben çok beğenirim

Çınar'ı ben de beğenirim ama eşimin içine çok sinmiyor o isim. ama bence de güzel sne koy Çınar'ı.

kimse alınmasın ama bu nedir efe ege doruk(hiç sevmem) bunları koyacağıma gider mustafa mert gibi isimleri koyarım en azından daha samimi :82:

Demi:) Bencede mustafa daha asil. Ama tabi sizin kararınız istediğinizi koyarsınız bu benim düşüncem.. Ben sadece şunda eminim ki çocuğunuz 10-15 yaşlarına geldiğinde erkek arkadaşlarıyla ismi aynı olucaktır.

doruk
kuzey
batu

üçüde güzel isimler:)oldum olası duyduğumda beğenirim yani..

Çınar'ı ben de beğenirim ama eşimin içine çok sinmiyor o isim. ama bence de güzel sne koy Çınar'ı.

olabilir.aslında benim hayalim hep Ali'ydi...ama eşim ali kaan kerem çınar ben de bunlardan birini koyabilirim

Ben isimlerin genel özelliklerini sahiplerinin taşıdığına inanırım. O yüzden kesinlikle Batuhan koyma. 4 tane Batuhan adlı öğrencim oldu acayip yaramaz, kendi kafasına göre davranan çocuklardı.

Kaderciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim ay cok tesekkur ederim fikir verdigin icin. Nasılsın, var mı güzel haberlerin? haber alamadım senden haliyle..iyi misin nasıl keyifler?

rica ederim canım,,,iyiyim ben nolsun işte,,,yumurtla günlerimdeyim çalışmalara devamm,inşlh en yakın zamanda bende güzel haberleri veririrmm,,,,
bu arada tebrik ederimm erkek bebek istiyodun,isteğin gerçek olduu....
sende iyisindirr inşlhhh???

iyiyim iyiyim Allah razı olsun, bak şimdi senden haber aldım daha bi iyi oldum. Allah istedigimi verdi, daha dogrusu istedigim degil de icime doganı diyim, Sana da en kısa zamanda hayırlısıyla saglikli bir bebek diliyorum, iyi olmana cok sevindim, Seda da katıldı ankete bugün, Doruk demisti o da. İkinize de cok tesekkur ederim oylama yaptığınız icin. Topikte gorduklerine selamlarımı ilet, iyi haberlerini bekliyorum. Esra'nin nasil gidiyo acaba ve var mi yeni hamile haberleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…