Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi için hangisi daha güzel?

• Kuzey

OY: 54 23,8%
  • Batu

OY: 12 5,3%
  • Batuhan

OY: 22 9,7%
  • Tuna

OY: 24 10,6%
  • Egemen

OY: 17 7,5%
  • Doruk

OY: 55 24,2%
  • Efe

OY: 43 18,9%

• Ankete Katılan
    227
efe ismi bence saçma çocuk pısırık olacak adı efe.. doruk ismide güzel değil.. kuzey güzel ama bu ara çok var.. en iyisi tuna.... ben olsam demir koyardım ama :)))

çocuk pısırık olursa demir de uymaz ama de mi. cocugumun taşıyacagı kötü özellige gore isim koyamam sonucta, temenniye göre koyabilirim anca. siz Demir koyun en iyisi.,

bu arada oylama fikride harikaymış çok güzel eşinin haberi varmı belki oda merak ediyordur oylama sonucunu

Eşimle beraber açtık anketi zaten canım, sen de oylasana. ankat açmak basit bişey.

canım, benim oğlumun ismide kuzey.bence güzel bir isim ama duyanlar kuzey güney doğu batı diyorlar.bence bebeğinin ismi dalga geçilecek bir isim olmasın.benim şu an bebeğim 7,5 aylık ve ilerde dalga geçerlerse diye düşünüyorum.normalde biz asrın kuzey diye düşünüyorduk.yani babamız kuzeyi bende asrını beğeniyordum hatta eşimde asrın kuzey koyalım dedi ama ben tek isim olmasını istediğim için sadece senin beğendiğin isim olsun dedim.çünkü biz ilk hamile kaldığımda kız olursa ismini ben koyacaktım erkek olursa o koyacaktı öle anlaşmıştık.şimdiki aklım olsaydı asrın kuzey olmasını isterdim en azından tek bir isim gibi söylenirdi ve dalga geçmezlerdi.bence egemen güzel bir isim.

Kuzey ismini cocuguna koymus olan birisinden bu fikri almak cok hosuma gitti. Ama bence cocugunuza koydugunuz ya da eksik koydugunuz isimden pişman olmayın bence her halükarda kuzey ismi cok guzel. cocugunuz buyudukce dalga gecilmesine izin vermeyecektir siz merak etmeyin. Fikriniz icin tesekkur ederim.

tek gelin olmam sebebiyle anket açmak gibi bir lüksüm yok ne yazık ki ogluşumun adı kısmetse AHMET BURÇ olucak..anket sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

tek gelin olmam sebebiyle anket açmak gibi bir lüksüm yok ne yazık ki ogluşumun adı kısmetse AHMET BURÇ olucak..anket sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum:)

sanırım büyükler koyacak sizin isimleri, olsun ismini kendine yakıştırsın da. eskiden anket mi varmış zaten.

Teşekkür ederriiiiim.

Kesinlikle doruk diyorum bence çok güzel bir isim bizimde oğlumuz inşallah, ismini doruk olmasını çok istedim ama eşimi ikna edemedim

Kesinlikle doruk diyorum bence çok güzel bir isim bizimde oğlumuz inşallah, ismini doruk olmasını çok istedim ama eşimi ikna edemedim

Allah kucaginizda gormeyi nasip etsin, fikriniz icin tesekkur ederim.

sağol canım benim aslında bende kuzey ismini beğeniyorum.umarım dediğin gibi olur.sende kuzey ismini beğeniyorsan ve yanına isim arıyorsan asrın kuzey güzel bir isim olurdu bence.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah adı ile büyüsün oğluşun.

Amin teşekkür ederim, Asrın'ın anlamını da söylermisin, söylenişi güzel ismin ama anlamını bilemiyorum.

ben batu dedim çok güzel bir isim diğerleri baydı artık :2:
dilerim sağlıkla kucağınada alırsın analı babalı büyüsün

Allah kucaginizda gormeyi nasip etsin, fikriniz icin tesekkur ederim.

Amin hepimizin ki sağlıkla doğar inşallah,
sizinki daha 15 haftalıkmış düşünmek için baya bi zamanınız var ama ismi erkenden koymanın güzel yönleri var nasip olursa bizimkinin ismi Bera olacak biz artık alıştık ismine ve herkesi alıştırdık Bera'nın cicileri, Bera'nın yatağı, ona ismiyle hitap ediyoruz inşallah doğunca ismine alışmiş olacak, inşallah sizinde pişman olmayacağınız içinize sinen bir isim olur

Amiiiiiiiin, Allah da size kuaginizda gormeyi nasip etsin.

egemen ismini çok seviyorum ben
soyadımızla uyumlu olsa ben koymak istiyordum
dorukta güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…