Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi için hangisi daha güzel?

• Kuzey

OY: 54 23,8%
  • Batu

OY: 12 5,3%
  • Batuhan

OY: 22 9,7%
  • Tuna

OY: 24 10,6%
  • Egemen

OY: 17 7,5%
  • Doruk

OY: 55 24,2%
  • Efe

OY: 43 18,9%

• Ankete Katılan
    227
valla cess, bir mimar olarak benden daha iyi bilirsin, kuzey soğuktur:)) kuzeyden esen rüzgalar da soğuk olur. eski evlerde dolabın olmadığı zamanlarda mutfaklar kuzeye bakarmış ki yiyecekler bozulmasın. güneş de almaz. bilmiyorum da kuzey çok soğuk geliyor bana... adı tecelli eder derler. doruk olur, efe olur ama kuzeyi sevemedim ben.

Evet Sedacim ya, ama bir yandan da çok da karizmatik geliyor, ama Doruk ile Efe'yi de bir o kadar güzel buluyorum. Karar vermek ne kadar zor Sedaaaaaa.

erkekse ben hiiiç düşünmeyeceğim adı hazır zaten de, kızsa yandık hiçç kız adı beğenemiyorum ben

erkekse ben hiiiç düşünmeyeceğim adı hazır zaten de, kızsa yandık hiçç kız adı beğenemiyorum ben

Evet senin seçtigin isim çok güzel gerçekten. ama bana hala kızın olacakmış gibi geliyo da hayırlısı. Allah hayırlısını versin, hayırlı evlat versin.

amin, inşallah isteyen herkese de versin bizimle beraber. ben çıkıyorum, yemek vaktim geldiöpüyorum minnakını dagörüşürüz.

amin, inşallah isteyen herkese de versin bizimle beraber. ben çıkıyorum, yemek vaktim geldiöpüyorum minnakını dagörüşürüz.

minnakım da seni öper ellerinden, Afiyetler olsun, ben yedim bile iştahım inanılmaz. senin de bulantılar geçmiştir inşallah tamamen. yemekten sonra girebilirsen görüşürüz.

öğrenci gelmezse girebilirim, umarım girerim:) bulantılar azaldı. kokoreç ve balıktan hala nefret ediyorum ama... tamamen geçmedi henüz yani. pideci,kebapçı dolu yolumun üstü...onları atlattım mı sorun yok görüşürüz canım:80:

ay evet, inşallah atlatırsın kalan bulantılarını da , balık da yemeye başlarsan tam süper olucak. ben de zorla yiyorum ama napalım, hiç yoktan iyidir.

Arkadaşlar oğlumun ismi konusunda yeni fikirlerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar oğlumun ismi konusunda yeni fikirlerinizi bekliyorum.

Hım arkadaşım öncelikle Allahtan bebişini sağlıkla kucağına almanı dilerim ben Batuhan diyorum araştırdım
Batu-han. Altınordu Devletinin kurucusu, (1204-1255). Cengiz Han’ın torunu. yiğit hükümdar demekmiş öncelikle anlamı güzel Tabi öncelikle sen bilirsin biz eğer başka bir isme karar vermeseydik eşimle, bende düşünürdüm bu ismi ayrıca söylemesi de kolay ama soyadına uyarmı bilmem Allaha emanet olun.

bende Tuna yı oyladım,
diğerisimler çok koyulan isimlerden.
hele Efe, Batuhan sebil gibi.
batuhan kyorsan zaten herkes Batu diyecek .
benim favorim az ama öz Tuna dan yana.

Son düzenleme:
canım ben sana yeni bi öneride bulunayım eğer erkek olsaydı koymayı düşünüyorduk

Orbay :Ordu Komutanı, Ordu Beyi;
Komutan, Kumandan, General çokta hoş bi isim bence aklında olsun

ben batu dedim çünkü rabbim nasip ederse benimde oğluşumun adı batu olacak.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…