Doğuma Hazırlık Oğlumun ismini oylar mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Oğlumun ismi için hangisi daha güzel?

• Kuzey

OY: 54 23,8%
  • Batu

OY: 12 5,3%
  • Batuhan

OY: 22 9,7%
  • Tuna

OY: 24 10,6%
  • Egemen

OY: 17 7,5%
  • Doruk

OY: 55 24,2%
  • Efe

OY: 43 18,9%

• Ankete Katılan
    227

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinnn,,,,ankete kuzey dedim ama doruğuda çok beğeniyorum...
esranın da iyi gidiyo ,bi sorun yok çok şükürr,,,bakalım bu ay sıra kimde bekliyoruz ,başka hamişimiz yok ne yazıkki şimdilik,,,,bekliyoruzzzz bakalım ,hayırlısı olsunn hepimiz için.....

Anladım canım inşallah bu ay patlama olur sizde de. Ben de Doruk'u da Kuzey'i de beğeniyorum. Karar da veremedik bu isimlerin arasında bakalım ankette ne çıkçak dedik eşimle. Allah saglikla nasip etsin de önce, tekrar teşekkür ediyorum sana, dediğim gibi herkese selamlar.

kuzeyyyy derimm
doruk da çok güzel ama doruk diye bayan bir arkadaşım var unısex isimleri erkeklerde kullanmak biraz risk gibi geliyor bana nedense. doruk yerine "dora" düşünmezmisin?

kuzeyyyy derimm
doruk da çok güzel ama doruk diye bayan bir arkadaşım var unısex isimleri erkeklerde kullanmak biraz risk gibi geliyor bana nedense. doruk yerine "dora" düşünmezmisin?

Fikir icin tesekkur ederim, Dora'yi ben de seviyorum ama eşimin pek içine sinmiyor. Doruk diye kız ismi oldugunu ogrendigim iyi oldu aslinda cunku unisex isim kullanmayı ben de pek dusunmuyorum. bilgi icin tesekkur ederim.

Ben de Kuzey'i oyladım.
İsimlerin ilk çağrışımlarına bakıyorum ben.
Ve Kuzey hep böyle karizmatik,güçlü,başarılı bir izlenim bırakıyor gözümde:82:

Ebrucum meraba, oyun icin tesekkur ederim, umarim iyisindir keyfin yerindedir. Senden haber aldığıma sevindim, inşallah iyi haberlerini de alırım yakın zamanda, sagliklar dilerim.

saol cnm... iyi haberler bugün suya düstü adet oldum neyse bakalim hayirlisi olsun

insallah sende iyisindir

saol cnm... iyi haberler bugün suya düstü adet oldum neyse bakalim hayirlisi olsun

insallah sende iyisindir

olsun bugun suya düşen önümüzdeki ay tekrar su yüzüne çıkar, bizde yumurta çok desene, ben de iyiyim canım teşekkür ederim. büyüyoruz yavaş yavaş. hayırlısı bakalım.

olsun bugun suya düşen önümüzdeki ay tekrar su yüzüne çıkar, bizde yumurta çok desene, ben de iyiyim canım teşekkür ederim. büyüyoruz yavaş yavaş. hayırlısı bakalım.

inslh cnm ya erkekin olucakmis ne güzel istedigin oldu sanirim Allah herkezin gönlüne göre versin valla

inslh cnm ya erkekin olucakmis ne güzel istedigin oldu sanirim Allah herkezin gönlüne göre versin valla

ya erkek ya da kız tercihim yoktu ama erkek olacagindan nerdeyse emindim o yuzden dogru hissettim bebegimin cinsiyetini diye havalara girdim resmen. ANNELER BİLİR modu oldu yani, Allah sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah, Allah gönlüne göre versin.

amin cnm saol Allah tüm isteyenlere versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…