iyiyim iyiyim Allah razı olsun, bak şimdi senden haber aldım daha bi iyi oldum. Allah istedigimi verdi, daha dogrusu istedigim degil de icime doganı diyim, Sana da en kısa zamanda hayırlısıyla saglikli bir bebek diliyorum, iyi olmana cok sevindim, Seda da katıldı ankete bugün, Doruk demisti o da. İkinize de cok tesekkur ederim oylama yaptığınız icin. Topikte gorduklerine selamlarımı ilet, iyi haberlerini bekliyorum. Esra'nin nasil gidiyo acaba ve var mi yeni hamile haberleriniz?
Teşekkür ederim canım iyi dileklerin içinnn,,,,ankete kuzey dedim ama doruğuda çok beğeniyorum...
esranın da iyi gidiyo ,bi sorun yok çok şükürr,,,bakalım bu ay sıra kimde bekliyoruz ,başka hamişimiz yok ne yazıkki şimdilik,,,,bekliyoruzzzz bakalım ,hayırlısı olsunn hepimiz için.....
ben Tuna'yı oyladım canımbide efe olur yanına yahu
bende Doruku oyladim
kuzeyyyy derimm
doruk da çok güzel ama doruk diye bayan bir arkadaşım var unısex isimleri erkeklerde kullanmak biraz risk gibi geliyor bana nedense. doruk yerine "dora" düşünmezmisin?
Ben de Kuzey'i oyladım.
İsimlerin ilk çağrışımlarına bakıyorum ben.
Ve Kuzey hep böyle karizmatik,güçlü,başarılı bir izlenim bırakıyor gözümde:82:
Ebrucum meraba, oyun icin tesekkur ederim, umarim iyisindir keyfin yerindedir. Senden haber aldığıma sevindim, inşallah iyi haberlerini de alırım yakın zamanda, sagliklar dilerim.
saol cnm... iyi haberler bugün suya düstüadet oldum neyse bakalim hayirlisi olsun
insallah sende iyisindir
olsun bugun suya düşen önümüzdeki ay tekrar su yüzüne çıkar, bizde yumurta çok desene, ben de iyiyim canım teşekkür ederim. büyüyoruz yavaş yavaş. hayırlısı bakalım.
inslh cnm yaerkekin olucakmis ne güzel istedigin oldu sanirim Allah herkezin gönlüne göre versin valla
ya erkek ya da kız tercihim yoktu ama erkek olacagindan nerdeyse emindim o yuzden dogru hissettim bebegimin cinsiyetini diye havalara girdim resmen. ANNELER BİLİR modu oldu yani, Allah sana da en kısa zamanda nasip eder inşallah, Allah gönlüne göre versin.
Efe
kisa ve öz cok güzel bence :)
Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin hayirli olsun :)
amin cnm saol Allah tüm isteyenlere versin insallah
bir egeli olarak oyum her zaman Efe'den yana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?