Oğlumun kafası büyükmüş

Doktorlarin bu soguk kan donduran tavirlarindan nefret ediyorumm
genetiktir gelisimi iyi demis doktorun. Sana perinatologa git demediyse gitmene gerek görecek bi sorun olmadigi icindir.
Bence de eger doktorun git demediyse gitmene gerek yoktur.
Normal seyleri abartiyolar benim sinirlendigim bu.
Madem beyinde bi problem yok niye anneyi korkutuyorsunuz?
Benim gittigim perinatologdu. Koca kafa hastaligi var yok söyle yok böyle ama sizinki öyle degil tamamen genetik.
Beyninde bisey yok dedi. Be adam, madem öyle niye hastaliklardan bahsedip icimi karartiyosun? Dimi?
Aynisini sana da yapmislar. Fabrika ürünü degil ki, insan tasiyoruz icimizde.
Her bebek standart ölcülerde olamaz ki.
Her insan ayni degil zaten.
O yuzden ben takmamaya gayret ediyorum kafama.
Sen de takma canim..

Hiçç üzülmeyin benin yavrukuşuma da 30. Haftalardı sanırım dr ultrasonda kafası sat a göre 1 hafta ileride dedi sonra bu 2 3 ve doğuma yakın 4 oldu ama boyu göbek çevreside kafa kadar olmasada öndeydi ve dr sezeryana almamız gerekecek dedi çatımda darmış . bizimde hep önden gitti dr ilk dediğinde nasıl üzülmüştüm anlatamam internette araştırmış biçok bebişin böyle olup sağlıklı olduğunu görünce rahatladım dr unuz büyük ama bu yapısal bir durum diyorsa içiniz rahat olsun . Hatta ailelerimizde çok korkmuşlar bebek odaya geldiğinde merakla bakmışlar ama görünce rahatlamışlar :)) çünkü gayet normal duruyor abes durmuyor . Yapmanız gereken bebişin şapkalarını biraz elle genişletmekki başını sıkmasınlar :)

Merhaba,
Benim ilk oğlum için doktor aynı şeyi söylemişti. Oğlun koca kafalı demişti, ben de sonrasında çok endişelenmiştim:) hatta birkaç kere doktorumu aradım; bir anormallik mi var diye ama yok dedi, içini ferah tut. sadece koca kafalı:)
doğduğunda hiç anlamadım bile. şimdi 2 yaşında normal ebatlarda:)
şu an 2. ye hamileyim. bunun için de aynı şeyi söyledi. yine koca kafalı olacakmış. bu sefer pek önemsemedim açıkçası. merak etme bir anormallik görürse doktor mutlaka söyler.
sevgiler

Benim kızımın da kafasının küçük olduğunu söyledi doktorumuz.Diğer tüm ölçümleri normal ama baş ölçüsü 2 hafta gerideydi son kontrolümde.Büyük ihtimalle genetiktir çünkü bir problem gözükmüyor dedi.Bir sorun olsaydı söylerdi herhalde diyorum ama yine de arada kafama takılmıyor değil... Hatta birkaç kere rüya bile gördüm.Kızım doğmuş,ufacık kafası var :) Her şeyden fazlasıyla etkileniyoruz galiba bu dönemde...

Allah bagislasin yavrunu canim..
Cok sevindim herseyin normal gitmesine..
Ben de korkuyorum ya abes derecede iri durursa diye ama bizim ailede o derece abes koca kafali yokki :)
Eger genetikse ki doktor genetik dedi, büyük olsa da belli olmicak sanirsam..esimin de iri ama hic belli olmaz mesela.
Evet sapkalarini hep minicik almistim ben yass

İnan cok taktim kafaya doktor oyle diyince pek belli etmedim ama
Yasayan bilir derler ya insan korkuyo iste.. Ama simdi rahatim. Sizleri okudukca.
Allah cocuklarimiza saglikli uzun ömürler nasip etsin insallah..
Benim de 2. hamileligim. Kizimda doktora iki kere gitmistim bi cinsiyetini ogrenmek icin bi de doguma :))
Onun da böyleydi belki de haberim yoktu ama bi gariplik yok kizimda sizinde dediginiz gibi.
Gayet normal.

Ah canim rüyalarina da girmis takma kafana bak..
BüyUk veya kücük sonucta tamamen anatomik.
Herkes ayni ölcülerde olsa robot olurduk zaten, insan degil
Ben böyle teselli buluyorum..
Sagligi yerinde olsun yeter..

Ah canim rüyalarina da girmis takma kafana bak..
BüyUk veya kücük sonucta tamamen anatomik.
Herkes ayni ölcülerde olsa robot olurduk zaten, insan degil
Ben böyle teselli buluyorum..
Sagligi yerinde olsun yeter..

valla takmıyorum sözde ama yine de acaba kötü bir şey olur mu diye düşünmeden edemiyorum arada.sonraki randevuma az kaldı.haftaya perşembe kontrolüm var.bakalım büyümüş mü güzel kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…