• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OĞLUMUN KALP ANOMALİSİ-DOKTOR RANDEVUMUZ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Oğlumunçok nadir bir kalp anomalisi olduğu 4 profesör ve 1 uzman tarafından teyit edilmişti, nadir olarak kendiliğinden düzelir dediler, proflardan biri aralık ayına anjiyo yapacağım deyince, işlemin riski nedeniyle bir fikir almak üzere oturduğum şehrin ellili yaşlardaki gayet tecrübeli saygıdeğer bir profuna götürdüm, daha önce ankara ve istanbuldan fikir almıştım.
Profesör baktı, oğlunuz normal dedi, sadece 6 ayda bir kontrole getirin kalbinde üfrüm var dedi, o an ağlayacak gibi oldum, Allah razı olun hocam, bize anjiyo olacakdemişlerdi dedim, diğer profların raporlarını gösterdim, bu sefer dedi ki çocuğunuz çok ağladı, bu değerleri etkilemiş olabilir(diğer raporlarda çocuğu uyutup baktırmıştık, ağlaması yoktu)detaylı bakmam gerek, anestezi altında tekrar eko çekeceğim.söz konusu hocamız çok değerli bir hoca ayrıca, acaba oğlumun kalp anomalisi geçmiş olabilir mi acaba, yani tedaviye gerekolmayabilir mi, 6 ayda değişmiş olabilir mi kalbi?Yoksa cihazda mı sıkıntı vardı ya da çocuğun ağlaması ekokardiyogafik değerleri etkilermi?
Şifa Allahtan geldiğine göre acaba herşeyi normalmi oğlumun sizce?ne düşünmeliyim?Pazartesi başka bir profa götüreceğim, ama kafam çok karışık.

Birkaç prof. söylediği doğrudur ama nedense içime bir problem olmadığı doğuyor. Rabbim şifa versin.

koroner damar anomalisi, doğumsal
Benim kızımda kalbinde delikle dogmuştu her randevumuzda doktor hic aglamaması lazım ekonun iyi anlaşılması açısından demişti.
En son 6 aylık kontrolünde deligin kapandı söylendi.
Sizin ki daha farklıymış bir bilgim yok inşallah zamanla iyileşen bir hastalıktır anjiyo ya gerek kalmaz. çok geçmiş olsun

Peki ağlarken mi bakti doktor bizim gittgimiz doktor baya sakinlesmesini bekledi stetospuku verdi elime benimkini dinle dedi, oyuncak vs verdi sakinleşmeden bakmadi...siz ne zamandir biliyorsunuz?

Aynı konuyu tekrar neden açtınız ordan devam edebilirdiniz.
Nyse Allah şifa versin,herhangi bişe oldgnu sanmam

Envai çeşit kalp anomalisi var. Sizinki tam olarak ne?
Bir de burada kafa karışıklığından başka bir şey edinemezsiniz. Bir profesörün sorun görmeyip diğerlerinin görmesi ilginç. Siz alanında uzman olmuş doktorlara göstermeye devam edin. Veya o profesörleri birbiriyle iletişime geçirin mümkünse.

Envai çeşit kalp anomalisi var. Sizinki tam olarak ne?
Bir de burada kafa karışıklığından başka bir şey edinemezsiniz. Bir profesörün sorun görmeyip diğerlerinin görmesi ilginç. Siz alanında uzman olmuş doktorlara göstermeye devam edin. Veya o profesörleri birbiriyle iletişime geçirin mümkünse.
yarın ankaraya gidiyoruz bu sefer bir başkasına, Yarabbim şifa verir oğlum inşallah bütn sorunlarımı unuttum sadece bu konuya kitlendim

Back
X