mesajlara bakarım ama yazanlara bakmam çünkü yazan kişi benim için önemli değil, içerik önemli. zaten sonraki mesajlarımı okuduysanız yazanlara bakıp gördüğümü söyledim.
ben size siz diyorsam siz de bana öyle hitap etmek zorundasınız bu 1.
2. olarak da terbiyenizi takının!
canım benim kan grubum 0+ eşimin A+ oğlumun ise 0- bende neden ikimiz + iken oğlum - oldu dedim. doktorda anne yada babada 0 grubu varsa bebeğin - olma ihtimali yüksek. eğer ikinizdede 0 grubu olmasaydı ailelerinizi araştırıp kimde 0 grubu var diye bakacaktık dedi
Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.
Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?
Kan gruplarımız Eşimin ki A Rh (+), benimki B Rh (+). Oğlumun ki ise bugün yapılan testte O Rh (+) çıktı. Ailelerimizde de bu gruptan yok, ayrıca biz ya A ya B yada AB olur diye düşünüyorduk.
Bilimsel bi açıklaması varmı bu durumun? Bizlermi yanlış biliyoruz acaba?
Ben de şunu merak ediyorum.
Bebek anne karnındayken annenin kanı dolaşmıyor mu onun bedeninde de? O zaman aynı kan ve aynı gruptur. Sonradan nasıl değişiyor?
Cok özür dilerim ama siz dogru yazdiginizdan emin misiniz? Anneniz 00 ve babaniz AA ya da A0 bu durumda B pek mümkün görünmüyor. Yanlis anlamayin yazinizi okuyunca biran öyle aklima takildi.