oğlumun kardeş isteği...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
Bir kac yıldır ikinci çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama Allah bir türlü nasip etmedi... oğlumda son zamanlarda sürekli kardesim olsaydi yalniz kalmazdim. Kardesim olsun diye hemen hergün söylüyor. Bazen o kadar üzülüyorum ki. Yasım gecıyor... 32 bitmek uzere her gecen gün yeni bi hastaligim cikiyor. Kadin doğum uzmanına gittim bi iki sağlık sorunum disinda olmamasi icin bir neden yok dediler. Soğan suyu kürü dediler denedim herhangi bir faydası olmadi, simdi de meryem ana otu diyorlar ama onunda hacdan gelen birilerinin getirmesi gerekiyormus. Etrafımda boyle biri de yok. Allah ikinci kez anne olmamı nadip etsin insallah.Elim kolum bağli. Oğlum Simdi sadece oyun arkadasi ariyor kendine...peki yarın bir gün bana , babasına birsey oldugu zaman ne olacak. Tek basina kalacak bu hayatta.

Evet tek basina kalacak hayatta ama tek cocuk o degil guclu bagimsiz bir birey yetistirirseniz bu kadar uzulmezsiniz.

Her cocuk donemsel olarak kardes ister ona takilmayin birilerinden gormustur.

Gonlunuze gore olur insallah ama bu kadar depresif olmayin bir tane evladiniz var zaten saglik versin.

Evet tek basina kalacak hayatta ama tek cocuk o degil guclu bagimsiz bir birey yetistirirseniz bu kadar uzulmezsiniz.

Her cocuk donemsel olarak kardes ister ona takilmayin birilerinden gormustur.

Gonlunuze gore olur insallah ama bu kadar depresif olmayin bir tane evladiniz var zaten saglik versin.
Tesekkür ederim insallah.

Ne diye tek kalsın ki? İki kardeş oldular mesela. Biri gitse atıyorum amerikada yaşam kursa senede kaç kere görecekler ki birbirlerini?

Benim 18 yaşındayken kardeşim oldu. Onu çok severim ayrı ama o olmasa dünyada tek kalmazdım ki. Aileme oturmaya gittiğimde görürüm ilk çocuğum gibi severim emeğim çoktur onda. Hiç dünyada tek kalmama kaynağım olarak görmedim onu. İlginç...

Ne diye tek kalsın ki? İki kardeş oldular mesela. Biri gitse atıyorum amerikada yaşam kursa senede kaç kere görecekler ki birbirlerini?

Benim 18 yaşındayken kardeşim oldu. Onu çok severim ayrı ama o olmasa dünyada tek kalmazdım ki. Aileme oturmaya gittiğimde görürüm ilk çocuğum gibi severim emeğim çoktur onda. Hiç dünyada tek kalmama kaynağım olarak görmedim onu. İlginç...
Farzedelim dünyanın öbür ucuna gitti kardes yine de kardestir bir telefonunuzun ucunda oldugunu bilmek gibisi varmi. Benimde kardesim cok uzakta ama biliyorum ki bir alo deyisimde nerede olursa olsun yanimda oluverir... tek kalmama kaynagi demeyelim de buna herseyi paylastigin can diyelim... o zaman gördüğünüz kadar ilginç olmaz.

tek cocuk olanlar var cevremde ve kardes istemeden buyuduler biraz sanırım anne ve babanın onun arkadası olabilmesiyle alakalı bu onunla oynayıp zaman gecirdikce birlikte aktiviteler yaptıkca kardesi cok aramıyorlar ve tek basına kalmak olarak bakmamalı buna surekli birilerine bagımlı olmaktandsa tek basına guclu olunabilmeyi ogretmek daha iyi yarın oburgun buyusuler kardesler ayrı yerde yasıyor veya araları bile soguk oluyor gorusmuyor ozaman ne yapıcak tek basına esimin annesi vefat ettikten sonra tek kalmıs ustelik 3 kardesi var 16 yasında kendi hayatını kurmus simdi tek basına daha guclu kimseye muhtac degil

Hayırlısı olsun, Allah nasip ederse vakti zamanı gelince olur
Benim kızımda çok istemişti,o 3 yaşındayken 1 sene korunmadığımız halde olmadı, ne dualar ettim , sonra o çalıştığım işten başka yere geçiş yaptım, biranda oldu, sonra zaten zor oluyor diye dikkat etmedim oğlan 15 aylıkken yine hamile kaldım, şimdi kızım kardeş istediğine pişman :)
Yani demem o ki umudunuzu yitirmeyin, Allah en hayırlı zamanda nasip eder inşallah

Allah hayırlısın versın ama bence oğlunuz haklı sızın yasınızda gayet ıdeal.bende tek cocugum en cok ıstedıgım sey bır kardestir.Allah göstermesın ama anneme babama bırsey olsa herseyım o olurdu en buyuk destekcım ..

Bir kac yıldır ikinci çocuğumuzun olmasını istiyoruz ama Allah bir türlü nasip etmedi... oğlumda son zamanlarda sürekli kardesim olsaydi yalniz kalmazdim. Kardesim olsun diye hemen hergün söylüyor. Bazen o kadar üzülüyorum ki. Yasım gecıyor... 32 bitmek uzere her gecen gün yeni bi hastaligim cikiyor. Kadin doğum uzmanına gittim bi iki sağlık sorunum disinda olmamasi icin bir neden yok dediler. Soğan suyu kürü dediler denedim herhangi bir faydası olmadi, simdi de meryem ana otu diyorlar ama onunda hacdan gelen birilerinin getirmesi gerekiyormus. Etrafımda boyle biri de yok. Allah ikinci kez anne olmamı nadip etsin insallah.Elim kolum bağli. Oğlum Simdi sadece oyun arkadasi ariyor kendine...peki yarın bir gün bana , babasına birsey oldugu zaman ne olacak. Tek basina kalacak bu hayatta.
dr. un yumurta takibi filan yapalım demedi mi?

Böyle düşünmeyin lütfen. Kardeşini anne-babasından önce kaybeden insanlar tanıyorum. Her şey Allah'tan. Kardeş çok güzel bir şey ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Kardeşi kadar yakın arkadaşları da olabilir. Çok hayırsız kardeşler de var. Sakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin. Bizden sonra ona ne olacak diye.

bu kadar istiyorsanız bu alanda uzman bir doktora gidin yumurta takibi güçlendirici destek tedavi vs yapın ve eşiniz de spermiyogram yaptırsın öncelikle

yalnız tek çocuk olmak bu kadar tu kaka değil

tek çocuğum ve tek çocuk annesiyim

kırkıma geldim hiç kendimi yalnız hissetmiyorum

hatta işte büyüyünce kardeşi olan kişilerle ilişkisi olunca kıskanır vs diye yorumlar vardı burada mesela

kimseyi kıskanmadım, hatta çoğu kardeş ilişkisini görümce benim hayatım huzurlu dedim

hatta buradaki konuların yarısı da kardeş, gelin, görümce, elti vs vs üzerine

Böyle düşünmeyin lütfen. Kardeşini anne-babasından önce kaybeden insanlar tanıyorum. Her şey Allah'tan. Kardeş çok güzel bir şey ama olmazsa da dünyanın sonu değil. Kardeşi kadar yakın arkadaşları da olabilir. Çok hayırsız kardeşler de var. Sakın aklınıza kötü düşünceler getirmeyin. Bizden sonra ona ne olacak diye.
doğru söylüyorsunuz hayırsız kardeş durumu da var Allah korusun

iki çocuğum arasında 9,5 yaş var 2. yi 33,5 da doğurdum
kızım çok çok istiyordu tabi birtek o istedi diye değil bizde istedik
hep şöyle dua ettim Rabbim 2. çocuk ailemiz ve kızımız için hayırlı olacaksa bize sağlıklı hayırlı evlat nasip et diye

arkadaşların dediği gibi dünyanın sonu değil
bu arada sizde istiyor musunuz 2. çocuğu yoksa tek çocuğunuz istiyor diye mi

ahh canım ahhh yarama parmak bastın resmen

2 yıla yakındır kızıma kardeş isteğiyle ugraşıyoruz bu ay 5 gun gunum geçti bir umut dr gittim kesin hamileyim diye dr

yumurtlaman olmamış menapoza girmişsin dedi , yaş 42 buarada cumartesinden beri yureğimde oturan fili birtürlü kaldıramadım nefes bile alamıyorum , rabbim acısın yüzümüze baksın kendiliğinden olsun inşallah

Back
X