Oğlumun kaşıntıları!!!

Allah yardımcısı olsun.
Çocuğumuzun ufacık bir sorununda ona gelmesin bana gelsin deriz hep, her ne kadar geçeceğini bilsekte.
Ben doğumdan önce çok kasindim gebelik kolestazi vardı çok kötü uyumuyo du o derece oğlumu da böyle görünce çok iyi anlıyorum o bide cok küçük biz neyse de

Verdiğiniz krem ve ilaç işe yaramadı diye bir daha gidin. Muayeneden 1-2 hafta sonraki kontrol muayenesi ücretsiz olmalı.
Ücretin önemi yok da devlete gittik zaten bi daha götürmeyi düşünüyorum nasıl iyileşçek bilemedim çok doktora gittik çocugu kobaya çevirdiler

Aynı sorunu yaşayanlar var mı varsa ne yapmam lazım artık bilmiyorum ne yapacağımı

Dokuz Eylül'e götürsen bir de.
Oradaki Dermatoloji doktoru hastalığın kaşıntısına özel krem karışımı reçetesi veriyor.
Eczaneye gidip reçeteyi veriyorsun,onlar hazırlayıp veriyorlar kavanozda.
Çok çok geçmiş olsun.
Kaşıntıyı iyi bilirim,Allahım yardımcın olsun inşallah.

Dokuz Eylül'e götürsen bir de.
Oradaki Dermatoloji doktoru hastalığın kaşıntısına özel krem karışımı reçetesi veriyor.
Eczaneye gidip reçeteyi veriyorsun,onlar hazırlayıp veriyorlar kavanozda.
Çok çok geçmiş olsun.
Kaşıntıyı iyi bilirim,Allahım yardımcın olsun inşallah.
Amin canım Allah razı olsun Behçet uza götürdük iyi diye bi çaresi olmadı nerwyw gideceğimızı şaşırdık oraya gideriz insaallah

Amin canım Allah razı olsun Behçet uza götürdük iyi diye bi çaresi olmadı nerwyw gideceğimızı şaşırdık oraya gideriz insaallah
Rica ederim,hepimizden inşallah.
Behçet Uz da iyi elbet.
Yine de bir Dokuz Eylül'e uğra.
Evine uzak mı bilmiyorum ama şifanın nereden geleceği belli olmaz ki...

Rica ederim,hepimizden inşallah.
Behçet Uz da iyi elbet.
Yine de bir Dokuz Eylül'e uğra.
Evine uzak mı bilmiyorum ama şifanın nereden geleceği belli olmaz ki...
Evet uzak baya ben torbali dayım ama olsun gideriz dediğin gibi iyi olsun da

Back
X