- Konu Sahibi balkonkusu
-
bu tarz ogretmenlerden nefret ederim.
benım ılkokul ogretmenımde bu tıpde bır kadındı o yuzden halen kendısıne karsı ıcım carpmaz.
benim ilkokul öğretmenmde böyleydi. hiç de çekinmez açık açık yapardı.
ben sizin yerinizde olsam konuşurum. ama ters tepmesine izin vermeden, şimdi bide takmasın çocuğa.
Tabikide öğretmenin yaptığı davranış hatalı.
Genelde tüm öğretmenler sınıfın çalışkanları üzerine yoğunlaşırlar.Halbuki dersleri zayıf olana yoğunlaşıp o öğrencileride kazansalar işte.
Ben olsam öğretmenle konuşurdum....
bence konuşursanız çok iyi olur. öğretmen sınıftaki bütün öğrencileri derse-etkinliklere katmalı, bütün öğrencileri kazanmaya çalışmalıdır. kesinlikle duygusal davranıp ayrımcılık yapmamalıdır. bunu pedagojik formasyon dersi veren rehberlik ve psikolojik danışmanlık uzmanı hocam söylerdi hep derslerinde.
tek çekincem ters tepmesi zaten ders konusunda temizlik konusunda disiplin konusunda hakkını yiyemem ama böylede eksikleri var..yarın konuşmayı düşünüyorum..
O 3 öğrenciden hiç bahsetmeyerek konuya yaklaşırsanız ters tepmez mesela oğlumun bazı konularda desteklenmeye ihtiyacı var güzel yaptığı şeyleri biz evde ödüllendiriyoruz ;öğretmeni olarak siz onun gözünde çok değerlisiniz siz de onu desteklerseniz onu kazanabiliriz diyerek durumu açıklarsanız eğer öğretmende hatasını yani diğer çocukları ihmal ettiğini anlayacaktır.Benim bir öğretmen olarak size tavsiyem budur.Ters tepeceğini düşünmüyorum.
O 3 öğrenciden hiç bahsetmeyerek konuya yaklaşırsanız ters tepmez mesela oğlumun bazı konularda desteklenmeye ihtiyacı var güzel yaptığı şeyleri biz evde ödüllendiriyoruz ;öğretmeni olarak siz onun gözünde çok değerlisiniz siz de onu desteklerseniz onu kazanabiliriz diyerek durumu açıklarsanız eğer öğretmende hatasını yani diğer çocukları ihmal ettiğini anlayacaktır.Benim bir öğretmen olarak size tavsiyem budur.Ters tepeceğini düşünmüyorum.
peki ya diğer öğrenciler? onların günahı ne? onlarında ailleri tek tek bu konuşmayımı yapacaklar(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?