- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Neden tazminat nafaka almayıp adamın borcunu ödüyorsunuz.. Altınlarınız sizinse kime neyin hesabını veriyorsunuz
Şehir neresi
1000 kira 200 aidat fazla geldi bana
Aynı evde yaşayıp onlardan ayrı oturmanız vs çocuğu yıpratır
Yanlış hatırlamıyorsam okul öncesi çağda idi çocuk
Özelde öğretmenseniz neden babası alacak siz ondan alacaksınız vs
Bu sene az kaldı tamam da seneye sizinle gider sizinle gelir
Ben o iki ayrı evde yaşama fikrini doğru bulmuyorum çocuğun bir evi bir düzeni olur
İki taraf da ister istemez diğeri Hakkında konuşur misafir gelir mesela annesi nerede der boş ver o konuyu derler bu bile sıkıntı olur
Daha uygun kira arayın bence ve evi en kısa sürede ayırın
Az eşya olsun eşyalı ev olsun vs vs ama size ve oğlunuza ait olsun
defalarca boşanmaya niyet edip, bunu başaramamak, kendine güveni olmayan biri olduğunu gösteriyor..altınları sormandan bile belli bu...
Artık yeter mi yetmez mi diye düşünmeden gözünüzü karartıp boşansanız çok daha iyi olacak.
Peki boşanınca nafaka almayacakmısınız hic?
Ne bileyim,1000,2000tl civarı birşey alsanız kolay olur sizin için biraz daha
Maddi durumu kötümü eşinizin?
neden bu kadar geç kaldınız? kendinize , çocuğa neden zarar vermeye devam ettiniz de ilk seferde boşanmadınız? geri döndünüz de çok mu iyi oldu? darp raporunuz var mı? nedenn borcunu ödüyorsunuz? boşanma davasıyla beraber maddi manevi tazminat davası, nafaka, uzaklaştırma kararı, bunların hepsini yapmanız gerekiyor. hem de bir an önce.zaten çoook geç kalmışsınız.
Farklı bir özel okulda iş bakamaz mısınız benım kardesım de bır ozel okulda ogretmeb daha yuksek maas alıyor
Anladım. Allah yardımcınız olsun. Belki özel ders verebilirsiniz o şekilde de olabilir. Aklıma da başka bisey gelmediBurası küçük yer insan da çok var vs mümkün olmadı çık başvurdum oysa ki
Anladım. Allah yardımcınız olsun. Belki özel ders verebilirsiniz o şekilde de olabilir. Aklıma da başka bisey gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?