Oğlumun psikolojisi bozuluyor mu ?

Sahtelerini yaptırmak da imkansız gibi nereye soracağım ki bunu

Ben sızı birine benzetiyorum ama siz ikiniz birbirinize fazla benzemiyor musunuz?

ikinizde öğretmensiniz
İkinizinde cocukları , erkek
ikinizinde para problemi var
ikinizde defalarca bosanmaya kalkıp barıstınız
ikinizinde kocası şiddet uyguluyor
İkinizde bir yanınız cocugu babaya bırakabılme cesareti arıyor

@@ilkbahari_bekliyorum suanda banlı , sen sımdı bu hesapla geldın. Bunlar fazla tesadüf değil mi? Kazen

Son düzenleme:
Herseyi bi kenara atıp biraz daha para biriktirin .
Bunu bir entrika oyun gibi düşunun .Dayak yiyorsaniz bir an once kaçın .

3400 alıyor o, bi de öğretmen değildi sanırım.

Cidden saçmalıyorsunuz benim eski konularım belli senelerdir buradayım açın okuyun Kazen sizddn ricam beni zan altında bırakan bu arkadaşa gereğini yapın lütfen

3400 alıyor o, bi de öğretmen değildi sanırım.

Captain sen benim eski konularıma cevap yazan birisi değil misin iş konularına kadar sen de mi bu düşüncesedisn hemen Mune ablayı çağırıyorımnlütfen ilgilensin ve bu zan altında bırakan arkadaşa da gereği yapılsın rica ediyorum işim yok bir de kafadan yazma şeylerle mi uğraşayım pes

Boşanmaya kalkışıp birleştim evet borçlarım var ailem arkamda değil ve ben eşimi uzaklaştırma ile falan uzaklaştırmadım elimde 40 bin param yok olsa ben burda olmazdım , senin dediğin kişi üçnkuruş için çocuğunu bile düşünmüyor yurtlara götürmeyi seçiyor atamasını bekliyor ve öğretmen değil ben ise 1900 e çalışan bir özel şirket öğretmeniyim oldu mu

saçma sapan fake konular yüzünden herkes şüoheyle yaklaşıyor artık. boşver takma yani onlar da haklı bir nevi. zaten fakelik bi durum varsa gereği yapılır.
senin eski konularını hatırlayamadım ama ilkbaharı bekliyorum olduğunu sanmıyorum. yazış tipi farklı bi kere.

Cocuğuna nafaka vermemek için her yolu deneyecek tıynette mi? Yazık ne diyebilirim ki bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Evet asıl meselesi o şimdi de dönmüş evlenirsen ya adam oğluma taciz ederse gibi iğrenç fikirden dolayı velayeti istediğini söylüyor pes

Yahu hani öğretmen odasında dışlanma olmuştu, eski eş kişisi sıkça dayak atardı vs açtığım konular , son konumunatayım dur

Eski konularımdan birisi el insaf

Bana diyor ki okul masrafı üstü başı sende olsa da erzağı bana ait de ben nasıl güveneyim yarın bir gün zor durumda kalayım diye neler edecek bana kim bilebilir ?
Ay Allah aşkına erzak dediği nedir okul,giyim vb masrafların yanında. İki cocuğum var,biri bebek 8 aylık,giyim,kuşam harcadığım paranın haddi hesabı yok,kızım ilkokulda(özel okulda)o ayrı bir kalem. Zaten çocukla adım atmak para yani,bilemedim,eşiniz sanki zorluk çıkarmak için böyle davranıyor,sizi yıldırmak için yada vazgecirmek için.

Yıldım mı hayır evi tuttum yarın aboneliklerim var en geç Cuma geçiyorum bu gün toparlanmadım biraz daha devam edeceğim işte

Mune ablam dua et bana olur mu ? Tuttum evi borçları da temizledim bir tek taşınmam ve 2 beyaz eşyam bir de erzak alacağım eve o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…