- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Anlattıklarınıza çok üzüldüm, oğlunuzun psikolojisi tabi ki bozulur ne kadar konu içinde geçmese de bu soru , nitekim benim bile okurken psikolojim bozuldu. Allah yardımcınız olsun.
Altınların sahtesini alıp koyun yerine farketmesinler kendinizi düzlüğe çıkarın oğlunuzu da alıp kaçın gidin o evden inşallah hayatınız düzene girer
Peki. Allah yardımcınız olsunÖzel ders verebilecek bir branşım yok malesef
3400 alıyor o, bi de öğretmen değildi sanırım.Ben sızı birine benzetiyorum amasiz ikiniz birbirinize fazla benzemiyor musunuz?
ikinizde öğretmensiniz
İkinizinde cocukları , erkek
ikinizinde para problemi var
ikinizde defalarca bosanmaya kalkıp barıstınız
ikinizinde kocası şiddet uyguluyor
İkinizde bir yanınız cocugu babaya bırakabılme cesareti arıyor
@@ilkbahari_bekliyorum suanda banlı , sen sımdı bu hesapla geldın. Bunlar fazla tesadüf değil mi?Kazen
Cocuğuna nafaka vermemek için her yolu deneyecek tıynette mi? Yazık ne diyebilirim ki bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKendisinin babası üzerine görünen 5 evi var resmiyette SSK su yok doğal olarak da çok şerefsiz birisi olarak kendisi resmiyette fakir
Ben sızı birine benzetiyorum amasiz ikiniz birbirinize fazla benzemiyor musunuz?
ikinizde öğretmensiniz
@@ilkbahari_bekliyorum suanda banlı , sen sımdı bu hesapla geldın. Bunlar fazla tesadüf değil mi?Kazen
3400 alıyor o, bi de öğretmen değildi sanırım.
Ben sızı birine benzetiyorum amasiz ikiniz birbirinize fazla benzemiyor musunuz?
ikinizde öğretmensiniz
saçma sapan fake konular yüzünden herkes şüoheyle yaklaşıyor artık. boşver takma yani onlar da haklı bir nevi. zaten fakelik bi durum varsa gereği yapılır.Captain sen benim eski konularıma cevap yazan birisi değil misin iş konularına kadar sen de mi bu düşüncesedisn hemenMune ablayı çağırıyorımnlütfen ilgilensin ve bu zan altında bırakan arkadaşa da gereği yapılsın rica ediyorum işim yok bir de kafadan yazma şeylerle mi uğraşayım pes
Cocuğuna nafaka vermemek için her yolu deneyecek tıynette mi? Yazık ne diyebilirim ki bilemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
saçma sapan fake konular yüzünden herkes şüoheyle yaklaşıyor artık. boşver takma yani onlar da haklı bir nevi. zaten fakelik bi durum varsa gereği yapılır.
senin eski konularını hatırlayamadım ama ilkbaharı bekliyorum olduğunu sanmıyorum. yazış tipi farklı bi kere.
ikinizde öğretmensiniz
Çok düşünüyorsa çocuğunu önce temel ihtiyaçlarını karsılasın. Bunlar hep bahaneEvet asıl meselesi o şimdi de dönmüş evlenirsen ya adam oğluma taciz ederse gibi iğrenç fikirden dolayı velayeti istediğini söylüyor pes
Çok düşünüyorsa çocuğunu önce temel ihtiyaçlarını karsılasın. Bunlar hep bahane
İmitasyon satan yerler var gösterirsiniz ordan çarşılarda varSahtelerini yaptırmak da imkansız gibi nereye soracağım ki bunu
Ay Allah aşkına erzak dediği nedir okul,giyim vb masrafların yanında. İki cocuğum var,biri bebek 8 aylık,giyim,kuşam harcadığım paranın haddi hesabı yok,kızım ilkokulda(özel okulda)o ayrı bir kalem. Zaten çocukla adım atmak para yani,bilemedim,eşiniz sanki zorluk çıkarmak için böyle davranıyor,sizi yıldırmak için yada vazgecirmek için.Bana diyor ki okul masrafı üstü başı sende olsa da erzağı bana ait de ben nasıl güveneyim yarın bir gün zor durumda kalayım diye neler edecek bana kim bilebilir ?
Ay Allah aşkına erzak dediği nedir okul,giyim vb masrafların yanında. İki cocuğum var,biri bebek 8 aylık,giyim,kuşam harcadığım paranın haddi hesabı yok,kızım ilkokulda(özel okulda)o ayrı bir kalem. Zaten çocukla adım atmak para yani,bilemedim,eşiniz sanki zorluk çıkarmak için böyle davranıyor,sizi yıldırmak için yada vazgecirmek için.
Kurtulmuşsunuz çok sevindim. Umarım hep mutlu olursunuz.Mune ablam dua et bana olur mu ? Tuttum evi borçları da temizledim bir tek taşınmam ve 2 beyaz eşyam bir de erzak alacağım eve o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?