Oğlumun saçı dert olmuş

Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasıl

Çocuk benim çocugum diyeceksin yada umursamayacaksın duymazlıktan gel bende kestirmek isteyince kestirme diye kırk agızdan laf çıkıyor yine kendi bildigimi yapıyorum kendim tıraş ediyorum sonra da Ayy çok yakışıyor traş diyorlar gıcık oluyorum saçları kulak arkasına dolunca aman onlar sürekli konuşacak bişey bulur herşey olay olur hem benzesin ne var kore bebeleri çok tatlı oluyor ne güzel işte

Kesinlikle. Ben artik kesiyorum saçlarını kuafore baya oldu goturmeyeli :) kibar bir dille ayar vermek istiyorum ama nasıl

Çocuğun korktuğnu söylemenize rağmen hala ısrar ediyorlarsa kibar dilden anlamazlar bence konuyu açtıklarında "çocuk benim çocuğum, böyle uygun gördüm" diye kestirip atın. Ya da siz yüz göz olmak istemiyorsanız eşiniz sert bir tondan uyarsın ailesini bence.

sizin sefil fikrinizin bir onemi yok diyip gececeksin.

Herkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.

Cok geldim duymamazliktan bu ilk değil. Ya tartisicagiz artik yada ayar vermek lazim ustu kapali. Benimde yegenlerim var birgun olsun saçları hakkinda konusmadim konusmamda.en fazla saclarini tarayip sekil yapmisimdir okadar.aman nebilim ya bir bitmedi bunlar

Yok artik ya.vallahi boyle birsey yaparlarsa büyük olay çıkar ne demek gizli sacini kesiyorlar.saka gibi
Benim çocuğuma yapılsa bizde de büyük olay çıkar. Ama arkadaşım onlara bir şey demeyip bize şikayet etmekle geçiştirdi, ben sordum bu çocuğun saçları çok güzeldi neden kestiniz diye? O da sorma kv kesmiş. Evlerine gönderdiğime pişman oldum diye

Herkes başkasının çocuğu için en iyisini bildiğini sanıyor. "O böyle seviyor, siz kendi çocuklarınızın saçını istediğiniz gibi kestirin." de.
Yavrum onlar cocuguma isim koyarkende aynisini yapmisti ahh simdiki aklım olsa onlarin istediği ismide koyarmiydim.cocugum iki isimli biri benim biride onlarin istedigi.nebilim saclarina kadar karisicaklar

Hshsshhsshhshsshhss onlarin saci kahverengi yoksa derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…