- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Olsun çiçeğim, ismi ne olursa olsun o senin bebişin sonuçtaYavrum onlar cocuguma isim koyarkende aynisini yapmisti ahh simdiki aklım olsa onlarin istediği ismide koyarmiydim.cocugum iki isimli biri benim biride onlarin istedigi.nebilim saclarina kadar karisicaklar
Benim yegenlerimin de saçları uzun ben oglumda yanları tıraş edip üstü uzattım bagladım kız çocugu mu bu şekilden şekle sokuyorsun dediler sonra kış geldi terliyor saçlardan diye sıfıra vurdum bu defa munzur çocuklara benzedi çok yaramaz aksi görünüyor dediler hiçbirini umursamadım güldüm dalga geçtim hatta hep kendi bildigimi yapıyorum onlara da dalga geçer gibi cevap veriyorum bi yerden sonra karışmayı bırakacaklar azaldı hatta bayaCok geldim duymamazliktan bu ilk değil. Ya tartisicagiz artik yada ayar vermek lazim ustu kapali. Benimde yegenlerim var birgun olsun saçları hakkinda konusmadim konusmamda.en fazla saclarini tarayip sekil yapmisimdir okadar.aman nebilim ya bir bitmedi bunlar
İlk defa olsa takmazdim da bu kacinci askimEşimin ailesi de saç konusunda öyleler ama eşim uzun saçlı
Keza oğlum da öyle ... aynısını söyleyip
he he deyip geciyoruz biz valla hic ciddiye almayi düşünmedim
Erkek uzun saçlı olmaz mentalitesi hakim maluk eski topraklarda hep ondan bu söylemler ama günün sonunda senin inisiyatifine kalıyor
Boşver birde buna kafa yorma allasen
Auyy hadi darisi bizeBenim yegenlerimin de saçları uzun ben oglumda yanları tıraş edip üstü uzattım bagladım kız çocugu mu bu şekilden şekle sokuyorsun dediler sonra kış geldi terliyor saçlardan diye sıfıra vurdum bu defa munzur çocuklara benzedi çok yaramaz aksi görünüyor dediler hiçbirini umursamadım güldüm dalga geçtim hatta hep kendi bildigimi yapıyorum onlara da dalga geçer gibi cevap veriyorum bi yerden sonra karışmayı bırakacaklar azaldı hatta baya
Yerim onuBenim oğlana da çok yakışıyor uzun saç. Küçükken lüleleri de vardı çok tatlıydı. Herkes tepemde kıza benziyor, oğlanın saçı uzatılır mı diye bik bik öterdi. Babası benden daha düşkündü saçlarına. Çok terliyor, çok kaşınıyor diye kestirmek zorunda kalmıştım da çok üzülmüştüm. Babası hep bana çıkışır niye kestiriyorsun diye. Hep ondan gizli yapıyorumterleyip kaşınmasa hep uzun tutarım da olmuyor. Laf söyleyenlere oğlumun güzel saçlarını kıskanıp çekemiyorsunuz galiba ondan kestirmemi istiyorsunuz herhalde derdim susarlardi
Bu arada saçını kestiriyorum deyince kolay oluyor sanma ömrümden ömür gidiyor her seferinde çocuk durmuyor hep ağlıyor, kesilen saçtan çok huylaniyor. Bir keresinde saçım çok çirkin oldu diye yol boyunca ağlamıştı
Ya işte laf olsun diye bidi bidi ya nolcakİlk defa olsa takmazdim da bu kacinci askimsenin cocugun saclarida şekil yerimmm onu. Hadi kaynana eski toprak kiz gorumcelere noluyor sinirlerim bozuldu
Birde oyle deneyimCanım hiç yüz göz olma onlar söylrmekten bıkmıyorsa sende duymamazlıktan gel.
Bizim böyle hoşumuza gidiyor deyin. Ayrıca oğluma çok yakışıyor deyin.. Ama hiç sinirlenmeden gülerek söyle bırak onlar sinir olsun.
Gel de soyle onlara ayyy bıktım vallahiAyy onlara ne senin çocuğundan
Çok tatlı oluyorlar ya uzun sacla. Şimdi benim iki numaranın da saçları uzadı yana tariyorum sonra bir sürü minciriyorum ehehYerim onucocugumda sac kestirmekten hoslanmaz ama ben yapinca bir tik daha duruyor mizmizlaniyor biraz ama kuafordeki gibi yap yapmiyor ne cok uzun sacli erkeklerimiz varmis yahu yokmu burayada el atan gorumce kaynanalar bir bizi linc etsinler.niye oglunuzin sacini uzatiyorsunuz diye
Bende oyleyim canim olmasi gerekenn o bizi haddimizi biliyoruz.herkes bilmiyor malesefBenim anlamadığım şey su neden insanlar birbirlerinin çocuğuna sarıyor.Yeğenimi çok seviyorum ama annesi babası varken ben sadece severim. Saçı başı beni ne ilgilendirir.
Ogretmene niye zor oluyormuski onu anlamadimÇok tatlı oluyorlar ya uzun sacla. Şimdi benim iki numaranın da saçları uzadı yana tariyorum sonra bir sürü minciriyorum ehehbüyük oğlanın öğretmenleri de bir sürü dert yanıyordu ya kestirin saçlarını yazık bize de zor oluyor diye. Herkes karşımızdaydi
Yakın olsam gelirim taşlarıöGel de soyle onlara ayyy bıktım vallahi
Kreşe gidiyordu çok küçüktü, terlerdi yemekten sonra kirli elleriyle saçını kasirdi falan öğretmen de kıyafetini değiştiriyor, elini yüzünü silip yıkıyordu, kıyafet değiştirirken de zor oluyor ya ondanOgretmene niye zor oluyormuski onu anlamadim
Hee ozaman oda hakli kendinceKreşe gidiyordu çok küçüktü, terlerdi yemekten sonra kirli elleriyle saçını kasirdi falan öğretmen de kıyafetini değiştiriyor, elini yüzünü silip yıkıyordu, kıyafet değiştirirken de zor oluyor ya ondan
Ahaha bazen diyorlardı oğlan çocuğu sonuçta kısa sacla yüzü gözü açılırdı diye. Saçının önünü keserdim bazen gözüne girmesin diye dayısı Ayla'ya benzemiş derdiHee ozaman oda hakli kendinceenazindan keyfi demiyor yahu
Ayyy o ayllâaa cok tatliydiAhaha bazen diyorlardı oğlan çocuğu sonuçta kısa sacla yüzü gözü açılırdı diye. Saçının önünü keserdim bazen gözüne girmesin diye dayısı Ayla'ya benzemiş derdifilmdeki Ayla aklıma geldi şimdi
Al sana Ayla,Ayyy o ayllâaa cok tatliydionlara benziyorsa cocuklarmiz ne mutlu ben oglanin sacinin onunu keserim goze girmesin diye.enseyide keserim duzgun dursun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?