oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Tam bir kaynana potansiyeli gördüm sizde.
Oğlunuzu sevgilisinden ayırmayı düşüneceğinize suçu biraz da kendinizde arayın.

Bence de oğlunuz ayrılıp kızı sizden kurtarsa iyi olur zira kızın çekeceği var sizden.

Bence konu gerçek.
Benim arkadaşımın babası da istememişti sevdiğini.
Memur kızı diye..
Ben de memurum.
Benim de bir kızım var..
İnşallah benim kızıma da böyle demezler bir gün..

bir memur olarak...kalbiniz kadar temiz bu sayfayı kirletmek istemezdim ama......
Hey Allahım!!!
bir de şaka bölümü açılsa da bu arkadaşlar oraya taşınsa...

benim sözlücüğümün babası da memur ve gurur duyuyoruz kendisiyle çünkü bu kadar ahlaklı imanlı evlatlar yetiştirmiş ne kadar düzgün karakterli bir insan diye . mal mülk yalan keşke herkes karakterli olsa..

Kendini beğenmiş cahilin tekisin.o oğlusuna soyle gul gibi kizi sana gelin getirip zelil etmesin en iyi universitelerde okutmuşmuş gidin öte de oynayın İQ lari egolarndan düşük mahluklar

Kıskanç bir kaynana daha

Oğlunuzun mutluluğunu değil kendi mutluluğunuzu düşünmeniz çok bencilce..

iyide para ne alaka
senın oglun düşük olsa hadi erkek anasıdır diyeceğimde.
memur maaşlarından haberiniz varmı?

ayrıca cocukta suanda cinsel cekım var onu dinlemesi cok normal bizimde tıpkııı kocalarımızı dınledıgımız gıbı

Konu sahibi annelerin düşüncelerini sorduğu için yazıyorum. Oğlum var. Tek çocuk ve tek başıma büyütüyorum ancak özellikle anneci olarak yetişmesi en çok korktuğum şeylerden birisi. Ben evladımın kişilik sahibi olmasını isterim ki ben öldüğümde de ayakları üzerinde durabilsin. Evlenecekse kendi istediği, sevdiği kişiyle evlenmesini isterim. Bir anne olarak oğlumun mutluluğunu görmek bana göre en büyük servet.
Bu arada öğretim üyesiyim, onu da belirteyim.
Bir de şu açıdan düşünün, hiç birimiz sonuçta hayata baki değiliz; hepimiz bir gün öleceğiz. Size bu kadar bağımlı olursa oğlunuz, siz öldükten sonra ne yapacak? Kimin kararlarına göre hareket edecek? Sizin olmadığınız durumlarda yerinize vekalet edecek kim olacak? Yapmayın, lütfen.
En güzel yaşları şimdi oğlunuzun. Bırakın gençliğini yaşasın. Böyle davranarak oğlunuzu kendinizden uzaklaştırdığınızın farkında mısınız?
Bırakın artık kocaman olmuş, hata yapmasına izin verin, ki bence hata da yapmıyor. Sevmiş, bir kıza değer vermiş, belli ki ikisi de birlikte olmaktan mutlu. Bırakın artık yakalarını. Yoksa oğlunuzu karşınıza alırsınız. Oysa bir anne olarak bizim görevimiz evlatlarımızın yanında olmak. Bize ihtiyaçları olduğunda destek olmak ama her şeylerini kontrol altında tutmak değil.

En düşük memur maaşı 2.025 tl
asgari ücret 891 tl ve o asgari ücretle evini geçindirip çocuklarına bakan insanlar var tabi maaşını zamanında alabilirse,izin dersen özel sektörde hayal kusura bakmayın ama memurun acınacak bir hali yok maaşı gününde yatar,izinlerini sıkıntı yaşamadan kullanır belli bir statü sahibi özellikle bu devirde herkes kapağı devlete atmaya çalışırken acaba konu Sahibi hiç haber izlemiş mi üç kuruş maaşa yerin onlarca metre altında hayatlarını kaybeden madencilerimiz gün yüzü görmemişken Allahım bu konu sahibinide parayla imtihan ediyor umarım sınıfta kalmazsınız....

nişanlı bir oğlu olan,üstelik tek evladı olan bir anne olarak konu sahibini en iyi ben anlarım diye düşünüyordum ki....bu konuda, ben bile gelinlerin tarafında oldum yani,gerisini siz düşünün.
lütfen böyle gereksiz düşüncelerinizden bir an önce kurtulun.ve toplumdaki şu "kaynana"olgusuna bir katkıda da siz bulunmayın.siz ve sizin gibi düşünenler yüzünden,erkek anneleri kötü insan oluyor.şapkanızı önünüze koyun ve bir kez daha düşünün,ben oğluma ne yapıyorum diye.hayattaki en büyük amacımız,mutlu çocuklar yetiştirmek değil mi?
ben de konunuzu oğluma ve gelinime okutmak isterdim.görsünler de ibret alsınlar diye.

sonra burda insanlar kayınvalidelerinden yakınınca suçlu gelinler oluyor.
ibret-i alem olmuş.
kız ayrılsın da kurtulsun evlenmek gibi bir hata yaparsa yazık olur. olan da oğlunuza olur.

Peki size uygun bir ailenin kizinin sozunu dinlediginde bu sorun olucak mi tek sorun birbirlerine uygun olmamalari mi ? Once bunu dusunun bence ayrica kiz zengin kiz fakir oldugunda belki sikinti olabilir ama bu durumda ben bi sikinti goremiyorum kizla tanismamissiniz kim oldugu bilmiyosunuz nasil biri oldugunu bilmiyosunuz belki sorun kizda degil oglunuzdadir ki 3 yildir birlikte olan iki insandan bahsediyosunuz bir yillik iliskimde erkek arkadasimin kiyafetlerini ben begenirim benim aldiklarimida onun begenmesini isterim amac ona guzel gorunmek zaten bunca kisi ustunuze gelmisse donup nerde hata yapiyorum diye dusunmeniz gerek bence esiniz ve aranizdaki iliskiyi baz alarak kayinvalidenizle boyle bir anlasmazliga dustugunuzu varsayin biz evliyiz demeyin emin olun evli olduklarinda daha cok birbirlerinin sozlerini dinliycekler bence sizin yapmaniz gereken oglunuzu kaybetmemek icin kizla iyi gecinip bu konu hakkinda daha fazla ustune gitmeyin yoksa tamamen kaybedebilirsiniz

bende kendime kötü kaynana olacağım derdim ya la

Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…