oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Bu nasıl bi düşünce tarzıdır ben size değil o kıza üzüldüm sanki benim kaynanam yazmış ya allahtan korkunuz olsun biraz maddiyatı bile sorun ediyosunuz yazık böle anneler hala var onun bunun günahına girmeyin de evladınızın mutluluğundan mutlu olmaya çalışın biraz bi anne gibi davranın çok yazık sinir oldun ya

Haydaaa!!!
Bence şimdi ayrılsın o kız..
Çünkü sizden çekeceği var o kıcağızın... Yazık!!!
Oğlunuz dengeyi sağlamalı aslında size karşı ilgisiz olması hoş değil elbette.
Burda hatalı ama sizinde hemen böyle şeyler düşünmeniz gerekmiyordu....

Cok Saçma düşünceleriniz var zengin oğlan fakir kız eskilerde kaldı bu kadar Türk sineması izleyip hala nasi ailelerimiz Arasında farklar var dersiniz unutmayın fakir kız her zaman kazanır ayrıca bnde annemin degil esimin beğendiğini alırım neden cunku Karsi cins etkisi bu da gayet normal ayrıca bu kadar baskı karşısında oğlunuz sevgilisini savunmakta HAKLI bu da güçsüzden ezilenden yana olma psikolojisi

memur kızını beğenmiyor dediğim gibi cumhurbaşkanıda başbakanda memur bu ülkede. onun kızlarınıda beğenmezmi acaba..

Memur kızı diyene kadar ben de böyle düşünür müyüm ki ileride demiştim..
Oğluma düşkünüm çok büyük zorluklarla büyüyor çocuklar.
Öyle sınırsız seviyoruz ki evlatlarımızı.
Kıskanmak çok insani bir duygu bence.
Ama sizinki çok fena.
Gelini istememe sebebiniz çok çirkin.
Zengin olsaydı sevmesine izin verecektiniz sanırım..
Kimin yarın ne olacağı belli değil.
Küstahlık bu..

yorumların hepsini okumadım ama kıza şimdiden acıdım. Eğer kıza bir şekilde ulaşma imkanı tanırsan bize hemen gerekeni yapar uyarırız eminim oda böyle ana kuzusu bir koca istemeyecektir. Yada böyle bir kaynana . Allah hepimizi böyle düşünen kaynanalardan korusun. Para dediğin şey inanki bir anlık ya sen o memur ailesi dediğin resmen fakir diye aşağıladığın insanlardan daha da zor duruma düşersen.. Bir düşün bence..

Öncelikle oğlunuza üzüldüm. 24 yaşına gelmiş ve sözünden çıkmamasını bekleyen bir annesi var. Oğlunuz bir yetişkin ama siz bunun farkında değilsiniz. Ayrıca 3 senelik sevgilisi için annesine neden soğuk davranıyor? Sizin düşünceleriniz yüzünden olabilir mi? Bırakın sevgilisinin sevdiği kabanı alsın, şu saatten sonra size hoş görünse ne olur hoş görünmese ne olur.

Ayrıca maddiyat konusuna bu kadar takılmanız çok ama çok yanlış. Bu devirde herkes kendi bütçesinden sorumlu. Siz evladınıza yatırım yapmışsınız, okutmuşsunuz vs. Ama bunun sorumlusu ne evladınız ne de kız arkadaşı. Madem maddiyat sizin için çok önemli, bırakın oğlunuzu serbeste kursun evini düzenini. Manevi olarak yanında durun. Hayatta parayla satın alınamayacak tek şey AŞK tır. Bende çok şükür memur kızıyım. Evlenmeden önce, yurt dışına da gittim hem gezmeye, hem eğitim için, kredi kartım da vardı cebimde, altım da araba da vardı. Ailem zengin insanlar değildi ama evlatları için fedakarlıklar yaptılar.
Ve bu ülkede memur olmak kadar zor birşey yok. Onca sınav, onca stres... Kadro bile açılmıyor artık. Demek ki hanım kızın babasının köyde bağı bahçesi tarlası olsaydı dönüm dönüm, sizin gözünüze daha hoş gelecekti...

Bırakın hanımefendi, 3 günlük dünya. Size de kalmayacak bize de... Oğlunuzun mutluluğunu istiyorsanız, anne olarak varlığınızı ensesinde hissettirin ama kararlarına karışmayın.

Afedersiniz böyle düşünceler yüzünden, yani oğlunu hala 3 yaşında zannedip kararlarına karışmalar yüzünden ilerde karısına, çocuğuna sahip çıkamayan kişiliği tam gelişmemiş erkekler yetişiyor.

Ben oglunuzun sevglisine üzüldüm evlenseler sizden cok cekicek gercekten ben sizin gibi anneleri anlamiyorum oglunuz birini sevince neden kiskaniyorsunuz mutlu olmaniz gerekirken ayrica anne sevgisi asla bitmez sevglisine kumaniz gibi davraniyorsunuz farkindamisiniz bilemedim ne dicegimi
sevenleri ayirmak cok buyuk gunah
sadece bu yazdığınıza yorum yazdim diger yazdıklarınızı okkumadim

Ayrica bende memur kiziyim babamla da gurur duyuyorum sizin bu tutumuz okadar çirkinki siz zenginsiniz diye herkez mi varlıklı olsun nediyim muhtmelen annem yasindasiniz oyuzden haddimi asmiyim selametle.

45 sayfayı okumadım ama ilk mesajdan kıyamet koparacak bi konu olduğu belli.

konu sahibi (eğer konu gerçekse) çok terbiyesiz ve bencil bi insan. konu sahibi çalışıyo musunuz bilmiyorum ama çalışmıyosanız koca parası yiyerekten memur çocuğunu küçümsemeniz hiç hoş birşey değil. ayrıca da oğlunu da kişiliksiz biri olarak yetiştirmişsin. anneye bu kdr bağlı adam ilerde karısına da bağlı olur bu iyi bişey. kişiliksiz derken karşındaki insanın her dediğini yapan birisi. artık hayatının odağı sen değilsin. sen bizimle kafayı bozmuşsun dediğine saatlerce ağlamak ne ya. Allah bütün gelinleri senin gibi kaynanalardan korusun. iğrenç

sevgilisini beğendiği kabanı almayıp ne yapcaktı acaba. adamı 50 yaşında yaşlı insan gibi giydirmeye mi çalışıyosun bilmiyorum ama zevkin iyiyse bile sevgilisnini beğendiğini alması çpoknormal. kızı rakip ve düşman gibi görmekten vazgeçip kızın gibi görmeye başla yoksa oğlunu kaybedersin

AMiN

ALLAH böyle kayinvalidelerden korusun valla haklısın.

siz benim anneliğime laf edemezsiniz.

ilk mesajı yazan birisi anne değil insan bile olamaz benim gözümde ayrıca buraya laf etmemiz için konu açmışsınız. o zaman bi zahmet bi kişinin bile haklı bulmadığı bütün mesajları okuyun da gerçekleri ve hatalarınızı görün en azından bizim vaktimizi boşuna almamış olursunuz

tabi konu gerçekte, burda fena halde provokasyon kokusu alıyorum!!! daha ilk mesajda oğlum her istediğimi yapardı şimdi kabanını sevgilisi seçiyo. biz zenginiz kız memur parçası bilmemne.. resmen kk dkai kadınları sinirlendirip biraz eğleneyim diyen birisi yazmış bence. konu doğru da olsa bu şekilde fake de olsa konuyu yazan çok çok kötü bir insansın

konu sahibi gerçek mi ki
Sonunda biz demş böye olacağız terapiye başlayıp çocuklarımın sevgililerini kabullenmek için metodlar bulayım kendime

ablacığım neden böyle yapıyorsunuz ki ? siz böyle yapmaya devam ederseniz oğlunuz iyice uzaklaşır sizden . eğer kız iyi biriyse oğlunuzu hep mutlu edebilecek gelin statüsünde bir kız ise bırakın mutlu olsunlar uzaklaştırmayın böyle yaparak . benim annem de başta bana böyle davranmıştı ama o sırf ortada söz nişan yok yüzgöz olmayalım diye yapmıştı çok sinir olurdum o zamanlar anneme hiçbirşeyimi anlatmazdım şimdi sözlendik annem herkesten çok seviyor sözlümü el üstünde tutuyor haliyle bende annemle eskisinden çok daha samimiyim ve onu eskisinden çok daha fazla seviyorum ve bende onu el üstünde tutuyorum .siz de kızcağızı sevmeye çalışın inanın hiçbir şey kaybetmezsiniz

bugün seviglisne karışan ilerde karısına da karışır fitne fesatlık da yapar

hiç tanışmadığın kızın çoucuguna uygun olmadığını nerden biliyosun acaba müneccimmisiniz siz. oğlan annesiyle tanıştırmamış kız gaipten haberi oldugu birine neden mesaj atsın ki sen onu kendine elini öptürmeye bile layık görmemişsin bide yeni gelin gibi kıskanıyosun neden arasın ki seni sana olanlar da müstehak kesinlikle onu kızın gibi görüp sevseydin o da sana yaklaşırdı eminim memur çocuğu dediğin insanlar sen bütün gün otururken gidip ekmek parası için çalışıyolar bu ne görgüsüzlük. Allah imanı çalışana verir, rızkı da dilediğine verir. sen Allah'ın dağıttığı rızkı beğenmemezlik edemezsin bu hadsizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…