- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
fakemi bu konu.
bu nasil bir dusunce zihniyeti.memur ailenin cocuguymus.sen o memurun gotunu yala
Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...
ben de 2 erkek çocuğu annesiyim. ve çocuklarım evlenip mutlu olacakları , yüzlerini güldürecek insanla evlenmelimerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Evet sizin gibi para ve statü düşkünü insanlar bu dünyada hiçbir zaman sevilmeyecek üzgünüm adınızda "kaynana"olacak "anne" değil...
ben mi para ve statü düşkünü bir anneyim?bu konuda suçlayacağınız en son insanlardan biri ben olmalıyım diye düşünüyorum.kendi açımdan bütün imkanlarımı çocuklarım(oğlum ve gelinim)için kullanıyorum ve evet sevmeyebilirler ama en azından nankörlük edemezler.
neden canım evlendikten sonra da bana niye anne denmiyor veya içten şekilde anne demiyor zoraki söylüyor diye de kıyameti koparırlar bunun gibiler. gelin ya her hakareti yemeye ve en sonunda da anne demeye mecbur
Hehhh al sana denginiz olabilecek bir gelin, binersiniz gelin- kaynana porche' ye sonra düşünürsünüz arabanın kliması, müzik sistemi niye çalışmıyor diye.konu sahibi sana ideal gelin adayını buldum.
mantalite aynı zaten.Hehhh al sana denginiz olabilecek bir gelin, binersiniz gelin- kaynana porche' ye sonra düşünürsünüz arabanın kliması, müzik sistemi niye çalışmıyor diye.
bakın yaşınız muhtemelen benden büyükmerhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
eşiniz nasıl hala annesini mi dinliyor?siz ikinci plandamısınız?anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
anne olmadan anlamak zor bazı şeyleri
KIZLAR KOŞUN BURADA ELİ MAŞALI BİR KAYNANA ADAYI VAAAARRRRRRBen de kaynana olmak istiyorumVallahi cok hevesliymisim bunu fark ettim Oglum olursa kasirga gibi esicem, yandiniz kizlar
merhaba. ben direk konuya giricem. benim 24yaşında bir oğlum var 3sene önceye kadar dediğim sözden hiç çıkmayan, kız çocuğu gibi hep bana destek olan&yanımda olan, yeri geldiğinde yemek yapıp evi bile temizleyen oğlum kendisine sevgili bulduktan sonra ilgisini azalttı benden. illaki bir gün evlenecek daha 3 senelik sevgilisi için annesine böyle soğuk davranması benim gururumu incitiyor. ben değil de sevgilisi diyince yapıyor herşeyi. mesela ben oğlum o kaban cok yakıştı onu al desem almaz ama sevgilisi beğense o kabanı kesin alır. bu derece beni hayatının odağından çıkarıp sevgilsini almasını bir anne olarak yediremiyorum. daha şimdiden böyleyse ilerde bu kızla evlendiklerinde neler olur bilmiyorum. bir de maddi olarak aramızda uçurumlar var allaha şükür bizim durumumuz ortalamanın çok üstünde oğlumu ülkenin en iyi okullarında okuttum ne istediyse aldım hiç sıkıntı çekmedik ama sevgilisi memur kızı yani ortalama gelirleri var hayatlarımızdaki farklılıklar da ilerde oğlumu etkiliceğini düşünüyorum ama bunu oğluma söylediğimde tersliyor beni paranın ne önemi var diyor en ağırıma giden de dün bana kafayı yemişsin sen bizimle dedi saatlerce ağladım. kızlar, anneler yardım edin ben kötü bi şey mi yaptım sanki oğlumu nasıl eski haline döndürebilirim bu kızla uyuşmadıklarını nasıl anlatabilirim
Ana kuzusuyken sevgili kuzusu olmus. Yani cocugunuzu hanimkoylu olarak siz yetistirmissiniz.
Ana kuzusu yapacaginiza keske kisilik sahibi bir insan olarak yetistirseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?