oğlumun sevgilisini hayatımızdan çıkarmak istiyorum

Bir Kadın, Oğlunu Aklı Başında Biri Yapabilmek İçin 20 Yıl Uğraşır; Bir Başka Kadın, 20 Dakikada Aklını Başından Alır..

nedense hep benim oğlum dinliyor
şayet ben kız annesi olarak böyle düşünen kayınvalideye kızımı vermek istemezdim.bizde kızlarımızı kolay bakıp büyütmüyoruz.erkek annesi nasıl emek verdise bizlerde emek veriyoruz.ne bu erkek anasıyım havaları bu kayınvalidelerde anlamadım...şimdi kızım damadımın her sözünü dinliyor beni boşluyor diye benim yüzünden kızım mutluluğundanmı vazgeçsin.benim kayınvalidemde aynı sizin örneğinizdi sonunda öğrendi dünya herzaman kendi etrafında dönmeyeceğini.

Oğlunu daha fazla soğutma bence kendinden . Mutlulugu daha önemli olmasi lazim senin icin

Sen neden bahsediyorsun teyze yaaa millet o küçümsediğin memur hayatı için yemedik torpil bırakmıyor Size buralar fazla bence ülkeyi terkedin yurtdışı paklar sizi derde bak 

hele şükür halmden anlayan biri

Bu i$ eninde sonunda nasilsa patlar , ama siz gercekleri gostermeye calistikca kotu olan siz olursunuz .

Evlendikten sonra askin korlugu bitince bosananlar da oluyor, umarim oglunuz onlardan olmaz.

Sizin eşinizle ve eşinizin ailsiylearanız nasıl size önceki yıllarda eziyet etti mi hiç ?

Vallahi sok icindeyim böyle anneler görünce, cünkü hep dedigim gibi, sadece anne olmak degil konu, kendi hayatinida yasayabilmek lazim, bir insan olarak. Cok acidim esine, cünkü onu hic düsünmüyorsun. Var yok bir oglun aklinda.
Ben böyle kadinlari hic anlayamadim hayatimda. Bosa giden anlamsiz bir hayat daha...

Lütfen kendinizi yormayın. Evlendirin onları. Eğer uygun değillerse yaşayarak görsünler. Ama ben önden ne gerekiyorsa yaparım diyorsanız yatacak yeriniz yok. Hayırlısını siz nerden biliyorsunuz? Allah gönlünüze göre verir üzülürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…